Întrebat despre candidatul PSD la prezidențiale: ”Nu sunt doar eu”

Întrebat miercuri seară la Antena 3 dacă el va fi candidatul PSD în cursa pentru Cotroceni, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu neapărat, nu sunt doar eu, mai sunt oameni în România”.

El l-a oferit drept exemplu pe președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, despre care spune că este un veritabil om de stânga „cu care este o încântare să stai de vorbă”.

„Am stat cu președintele Academiei, e o încântare să vorbești cu el. E om de stânga care gândește complet”, a continuat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Ioan-Aurel Pop este candidatul PSD, liderul partidului a spus că „nu l-a întrebat”, dar că președintele Academiei este un exemplu reprezentativ al politicii de stânga, iar lumea are nevoie de oameni de stânga.

După 20 de ani de Președinție de dreapta, România are nevoie de un Președinte de stânga, a subliniat Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, premierul susține că principalul său obiectiv din 2024 va fi implementarea reformelor din PNRR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. Aia doi au conversat intre ei ca niste intelectuali (ai securitatii). Normal ca limbajul ce i s-a parut cunoscut l-a dat pe spate de incantare pe Ciolacu. Dupa Petrov si Iohanis n-ar fi de mirare sa ne trezim cu nea Aurica ca presedinte.

 2. Ciolacu vorbeste la misto. Stie foarte bine ca dupa Constantinescu, candidatul destinat functiei de presedinte a fost cel al securitatii si nu al partidelor.

 3. Da, om de stânga cu s de la servicii…Poate îl întreabă Ciolacu, așa din întîmplare, cum de a ajuns șeful academiei, întreb și eu pentru un prieten, care nu-i în țară ,e la muncă dincolo..

 4. Pop a turnat la secu ceausista si a declarat singur ca-i foarte bolnav. Deci, nu se pune.

 5. Ba, nebunilor, acest om parcă e bolnav și voi va agățați politic de el? Ce de tâmpenii aveți în creier.

 6. Nea Aurica are dosar buuun de la erata2!Nu stiu daca are aviz si de la erata1! Numai calitati E din gasca secu de la Cluj,incubatorul de securici UBB,a devenit pres Academie, dupa ce l-a facut prof si doctor pe repetentul sereii de la Arad, Coldea, dar mau ales e de …dreapta!Intelectual, desigur, ca toti ardelenii! Deci e manusa pt actualul pesede, din ograda secu!

 7. daca au putut vota mortii,de ce nu am avea un presedinte mort viu?….

 8. pune 20 de stampile pe buletinul de vot. Nu avem pe cine vota. Cei care merita, nu au sanse din cauza televiziunilor cumparate iar cei promovati sunt fostii tovarasi, LA VREMURI NOI – TOT NOI…
  Mai fug doua milioane de tineri si gata, stingem lumina. Am ajuns ca un ins fara gram de scoala sa se viseze presedinte??…..

 9. Un ins mediocru, propune alt mediocru la președinție. Așa,nu se mai iese din necazuri. Aiurel, cum îi zic unii clujeni, nu a realizat nimic aparte. Ținut în brațe, în curentul Funar, trimis la icr. Întors, i s-a pus un institut în mîini. A ieșit nimic. Istoric care nu stă în arhive, cum erau Pascu și Prodan. Doar aranjamente. Nimeni nu a vrut să-l aleagă. Dar Coldea, pe care avea să-l numească profesor, l-a sprijinit la rectorat. A lăsat în urmă o scădere a ubb. La Academie aceleași rezultate. Sinteze de istorie ce contează până la Curtici. Nimic, în afară de miorlăială. Om de stînga? Da, dacă stînga înseamnă aranjamente de susținători, nași, rude etc.

 10. Vedeti ca s-a Schimbat Factura la Enel ! Autocitirea se face din data de 21 pana in data de 30 ale Lunii ! Telefonul Gratuit este acelasi !

 11. Ce natzie hipercriticista mao suntem noi, Romanii! Vorba aia: sunt eu modiocru, da’ nimeni nu-i mai sus de mine… Ce bine era cand duelul era la moda!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.