Ciolacu îi invocă pe înaintași

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în mesajul transmis de Ziua Naţională, că ”Istoria şi Marea Unire din 1918 au confirmat puterea unităţii noastre şi, iată, avem prilejul, cu fiecare nouă provocare a prezentului, să demonstrăm că împreună, noi românii, avem puterea de a ne atinge marile obiective”.

”Este Ziua Naţională a României, sărbătoarea tuturor românilor, o zi în care m-aş bucura să retrăim spiritul unităţii care i-a înflăcărat pe înaintaşii noştri de acum 105 ani, înfăptuitorii Marii Uniri. Prezentul ne provoacă să facem faţă unor situaţii pe care cu greu le-am fi anticipat cu doar câţiva ani înainte şi care pun o lume întreagă la încercare, iar România nu este nici ea ocolită. Istoria şi Marea Unire din 1918 au confirmat puterea unităţii noastre şi, iată, avem prilejul, cu fiecare nouă provocare a prezentului, să demonstrăm că împreună, noi românii, avem puterea de a ne atinge marile obiective. Acest lucru implică eforturi din partea tuturor şi, mai ales, o înţelegere a preocupărilor fiecărui român”, a arătat Ciolacu, vineri.
El a subliniat că mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent în orice acţiune a noastră, indiferent dacă este vorba despre cetăţeni, societate civilă, mediul de afaceri, reprezentanţi ai statului sau la clasa politică.
”Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toţi români şi că avem un drum comun de parcurs ca naţiune, de care depind prezentul şi viitorul întregii societăţi şi al fiecărui cetăţean. O Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic, dar mai ales în viaţa de zi cu zi a românilor, este un obiectiv firesc, capabil să ne unească. La mulţi ani, tuturor românilor! La mulţi ani, România!”, a transmis Marcel Ciolacu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

14 Comentarii

  1. Nu poți să deschizi vre-un post românesc, căci continuă „cântarea romaniei” mai grețos că pe vremea împușcatului.. Și, măcar de ar avea vre-o bază, motivație..Dar aflii totuși că există „români buni”, români ne buni…dar mai ales foarte multi fuduli, prost necioplit ca lemnu..E de cântat „deșteaptă-te”…

  2. Si papagalul asta repeta ca robotul ‘marea unire’. Vrea sa-i gadile la urechi pe baietii lui Magureanu.

  3. Am avut un bunic. Avea 6 frati. Toti 6 au plecat in razboi. S-au mai intors 5. Da tu Ciuca si Ciolacu ati pupat editat la editat Zekensky care ocupa Sudul Basarabiei. Uoooooo….cioace….uooooooo…ciuca

  4. Patronii fundasi si-au adus brusc aminte de inaintasi si antrenorul din Partidul Stat&Secu.

    Plasați de magistrații de la Tribunalul București în arest la domiciliu, patronii stației GPL de la Crevedia scapă de această măsură, fiind plasați la domiciliu.
    Judecătorii au hotărât ca Ionuț Doldurea și asociatul său, Ionuț Stângă, să fie cercetați în continuare în arest la domiciliu, decizia fiind definitivă.

    O sa-si aduca aminte procurorii si judecatorii de dosare dupa prescrierea faptelor la fel si la colectiv, vaccinurile de un miliard de euro si multe alte tunuri date de liberali, socialisti si progresisti care au uitat sa sr certe si-au furat cot la cot.

  5. În vara anului 1920 o delegaţie a Partidului Socialist a mers la Moscova, având misiunea de a se informa asupra condiţiilor de afiliere la Comintern şi de a participa în calitate de observator la al doilea Congres al Cominternului care urma să se desfăşoare în perioada iulie-august. Delegaţii socialişti şi-au depăşit mandatul strict de informare pe care l-au primit de la conducerea Partidului Socialist şi la 3 decembrie 1920 au semnat angajamentul prin care promiteau să oblige conducerea partidului să accepte condiţiile de afiliere la Comintern şi să transforme Partidul Socialist în Partid Comunist. La 11 mai 1921 Congresul Partidului Socialist a adoptat hotărârea de transformare a partidului, în Partid Comunist şi afilierea sa la Internaţionala a III-a Comunist:)))
    Inaintasii lui Ciolacu socialisti:
    Bellu Zilber,Dobrogeanu-Gherea( solomon katz),Rakovschi,Zubcu-Codreanu, Eugen Lupu și Zamfir Arbore nici unul,roman

  6. Bai covrigarule, inaintasii tai au venit cu cortul si spoiau tingiri! Sau cum zice al de mai sus: alta natie.

  7. …ciolacu trebuia sa taca!… la fel, si micul urs!… ambii sunt urmasii migratorilor, ambii reprezentantii Editat

  8. Innaintasii au facut Marea Unire sa-i tineti pe Romani cu Pensii de 1100 de lei si nici Banii sa nu-i dati mai Devreme de 1 Decembrie 2023 si sa le Mariti Pensiile la Romani la Sfântul Asteapta la 1 Septembrie 2024 ! Care o mai Traii pana atunci !

  9. Tu gunoiule vorbesti de inaintasi?Ce au facut inaintasi vostri voi tradatorilor ati risipit TOTUL.Asa ca nu mai vorbiti de inaintasi vosti ca i jicniti.

  10. Inaintasii tai sunt elogiati de I.Budai Deleanu ,intr-o epopee ! Stii care ???
    Ati uitat sa spuneti romanilor ca MAREA UNIRE nu a fost recunoscuta de ,,ALIATUL STRATEGIC,, pe motiv ca URSS nu a fost invitata la conferinta !

  11. Ciolacu, o marionetă a corupților și actor principal în strategia de manipulare a poolimii.

  12. Retraind spirirul unitatii exista in tara doua categorii de pensionari: unii CONTRIBUTIVI care au constituit un fond din care sa fie platiti la batranete si unii „speciali” care sa fie platiti din fondul contributivilor ca-s mai prosti si ceilalti mai „destepti” (cititi smecheri). Despre astia a zis PM Ciolacu ca vrea sa le desfiinteze pensia speciala reusind in final sa le-o pastreze (doar un pic ciupita ca sa aibe si el motiv sa zica ca a modificat legea).
    Mai e vreo tara cu astfel de doua categorii de cetateni ? Acum se da o a 13-a pensie la unii pensionari. Foarte bine dar fa-o din buget nu din fondul de pensii. Aa, bugetul e pentru alte cheltuieli, alea care nu se refuza niciodata si care stau in pixul lui Ciolacu ca doar de aia a fost pus PM sau crede cineva ca Ciolacu e acolo pentru tenul lui frumos?
    .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.