Cîrstoiu neagă: „Mergem înainte”

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, a exclus luni o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar.

„Dacă stăm să o luăm aşa, orice lucru care apare într-un moment are caracter temporar. Din punctul meu de vedere, m-am înscris într-o luptă pentru o idee şi mergem înainte”, le-a spus Cătălin Cîrstoiu jurnaliştilor.

Şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu (PSD), a negat zvonurile privind retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu din partea PSD – PNL pentru fotoliul de edil general al Capitalei, precizând că luni dimineaţa a avut loc o şedinţă de campanie, urmată de o întrevedere cu specialişti în transporturi, iar acest subiect nu a fost abordat.

Sorin Grindeanu a punctat, luni, într-o conferinţă de presă, că nici nu s-a deschis perioada în care se pot depune candidaturile.

„A spus corect Marcel Ciolacu, până la depunerea candidaturii şi domnul Piedone e momentan, că nu-i depusă candidatura, din câte ştiu eu. Nici nu s-a deschis perioada în care se poate depune candidatura. De dimineaţă am avut o şedinţă de campanie, aşa cum bine ştiţi, urmată de o întâlnire cu specialişti pe transporturi. N-am discutat aşa ceva. Eu am venit aseară de la Timişoara. N-am auzit asemenea zvonuri. Vă spun, azi dimineaţă au fost colegi din conducerea PSD şi PNL aici. Am discutat despre campanie. De la ora 10.00 am avut discuţie cu specialişti, ONG-uri de pe transporturi”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, şi-a manifestat, pe 12 aprilie, susţinerea faţă de candidatul alianţei PSD- PNL pentru Primăria Generală a municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, afirmând că este un „medic de excepţie” şi managerul care a atras cele mai multe fonduri europene la un spital.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. in foto se uita ca gaina in lemne,dar el zice ca e ‘patrunzator’

  2. Nu, e mai bun trântorul Nimicușor. De altfel românii sunt specialiști în a susține lenea și prostia, s-a văzut asts și cu primul asistat social al țării, iohanis.

  3. Doctorașul nășit cu de toate de canalia Petrov e pe cale să afle că politica e curvă mare. Așa că, pun’te capră bobiță, închide ochii și roagă-te ca următoarea bubuială să nu fie la fel de aspră decât cea dinainte. Așa-i vieața Cătăline, vrei bani și faimă, tre’ să fii pregătit să plătești prețul.

  4. Pacat ca nu-si da seama ca nu-i facut pentru asa functie. O sa fie prada usoara a mafiei …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.