Ciolacu ia în derâdere PNL? ”Să comasez Dragobetele cu Sf. Valentin nu mi-a trecut prin cap”

Există o diferenţă.  Noi întotdeauna am venit cu alternative la guvernare, am venit cu proiecte în echipele de lucru, am venit cu planuri bine stabilite pentru a le pune în aplicare şi am ştiut ne apărăm valorile, a spus Marcel Ciolacu la conferinţa PSD Covasna.

Nu întotdeauna aş putea spune acelaşi lucru şi despre Partidul Naţional Liberal, a continuat premierul.

Doctrina PNL  s-a bazat în primul rând pe ”să fim împotriva Partidului Social Democrat”, a explicat acesta.

Referindu-se la alianţa dintre cele două partide, Ciolacu  a reiterat că PNL a fost adversarul tradiţional al PSD şi invers.

Dar trebuie la un moment dat să intervină şi maturitatea politică, a afirmat liderul social-democraţilor la conferinţa PSD Covasna. 

„Mi se pare că e şi Dragobete azi, nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin, dar ar trebui să vorbim politic şi despre comasare.

Întotdeauna adversarul tradiţional al Partidului Social Democrat a fost Partidul Naţional Liberal şi adversarul tradiţional al Partidului Naţional Liberal a fost Partidul Social Democrat.

De obicei, doctrina sa s-a bazat în primul rând: să fim împotriva Partidului Social Democrat, dar cred că trebuie să intervină la un moment dat şi maturitatea politică şi trebuie să vezi şi să fii conştient şi să cântăreşti, ca om politic, ca om de stat, ce e cel mai bine pentru români şi pentru ţară la un moment dat”, a afirmat Ciolacu.

Niciun partid politic nu va avea 50% dintre voturi  

„Să arătăm românilor şi să întrebăm, în primul rând, românii, dacă sunt de acord că această coaliţie transformată în alianţă electorală înseamnă stabilitatea României, iar românii doresc acest lucru.

Am preferat să facem acest lucru din timp, de la primul rând de alegeri, ca să vedem exact ce îşi doresc românii, nu ce îşi doresc politicienii, nu ce îmi doresc eu, nu ce îşi doresc colegii mei sau cei din PNL”, a  conchis Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

  1. 😂😂😂😂😂, au început țigăneala? Superb😂😂😂😂!
    Hai sa va spun o noua metoda, descoperită azi la un cunoștință! Ai banii cash și vrei să cumperi un apartament, da? Totul e ok până aici. Problema e că locuințele fiind modificate din apartamente in cabinete medicale, te trezești cu 2 apartamente in loc de unul și canci acte de proprietate că sa îți poți face. Dar, grav e că actul de proprietate de la vânzător nu îl primești până nu incepi sa îl înregistrezi pe ascuns, îți dă dublicate care cică sunt valabile! La notar când ajungi, îți cere actele de proprietate si te chinui sa scoți actul de proprietate cu tot cu cadastru, foarte greu. In concluzie: atenție de la cine cumpărați, că e medic, că e jurist, polițist, notar sau oricare funcție, toți înșală, incep sa practice metoda „o casa vândută la mai multi” pentru că, vânzătorul nu înmânează actele de proprietate originale primului. Daca totul se plătește cash, vă dați seama ce declara la ANAF!

  2. Iar a băgat CioKalaKu BuZat placa uZată cu „valorile”…mai lipsește Rujatul BatistutZă, să o pună și el.
    Pe DOS, măR🤣g…

  3. PNL a ajuns brelocul PSD,dar cine să mai reprezinte PNL btatienilor,Rareș Bogdan,sau alti caricaturiști,a căror interese este dor câștigul personal ,renunțând aproape întregal la deminitate și omoare .

  4. “Cân’ dișteptu’ face pi prostu’ are haz, da’ cân’ prostu’ face pi deșteptu’ are consecință” Tudor Mușatescu..,

  5. Comasarea , Rareș pe.listele PSD , e acrul de deces al peneleului, înmormântare la care vom avea toți onoarea sa participăm printr-un vot masiv

  6. Mai jigodiilor ordinare, unul trage hais și altul trage cea și căruța Romania a rămas pe loc în mlaștină! Voi să rămâneți la ciolan că da va securizării nepoții drogații! Ca sa scoți căruța din mocirla trebuie sa se tragă de cele două mârțoage ori hais ori cea! Și un pic de balans trebuie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.