Circulaţie închisă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa

Circulaţia rutieră va fi închisă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa din cauza unor lucrări la un pasaj situat în zona kilometrului 13+300 metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această noapte, în intervalul orar 23.00 – 04.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 11+700 metri şi 15+500 metri, pentru executarea unor lucrări la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13+300 metri.

În acel interval, traficul se va desfăşura deviat pe următoarele artere rutiere:

– Pentru direcţia Bucureşti – Constanţa: Bulevardul Theodor Pallady – A2 – nod rutier km 12 – DNCB – DN 3 – Fundulea – A2 – Constanţa.

– Pentru direcţia Constanţa – Bucureşti: A2 – nod rutier km 15 – DJ 301, Cernica – DNCB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.