Coronavirusul bagă presa în boală

Coronavirusul bagă presa în boală. Știrea că în Italia s-a instalat virusul COVID 19 a fost tratată în România mai exploziv poate ca în Peninsulă. Directorii posturilor de știri au văzut în această boală o mană cerească. Așa că s-au pus treabă și pe ce știu unii să facă cel mai bine. Să facă din țânțar – armăsar. Titlurile știrilor sunt pline de cuvinte ca „șoc“, „virusul ucigaș“ sau „oraș părăsit“, așa cum se vede și în fotografia captură de la Antena3.

Panica s-a accentuat duminică după-amiază și luni dimineață, când nu mai aveai loc pe posturile tv de transmisii peste transmisii în direct pe acest subiect.

Ca să fie mai convingători, Aeroportul Otopeni a fost luat cu asalt de jurnaliștii care transmiteau de parcă erau la război, iar directorii de DSP și doctorii au devenit obișnuiți ai corespondențelor telefonice. Ce să mai, parcă venea sfârșitul lumii.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

4 Comentarii

 1. O nație de paranoia, tembelizata, virusata pana-n măduva ființei sale.
  Ps. Din zei de am fi coboratori/Cu o moarte tot suntem datori/ Dar nu-i tot una leu sa mori/ Sau caine înlănțuite.
  Conștiința de sclavi fricoși e accentuată de goană după audiență.
  Ps. Continui să afirm că cei mai periculoși viruși se află la Cotroceni, Guvern, DNA,SRI, JUSTITIE. Cronavirusul va trece asa cum a venit, dar virusii autohtoni, botezați cu apa demonilor cu Licurici si UE-isti,se pare, că vor să fie nemuritori.
  Ps. Înghițit tot ce vi se servește de către ospătarii si bucătării cismei politicii corecte
  Ps. Fara homosexuali in functii publice.

 2. Latrina 3 e campioana la starnit panica. Au comentarii si titrari oribile. Urmeaza b1`TV si RTv, la fel de ” halucinante „. Nu exista pic de decenta in comentariile lor, ci doar goana dupa audienta. Rusine!!

 3. Am ramas masca cata prostie este in media pe tema coronavirusului!Macar Cotidianul a dat informatii la rece,comparatii,etc Dracul nu este atat de negru,dar este respingatoare”suferinta „media romanes,ca nu avem si noi macar un unic bolnav ..
  Nu mai cautati masti,ca nu gasiti, au fost golite depozitele farmaciilor pentru eventuala specula !O masca este 0,3 lei,sa vedem cat ajunge la negru..

 4. TRASATURA DE BAZA A PRESEI ROMANESTI ESTE SCANDALUL ;EXTRAPOLAREA ORCARUI EVENIMENT PRIN PRIZMA MINTILOR BOLNAVE ce-si fac veacul aruncand orce rahat in ventilator !.ISTERIZAREA POPULATIEI CA SI METODA DE MANIPULARE ,DE INDOBITOCIRE ,DE ARUNCARE IN HAOS A VIETII DE ZI CU ZI s-a facut cu ocazia acestui coronavirus .
  Ca de obicei fara o documentare prealabila s-au aruncat in media orce le-a trecut prin gamalie acestor impostori din presa.
  Cum romanul nu mai citeste de multa vreme ,el pleaca urechea la RADIOSANT ;la televiziunile de scandal ,la politruci care habar nu au despre ce -i vorba dar trancanesc inloc sa taca ,totul a luat-o razna ,totul a scapat de sub control ,nici bunul simt sau instinctul de supravietuire nu mai are efect.
  Culmea prostiei pleaca din Bucuresti !,acolo unde ar trebui sa fie cei mai instruiti ,mai scoliti mai informati romani /m2. Lumea satului sau cei care trudesc pentru o bucata de paine nu casa gura la prostiile din presa si traiesc normal din ceea ce fac :lumea satului a iesit la munca ,vremea-i calda ,vitele cand le ai trebuie sa le porti de grija, nu lasi vita in grajd sa zbiere de foame de sete sau in mizerie ca au instituit niste novici in medicina o carantina !!.Nu-ti da hrana la vite nici jandarmul nici politaiul .Mor zeci de mii pe an in accidente rutiere si nu s-a isterizat nici un ministru ,nici un partid nici un prefect sau primar ,mor de gripa sute de romani batrini pe an, uitati de copii ,uitati de autoritati ,azi v-ati isterizat toti ,aveti un alt motiv sa apareti pe sticla „interesati nevoie mare ” ,doar e an de alegeri ,iar voi vreti ABONAMENTUL LA CIOLAN „,in rest va doare-n pix de cel ce moare far-un ban de lumanare sau de foame !,el a murit in PANDEMIE ! CE A CUPRINS O ROMANIE ,o pandemie de prostie ce n-are leac cand omul e sarac cu firea ,deaici se trage si nenorocirea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.