Coarnă își apără imaginea. ”În micimea lui, Simion se vede „Trump al României”

Dumitru Coarnă a anunțat  în urmă cu două zile că demisionează din AUR.  Partidul l-ar fi prins cu ”mâța în sac”, nu a precizat dacă a fost vorba de delapidare de bani.

În anunțul postat pe pagina AUR Călărași se arăta că anumite documente financiare, ce nu sunt în evidența partidului și care exced cadrul legal al formațiunii, i-ar fi adus lui Coarnă excluderea, după ce, în prealabil, fusese somat.

Deputatul Dumitru Coarnă,  de acum fost membru AUR, spune că plecarea s-a produs din cu totul alte motive.

”Lideri de la centru ai partidului nu doresc înființarea de filiale județene de frică să nu piardă puterea”, susține Coarnă.

”Eu l-am vazut asa, in micimea lui, pe Simion ca isi doreste sa fie presedinte. L-am simtit eu, el se viseaza presedinte, ati vazut ca a platit niste publicatii care il compara cu Trump – noul „Trump al Romaniei”, George Simion. Ma gandesc cat o fi costat afirmatia asta?”, a mai susținut deputatul.

„Am demisionat cu intreaga organizatie AUR Calarasi, duminica, 4 februarie 2024. Eu stiam ce urmeaza, adica era clar pentru mine ca se oprea jocul asta. Deci eu oricum opream jocul, pentru ca nu vreau sa particip la construirea unor monstri politici. Nu vreau sa am constiinta incarcata cu niste oameni care vor ajunge in functii de conducere, oameni care sunt diabolici. Nu vreau sa am constiinta incarcata cu monstri din astia care vor distruge Romania, la propriu”.

Dumitru Coarnă, prins cu ”mâța`n sac”

”Am avut niste discutii cu ei, asa, in particular, si le spuneam „Domnule, daca voi la 15% va comportati asa brutal, grobian, primitiv, voi la 50%, efectiv ne impuscati. Voi, daca ajungeti la 50%, ne impuscati in strada. Au fost discutiile in privat…

Eu am spus: „Domnule presedinte, am la Calarasi firme care produc lucrurile din astea la un pret rezonabil, de trei ori mai mic decat al vostru” si asa mai departe… acum sunt niste pachete cu corturi si cu nu stiu ce tricouri acolo, undeva la 50.000 de lei, 10.000 de euro pentru fiecare judet. Am vorbit la Iasi, au platit oamenii 40.000 sau 50.000 de lei. Am vorbit la Timisoara, la Sibiu, la Arad, la Giurgiu, in toata tara asta… Toti cei care au cumparat materiale nu au primit niciun fel de document cum ca ar fi achitat o suma de bani pentru acele materiale. Banii i-au dat, materiale supraevaluate au primit, dar chitante nu au primit. Adica, bon de casa, nu au primit”, a spus Coarnă într-un interviu pentru aktual24.ro.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

 1. Omul asta cu nume de coarne este militian ca pregatire. Locul sau ideal a fost si ar fi langa Gigi Aur. Ii uneste lipsa de materie cenusie, semianalfabetismul de care ambii dau mereu dovada si demagogia primitiva care prinde la tantalai. Acum i-a intaratat securitatea de la bani.

 2. În grandomania lui, Coarnă se crede centrul universului. A trăit din scandaluri, s-a lansat în scandaluri ridicat din scandaluri, trăieşte intens din scandaluri şi înceacă să se cațăre cât mai sus cu putință, astfel cum se pricepe el cel mai bine. Tot din scandaluri. Totul pare premeditat. La fel a procedat şi în fruntea sindicatului polițiştilor. Un oportunist infect, asta ai fost şi ai rămas, „Mitică”!

 3. In nimicnicia lui nu vede nici macar diferentierea dintre Trump si auritul Simion.

 4. (editat) turist prin partide, când nu îi iese ceva personal, scuipa dejecții și învinuiri in jur, la fel a fost și cu PSD la plecare. De ce nu a rămas independent politic? Pentru că, ciuciu votat la viitoarele alegeri? Nu spun că nu există încrâncenări în partide, dar, daca e votat de cetățeni, sa stea dracului in pozitia in care se află și să slujească cetățenii! Deja a inceput schelalaiala in politica românească.

 5. Lupu părul schimbă dar năravul ba,..E un milițian reșapat in politician, după o diplomă de avo cățel cumpărată.. Iar abonamentul pe sticlă-l are evident ca și restul din limba catifelată in dosul cui trebe.. Realitatea e ceva de neconceput pentru acest soi de (editat)

 6. Singura diferenta intre Simion si Coarna este ca cel din urma are deprinderi de militian…

 7. hmm…si asta a trecut de partea pe-ze-de sau a fost pion de la inceput…?

 8. ce probleme ai, exista prezumtia de nevinovatie, dar atat timp cat exista suspiciuni si in acelasi timp ai mai fost si in PSD, daca ai o scama pe haina sigur o vad opozantii AUR asa ca renuntarea lor la tine a fost/este preventiva, daca aveai decenta lasai loc de buna ziua, asa poti sa mergi sa-ti mananci linistit pensia, simpla sau speciala…Cat despre candidatura lui Simion, ma indoiesc ca o va face anul acesta, dar intr-o zi sigur va candida. Nu va putea trece peste mentalitatea unora pt care un defect este sa fii tanar sau femeie. Este dificil sa gaseasca o personalitate curajoasa care sa fie capabila sa stea vertical, tot ce avem sunt ghiocei care nu mai stiu sa se ridice de atatea temenele si tremurat…

 9. … in netrebnicia mea, am … diferentierea intre clovnul Trup si clovnul Siomion este limba in care-i fraiereste pe gascanii votanti. Restul sunt rationalizari de pan-salvationisti fluoridati excesiv.

 10. George Simion si AUR sunt cei mai mari obedienti ai NATO pentruca sunt cel mai Rusofob grup
  politic din Romania iar NATO ca si AUR vor distrugerea Rusiei….lucru posibil doar o data cu distrugerea Romaniei….George Simion si AUR, ca si Garda de Fier a lui Horia Sima sunt produsul exclusiv al Rusofobiei…Iar Rusofobia aduce doar minciuna si moarte pentru romani….Dupa grupurile colaborationiste PSD, PNL doar grupul colaborationist si rusofob AUR mai lipsea Romaniei ca sa o bage in Razboi.

 11. Mno, dac’ Curnâ l-ar hi întrebat înentre pi Marile Urs, aista i-ar hi zâs ca vulpia “Strugurii la car’ n-ajunj îs acri”…

 12. @ intox…Nu alatura sula de prefectura…Asa zisul clovn Trump ca Presedinte impiedica Razboiul mondial daca vrea si daca poate retrage SUA din NATO….Razboiul mondial este inceput intotdeauna de cel mai Puternic, adica de Occident.

 13. Toti seamănă cu Plahotniuc,Tăriceanu,Ilici,Dej ,Roman la fizionomie parca.s de.un neam sau chiar sânt?🤔😁Gura mare nasuri corobaiate,tuciurii,criminali cinici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.