Cozmin Gușă a mai nășit o conspirație

Cozmin Gușă și-a dat cu părerea despre prezența lui Victor Ponta, a lui Adrian Năstase și a Vioricăi Dăncilă la Ambasada Chinei, susținând că nu este întâmplătoare. În plus, l-a amestecat în ecuație și pe Florian Coldea.

„Singurul care a fost coerent în poză este Ponta, el a fost si singurul care s-a întâlnit acum câteva luni cu un personaj important care a fost ocolit de toată lumea, este vorba de cel care coordonează de la nivelul partidului comunist chinez politica externă. (…) Rangul lui era de viceministru de Externe, dar el era adevăratul coordonator (…).

Viorica Dăncilă joacă partida chineză în România, ea a intrat acolo datorită celebrului ei consilier Voinea, iar Adrian Năstase nu are de ce să poarte o amintire pozitivă Chinei. Cel care s-a dus să-și ofere condițiile în mod evident a fost Florian Coldea. Acesta este un om pe care statul român îl lasă să-și uzufructeze toate relațiile și dosarele. Este un om bun pentru toți deoarece poate să vândă secrete și e bun și pentru chinezi,” a afirmat Gușă la Realitatea Plus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8409 Articole
Author

6 Comentarii

  1. O STI Gusa CEVAAA, CUMVAAAA 🙂

    Astept sa SE VADA CE a avut in GUSA … 🙂

  2. Guşă o haimana politică ce se vrea un „gur” fiind de fapt un cur – PERSONAJ TOXIC NEBĂGABIL ÎN SEAMĂ!
    Dom’ ghinăral, dă-i dom’le o scatoalcă haimanalei să nu mai bage capu’-n poză!

  3. De unde au apărut în față toate figurile acestea respingătoare, Gușă, Muraru, Aurescu cu fizionomii de alai bachic? Este de înțeles frustrarea domnului Gușă, care fiind la fel de chel și rotofei nu înțelege de ce nu-l promovează nimeni ambasador, ministru, consilier prezidențial? Că acoperit ca și cei promovați este.

  4. Gusa a vrut sa-si lase si el un loc la coada la pupatul moastelor licuriciului. Deh, ca tot romanul impartial: iaca-sa se joaca fata si pe stanga si pe dreapta! Ca cei pomeniti s-au dus la ambasada Chinei nu e rau. Rau e ca oficialii romani nu inteleg rolul pe care China il va juca in viitor si fac orice sa si-o ostilizeze.

  5. Ăsta-i prost de behăie,cine dreaq se mai ia dupa elucubrațiile cercopitecului ??!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.