Cioloş, despre obiectivul pentru anii viitori

Premierul Dacian Cioloş spune că obiectivul său pentru următorii ani, indiferent ce va face în România, este să înlocuiască ”spiritul critic de aşteptare în societate cu un spirit critic de acţiune”, precizând că a remarcat că în ultimii ani ”s-a trezit spiritul acesta critic”.

”Mult mai important pentru ceea ce sunt convins că se va întâmpla în România este de a trece de la o conştiinţă de receptori, aşa cum am spus, oameni care aşteaptă, care au pretenţii şi e deja un lucru bun faptul că în România oamenii au început să aibă pretenţii”, a spus Dacian Cioloş, potrivit news.ro.

Premierul a arătat că obiectivul său în următorii ani este de a înlocui spiritul critic de aşteptare cu un spirit critic de acţiune.

”Spiritul acesta critic de aşteptare în societate, pe care l-am văzut trezindu-se în ultimii ani, cred că este obiectivul pe care trebuie să ni-l dăm împreună – şi acesta este obiectivul pe care eu mi-l dau pentru anii următori, indiferent ce o să fac în România – este de a înlocui spiritul acesta critic de aşteptare cu un spirit critic de acţiune, în care să punem sămânţa asta în conştiinţa individuală pentru o implicare într-o acţiune de grup”, a arătat Cioloş.

El a ţinut să precizeze că acesta a fost obiectivul său şi când s-a gândit la campania ”Cuminţenia Pământului”.

”Eu mi-am dorit campania aceasta «Cuminţenia pământului» dincolo de obiectivul financiar, mi-am dorit-o ca să punem o sămânţă în conştiinţa colectivă, în conştiinţa publică faţă de valorile colectivităţii din care facem parte”, a afirmat premierul, la un eveniment organizat de GMP Advertising.

viewscnt

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.