Clotilde Armand: „Acum e cazul”. BEC e de altă părere

Primarul Sectorului 1. Clotilde Armand, insistă să se renumere sau să anuleze votul în Sectorul 1, prezentând alt proces verbal despre care spune că ar fi altă fraudă. „Al 111-lea proces verbal falsificat din totalul de 166 de procese verbale.

Secția de votare Nr. 13. Conform tabletei STS au fost 15 alegători la urna specială. În procesul verbal apar 27. Conform tabletei STS sunt 1053 de votanți însa în procesul verbal apar 1070.
Și uite așa am demostrat frauda lui Ciolacu demonstrată matematic. Acum e cazul să renumere sau să anuleze votul în Sectorul 1. Matematica nu minte”, a scris Armand sâmbătă seara pe pagina de Facebook.

Biroul Electoral Central a respins sâmbătă cererea de anulare a alegerilor în Circumscripţia Electorală Sector 1, formulată de Alianţa Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei.

Potrivit unui comunicat al BEC, în şedinţa de sâmbătă au fost date mai multe hotărâri şi decizii de respingere privind renumărarea de voturi sau anularea alegerilor în diferite circumscripţii din ţară.

Printre acestea s-a aflat şi cererea Alianţei Dreapta Unită care solicita anularea alegerilor în Circumscripţia
Electorală Sectorul 1 – Municipiul Bucureşti.

Totodată, BEC a respins şi cererile de renumărare a voturilor formulate de Partidul Reînnoim Proiectul European al României, la nivelul a 117 secţii de votare din judeţul Mureş şi la nivelul a 82 secţii din judeţul Iaşi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

30 de Comentarii

 1. Fata stie din experienta personala. Totusi s-ar putea sa-si faca tiptil bagajele.Simte ca a fost abandonata.

 2. au imultit voturile pentru soviete de 800 de ori, ce-ar mai conta azi in 2024, de doua ori?
  Caa, doar noi suntem la putere, nuu?

 3. Locul ei este la puscherie , dupa ce a facut in 2020 , nu in spatiul public . E adevarat ca a fost mintita ca nu functioneaza camerele de supraveghere , deh , se mai intampla ! Am vazut cu totii , furt ‘en francais’, pacat !

 4. Vorba cântecului:
  Lasa-ne, lasa-ne!
  Că ai furat destul.
  Lasa-ne, lasa-ne!
  Și de nu ți-e de ajuns.
  Lasa-ne, lasa-ne!
  Cele 1111 Procese verbale dovedit falsificate, ca să ajungi data trecută primar nu le pomenești?

 5. Măi, voi, în loc să vă adunați mințile în capetele alea de vi le ține gâtul degeaba, vă dați care mai de care mai luptător de soi în speranța că veți fi remarcați la viitorul congres USR. Mai folosiți vă și creierul nu numai gura că vin parlamentarele și nu avem o opoziție de doamne ajută. Încep să cred că faceți jocul puterii.

 6. Matematica nu minte, Editat nu stie carte iar franțuzoaica a luat Editat de calibru Guadelupa!

 7. PNListii infratiti cu PSDistii i-au dat o lectie despre cum se pot fura alegerile nu la nivel de judet sau sector fie el si sectorul, la nivel de europarlsmrntare si presdinte. Comasatii pot sa puna presddinte pe cine vor ei manarind procesul electorul, voturi bune, nule. Nu-si poate imagina Clotilda si USR cate poate/stie PSD. Mai ales cand i se cere si au aprobare. Sa fie desmnat castigatorul cum a fost si vechea combinatie Dancila/Iohannis. L-au ales pe doctorul Crastoiu stiindu-se cu probleme si ca va fi retras.
  Pe unde s-a (auto)invitat Clotilda, i s-a dat acelasi raspuns care i l-a dat si BEC.

 8. Armand asta este o nésimtita cu mult dupa toata Șóbòlaniada mare și tupeul sa faca cïrc si sa se considere vai vsi neindreptatita.

 9. tu t’en vas…
  De fapt, Clotildei nu-i este teama de pierderea alegerilor ci de ce va urma…

 10. Hotul neprins e negustor cinstit! Trebuia sa vina cineva sa ne arate cum se fura voturile fraierilor care cred în democrație. Trăiască”erata” lui Petrov!

 11. Va amintiti cu cata nonsalanta spunea, „noua ni s-a spus ca nu merg camerele video”?

 12. Pleacă la tine acasă , acum e momentul, și ia-l și pe Editat ăsta cu care te măritași ! Valea !

 13. Unii se intreaba daca poate cineva explica cum a reusit clotilda sa convinga si sa obtina la alegeri un numar de voturi substantial incat sa se claseze in apropierea la milimetru pentru castigarea alegerilor sector 1 dupa 4 ani in care a fost infatisata 24 din 24 ore de toata media romaneasca doar in termeni negativi.Vanghelie si Piedone erau doctori @decenti@ pe langa ea. Despre ce electorat vorbim sau electoratul nu a pus botul la ce scria presa mainstream.Este ceva putred in Romania si nu i se pot pune in carca toate nereusitele(prezentate de presa ca fiind cauzate de nepricepere si hotie),nimeni nu putea daca dorea sa faca treaba eficienta si sa curete dintr-o data toata coruptia si mafia care domneste in romania de 34 ani si o gasesti la tot pasul in toate domeniile de activitate.In concluzie suntem praf dar MI-A SPUS CINEVA, NU MAI STIU CINE, CA VREMEA VA STA, APOI VA FI MAI BINE.

 14. Mai nene,daca in ultimii 34 ani de alegeri nu s-au prezentat la urne mai mult de 70% dintre cei înscriși pe lista, cum sa tipărești 100% buletine de vot? De ce nu se inseriaza buletinele de vot, ca sa se poată aplica metoda suveica? De ce nu se scanează alegătorii la intrare și la ieșire din secția de votare? De ce nu se montează camere video să se numere buletinele de vot primite și cele băgate in urma? Ca sa se fure? O țară de hoți in 20.24! Las că merge și așa!Felicitări Clotilda că le-ai dat cu tifla lui Ciolacu &Ciuca ca sa vadă lumea întreagă cum se fura in Romania!

 15. Inca usr mai au de modificat listele de alegeri adunate deja în depozite. Toanta escroacă care a înșelat cetățenii la alegerile anterioare, ori sa plece urgent din Romania ori direct la bulău cu restituirea sumelor încasate din funcția ocupată ilegal.

 16. Și cu prezenta caricaturii clotilde, în miez de noapte, la ambasada stapanilor amerloci cum ramane? S-a pus batista pe țambal?

 17. Chère Clotilda, ce ai castigat prin inselaciune, se pierde. Este o vorba romaneasca, de haram a fost, de haram s-a dus.
  Daca s-ar repeta alegerile, ai pierde la un scor mult mai mare.

 18. @ ELENA POPA 1 — Romania nu poate avea Opozitie adevarata , puternica . Orice Opozitie care se infiripa si are potential , este neutralizata imediat de PCR , actualul PSD ! Prin metode cunoascute bine de ei : inghitire ( comasare ) , corupere, santaj , amenintari , linsaj mediatic prin RTV, Antene , Realitatea , in principal ! Romania nu are pluripartitism , Romania este condusa de partidul unic PSD de 35 de ani .

 19. Acu e cazul ca hoața tupeistă guadalupeză 🦒 să își ia șobolanii 🐀 și să dispară din țară. Laisse nous et va au diable cochonne voleuse. C’est assez. Beaucoup des pipes au giraffe de guadaloupe.

 20. @ Mulți probabil că preferă rusoaice, pe bază de băutură, cine își permite vinuri scumpe, când banii vin de la UE, ?

 21. „Felicitări Clotilda că le-ai dat cu tifla lui Ciolacu &Ciuca ca sa vadă lumea întreagă cum se fura in Romania!”
  Felicitarea e valabilă pentru precedenta rundă de alegeri, când s-a furat cu sacii …. 😎 😉

 22. Moroieneeeeee, ia piranda, ia puradeii, vinde tot şi huşşşşş la Saint Denis că vă beleşte securistu’! – ORGANIZAŢI ALEGERI CORECTE ACOLO BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ! TU „BULIBAŞ” ŞI EA BULIBAŞĂ!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.