Cod portocaliu de inundații într-un județ

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocoliu de inundații pe râul Crasna pe sectorul îndiguit din aval de staţia Domăneşti, judeţul Satu Mare.

Atenționarea intră în vigoare de sâmbătă, ora 14.00, și este valabilă până duminică, la ora 16.00.

Noua atenţionare a fost emisă ca urmare a menţinerii nivelurilor peste cotele de apărare, după propagarea viiturilor formate anterior în amonte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.