Codrin Ştefănescu către un ziarist: „Băsist de doi lei, pupător de popouri”

Codrin Ştefănescu, secretarul Consiliului Naţional al PSD şi redactorul-şef al revistei Kamikaze, Cătălin Prisăcariu, s-au insultat în timpul emisiunii „România în 60 de minute” de la România TV, scrie site-ul postului de ştiri. Cearta a plecat de la stenogramele apărute joi în presă conform cărora Sorin Blejnar i-a acordat un interviu lui Prisăcariu la intervenţia şefului ANI, Horia Şerbănescu.

Prisăcariu şi-a ieşit din fire în momentul în care Ştefănescu a susţinut că redactorul-şef al Kamikaze a avut unele beneficii de pe urma interviului acordat de şeful Fiscului.

C. Prisăcariu: „Nu ştiu cine e idiotul ăla? Sper ca idiotul ăla care vorbeşte e idiotul de Ştefănescu”

C. Ştefănescu: „Un idiot eşti tu, ţi-o zic direct. Să-ţi fie ruşine, Cătălin Pricăsariu! O să vin după tine să discutăm bărbăteşte. Băsist de doi lei ce eşti, pupător de popouri ce eşti! Ăsta-i ziarist? Ăsta nu-i ziarist!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.