Comisia Europeană angajează bone şi educatoare

Românii interesaţi de un job în instituţiile UE se pot angaja acum şi pe posturi de bone, educatoare sau guvernante.

Instituţiile UE au scos la concurs mai multe posturi de bone, educatoare şi guvernante pentru copiii angajaţilor Comisiei Europene şi Parlamentului European.”În timp ce se află la serviciu, funcţionarii UE au nevoie să ştie că îşi lasă copiii pe mâini bune. Instituţiile UE asigură servicii excepţionale de îngrijire a copiilor pre-şcolari, precum şi programe after-school”, se arată în anunţul de angajare.

În aceste condiţii, instituţiile europene caută personal calificat, cu experienţă în îngrijirea copiilor, care să lucreze ca agenţi contractuali. Majoritatea joburilor sunt în Bruxelles, Ispra şi Luxemburg.

Posturile pentru care poate aplica orice cetăţean UE sunt următoarele:
– personal creşă sau educatori puericultori (pentru copii cu vârsta între 0-3 ani, respectiv 0-6 ani);
– profesori pentru învăţământ preşcolar (pentru copii cu vârsta de 3-6 ani, respectiv 4-5 ani);
– educatori şi supraveghetori pentru facilităţile after-school (copii de 4-12 sau 6-14 ani).

Data-limită pentru depunerea candidaturilor este 21 martie 2012. Baza de date cu candidaţii care au reuşit la procedura de selecţie va fi pusă la dispoziţia Comisiei Europene şi a Parlamentului European.

Se cere un nivel satisfăcător de cunoaştere a limbii engleze, franceze sau germane.

Salariile de bază ale personalului contractual din „funcţia grup II” variază între 1.800 şi 3.000 euro, la care se adaugă o serie de indemnizaţii şi bonusuri. Cei interesaţi să lucreze ca bonă sau educator la centrul UE îşi pot depune CV-ul pe site-ul EPSO.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.