Crapă șmecheriile din politică și Sănătate

Pînă la urmă toate ies la iveală. Mai ales în vremuri ca acestea. Tot se află că la sfîrșitul procesuli de producție, o mască pentru purtat pe stradă face binișor sub un (1) leu. Și că la învîrtelile Georgetei Bumbac putea să ajungă la orice preț. Cînd un afacerist cu plaje din anii 1995, de la învîrtit facturi, ajunge să dirijeze afacerile Ministerului Sănătății, nu se putea decît să ajungem în criză de orice medicament și de orice material sanitar.

Atacul brancardierilor multilateral dezvoltați asupra Sănătății 

Un prieten din provincie îmi spune că la Cluj-Napoca, Terapia poate produce Lopinavir/Ritonavir, medicamente folosite în prima linie pentru tratarea infecției cu coronavirus. Dar nu-l comandă nimeni și nici aprobare de producție nu se poate obține. Un alt prieten, medic, îmi spune că nu poate trimite spre testare nici un suspect. A încercat, dar numai spitalele de boli infecțioase o pot cere. Ceilalți, doar cu aprobarea DSP-ului. Iar DSP-ul nu răspunde la telefon nici după 4-5 zile. Dotarea este lamentabilă, improvizată și obținută la prețuri umflate. La CNAS, la Ministerul Sănătății s-au pus la cale afaceri de tot felul. Ies la iveală pentru că încep să crape.

Ca să nu fiu bănuit de resentimente (nu cunosc personajul!!), reproduc un articol despre dirijoarea afacerilor din Ministerul Sănătății din guvernele Pintea, Costache și celelalte dar și din cel al Fianțelor, articol publicat de ziarul Replica din Constanța în anul 2013. Și atunci, Georgeta Bumbac a fost investigată, tot la cererea premierului de atunci.
Nu vă rămîne decît să va așteptați la medicamente bune, ieftine și la un dezastru pe măsura personajelor care au căpușat insituțiile statului român:

”Constănţeanca Georgeta Bumbac, dată de premier pe mâna procurorilor pentru ilegalităţi comise în Ministerul Sănătăţii

Corpul de control al primului ministru va sesiza Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu operaţiunile sau actele ilicite constatate în urma desfăşurării acţiunii de control la Ministerul Sănătăţii (MS), care pot întruni elementele constitutive ale unei infracţiuni, privind încheierea şi derularea contractului între minister şi SC Adi Com Soft SRL, care a avut ca obiect furnizarea unui program de contabilitate. Potrivit raportului Corpului de control al premierului, urmează ca organul de urmărire penală sau, după caz, instanţa de judecată să hotărască asupra existenţei sau inexistenţei infracţiunii respective şi asupra vinovăţiei. În vederea valorificării constatărilor şi concluziilor, raportul va fi transmis PÎCCJ, pentru cercetarea posibilelor aspecte de natură penală, Ministerului Sănătăţii, Secretariatului General al Guvernului şi Cancelariei primului-ministru spre informare.
Personajul principal în acest scandal este controversata funcţionară constănţeană Georgeta Bumbac. Potrivit oficialilor Guvernului, Bumbac intenţiona să acorde contractele de mentenanţă a licenţelor oferite MS de către Adi Com Soft SRL prin încălcarea legii privind achiziţiile publice. Concret, Georgeta Bumbac, în calitatea sa de director în cadrul MS, impunea structurilor din teritoriu încheierea contractelor de mentenanţă cu firma Adi Com Soft. Foarte interesant este faptul că Georgeta Bumbac are o colaborare veche cu această societate, care a oferit softuri similare de contabilitate şi Ministerului de Finanţe, unde constănţeanca este, de asemenea, director.
Ministrul Sănătăţii se spală pe mâini de Georgeta Bumbac: zice că funcţionara a acţionat de capul ei!
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a spus ieri că Georgeta Bumbac a trimis în nume personal circulara către instituţiile publice din subordinea MS pentru încredinţarea serviciilor de mentenanţă către Adi Com Soft şi a spus că s-a declanşat o anchetă împotriva funcţionarei. Adi Com Soft are sediul la marginea satului Bradu, din judeţul Sibiu, şi este deţinută de Maria Prund, în calitate de unic asociat şi Ioan Prund, director general. Ioan Prund susţine, potrivit presei centrale, că suspiciunile de corupţie care planează asupra firmei sunt neîntemeiate, în condiţiile în care Adi Com Soft a încasat o sumă infimă de la MS pentru licenţele de contabilitate livrate, în timp ce alţi jucători de pe piaţa de profil rulează afaceri de milioane de euro. Afacerea a fost încheiată pe timpul fostului ministru Vasile Cepoi, iar acum se discutau condiţiile de asigurare a mentenanţei respectivelor licenţe. A fost momentul în care Georgeta Bumbac n-a mai aşteptat proceduri legale de achiziţii publice şi a trimis o circulară instituţiilor din subordinea MS prin care le impunea să ofere serviciile de mentenanţă firmei din Sibiu, după cum a constatat Corpul de control al primului ministru.
A mai fost implicată într-un scandal de corupţie
Şefa Direcţiei de Contabilitate din Ministerul Sănătăţii, care, printr-o coincidenţă (!), are funcţii de conducere şi la Ministerul de Finanţe, adică exact singurele două ministere care au contracte cu Adi Com Soft, a mai fost implicată în scandaluri de corupţie. Alături de Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF, dar şi de alţi membri ai Comisiei de Autorizare a Antrepozitelor Fiscale din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, constănţeanca Georgeta Bumbac a fost cercetată penal pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată. La acea dată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a scos-o nevinovată. Acum, Georgeta Bumbac a fost dată de premier direct pe mâna procurorilor de la Parchetul General.
O funcţionară orientată încă din 2010, când preda la Spiru Haret!
De asemenea, amintim că, în 2010, când la acea vreme Georgeta Bumbac era funcţionar în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Constanţa, cotidianul „Replica” prezenta activitatea acesteia. Mai exact, „Replica” de Constanţa atrăgea atenţia că Georgeta Bumbac se află în incompatibilitate, având în vedere că deţinea şi o firmă de contabilitate. În paralel, Bumbac figura şi pe statele de plată ale unei universităţi, acest lucru conducând la suspiciunea că funcţionara „chiuleşte” de la DGFP pentru a-şi onora cursurile cu studenţii. Urmare a verificărilor, a rezultat că programul de lucru de la DGFP este de la 8.30 la 16.30, iar cursurile pe care le preda Georgeta Bumbac aveau loc tocmai în acest interval. Mai exact, miercurea, în intervalul orar 12-14, Georgeta Bumbac preda „Proiecte financiar bancare”, la Universitatea Spiru Haret. Suntem curioşi, în aceste condiţii, dacă Georgetei Bumbac îi sunt tăiate orele lipsă de la celălalt serviciu sau, dacă nu cumva, recuperează miraculous, în extra-program, deşi aşa ceva nu există la DGFP. (Cristian ANTON, Replica, 2013)

Poate, după lectura acestui articol, veți înțelege de ce Rezerva de stat era goală, de ce licitațiile sunt cîștigate de trusturi de pe la sate, de ce se zbate Cristian Bușoi să aibă un secretar de stat la Ministerul Sănătății. Și de ce vrea Vlad Voiculescu să revină la Sănătate.
Cum a fost posibil ca sub amenințarea de pandemie, transmisă oficial de organisme internaționale, guvernul Orban să nu se pregătească de nici un fel? Și să insiste cu menținerea aceluiași ministru, total străin de sistemul public de Sănătate?

Vaca de muls a bugetului public intră în agonie. Nu știu de ce, dar discreția DNA-ului din aceste zile mi se pare un semn de contaminare. Dar nu cu noul coronavirus COVID- 19!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 43

79 de Comentarii

 1. Maturoiul! Cum dracu sa îți poți ajuta poporul cu un medicament vital comandat în tara ta, și sa nu o faci?

 2. Excelent articolul ! Felicitari domnule Nistorescu
  P.S. Poabe ne spune doamna procuror Kovesi mai multe

  • „L-as fi felicitat pe Domnul Nistorescu daca sapa mai adanc. Sa ne spune cine a adus in Ministere personaje ca Bumbac si Nagy.
   Nu cumva PSD? Cine si ce interese a avut cu aceste doamne?
   Ce contracte au derulat in ultimii ani?
   Legile sant facute in asa fel sa nu poti scapa de aceste capuse.
   Le dai afara, merg in instanta,castiga, le reangajezi si le mai platesti o caciula de bani.
   Cam asta este Romania astazi.
   Poate ca aceasta criza are si o parte buna. Poate ne dezmeticim si punem piciorul in prag.
   In DSP-uri, la Protectia Copilului mai ales, in deconcentrate, oameni care nu au ce cauta pe acolo, fosti lipitori de afise pentru partid rasplatiti cu posturi caldute de frecat menta pe salarii la care un roman de rand nici nu viseaza.
   Asta inseamna politizarea institutiilor vitale. Dezastru.
   La Focsani de exemplu, daca iei la un loc casoaiele lui Oprisan, asta care e ministru acum la dezvoltare, la primar, o sa vedeti ca impreuna sant mai mari decat Spitalul Judetean.

 3. Intrebarea e de ce tovarasa Bumbac nu e la puscarie? Raspunsul e evident. Ochelarii de soare ii ascund ochii albastrii.

  • Nu este la puscarie ca,probabil,CELULA VIP n-a fost inca gata!!!!!! Si o mai fi avand inca ”purcoaie” de euroi ce trebuie impartite astfel ca sa-i ramana si ei destui pentru restul vietii ei,a copiilor si nepotilor cheltuielile fiind enorme.

 4. Ori SRI stie si a anuntat si nimeni nu a luat nici o masura, ori SRI stie si nu a sesizat , ori SRI nu stie. Care e cea mai probabila ipoteza?

  • SRI face si el business! Ca doar nu i-o pica rau, sa fim seriosi .. crezi ca se mai ocupa cineva de securitatea noastra ? Toata lumea e pe bani ..

 5. Toti sunt dupa chiolhan.
  Getuta are ceva poza!
  Problema e ca nu au niciun fel de scrupul.
  Chiar daca mor oameni ei sunt cu gandul tot la profituri exponentiale.
  Cine-i de vina !?

  Boboru miserupist de peste 20 de ani!
  Lipsa de scoala si educatie!

 6. Maestre, situația este mult mai gravă. Sunt spitale in care semnează hîrtii că nu au voie să dea nici o informație, pacienți (copii de doi ani inclusiv) care se zbat intre viața și moarte, de trei zile nu ii testează și au diaree, febră, dureri de gât, cazul Suceava nu este singur, se ține secret, în câteva zile buboiul se sparge, vor muri pe capete!

 7. Cum mama dracu’, ca ma si inervez, ne vin de la Constanta tot felul de pocitanii din astea cu nume neaose, parca desprinse din Zaharia Stancu, Marin Preda sau Caragiale, mai ales ? Bumbac … Mazare … apropo de ultimul, ce o mai face, ca au intrebat de el antropofagii din Madagascar, vor sa-l invite la masa ! … „Mazarea. Mazarea, frumoasa, verde, cind e gata sa dea-n copt, sta ascunsa-ntr-o celula … pardon, pastaie si-are boabe circa opt !”

 8. La razboi ca la razboi! Scursurile capitaliste de toate culorile ies la suprafata! Prostii mor si pilosii”liberali” traiesc fiindca sunt destepti si la butoane! Daca ai o masca cui sa i-o dai, liberalului aflat la putere! Huuo Johannis care esti presedintele peneleprelor liberale si nu a tuturor prostilor!

 9. Intr-o Romanie „normala”, asa cum îi place lu’ Iohannis sa o bălăngăne, si mai ales in stare de „razboi” (brrrrr !), asa cum tot lui îi mîngîie timpanele termeni din astia, baietii si fetele ca in afacerea cu masti erau, pur si simplu, IMPUSCATI.

 10. DNA-ul geme de procurori proveniti din militieni, sau urmasi ai acestora. Astia s-au pus total la dispozitia oricui este la sefie, de teama sa nu fie dati in vileag. N-AU TREABA cu legea, ci doar cu sefii. Ei deservesc SEFII, nicidecum LEGEA.

 11. „Mata Hari”, ipotezele sunt adevaruri presupuse care trebuie demonstrate, pe cand cazul de fata e clar. In plus pornesti de la o…premiza gresita,fiind vorba de Securitate, dar te inteleg,iainte sa te impuste serviciul dusman nu exista Securitatea in forma oficiala, ci tot in cadrul statului paralel bolsevic din Romania mica, sub patronajul lui Rakowski si Gherea, tot doi alogeni impamanteniti precum Hollweg si Yoha. REALITATEA, nu „ipoteza” e a 4-a: Securitatea a organizat si protejat…

 12. CRED CA Dna BUMBAC face parte din BUMBACUL MERCELIZAT !! acel fir care dupa un tratament anume poate fi rasucit ,elastic si permite mobilitate in miscare in simtire !!.Cand primele date zac neprelucrate ,nefinalizate ,cand se dau hotariri ciudate pe diverse mandate asta se traduce prin PARANDARAT si daca ungi nu scartaie !.
  De cand pe banii CNAS care nu-s bugetul statului ,sunt banii nostri au pus laba aceeasi derbedei ce se pretind statul le-am dat vaca cu lapte s-o mulga ei ,noua ne ramane sa-i dam fan ,apa si sa ranim balegarul !.
  Cat de TAMPITI SUNT ROMANII !!!,acum isi merita soarta.

 13. Domnule Nistorescu pai, care ii diferenta dintre PSD si PNL ?, nici una, care ii diferenta dintre votantii PSD si cei ai PNL, nici una. Care ii diferenta dintre votanti ACESTOR prapadenii de politicieni lacomi si populatia Republicii Congo ?, nici una, pe votantii politicienilor romani nu ii intereseaza soarta tarii lor tot asa cum pe populatia Republicii Congo nu o intereseaza soarta Romaniei. Acolitii politicienilor urcati in ranguri inalte pentru a delapida aproape pe fata bugetul Romaniai sunt asemenea politicienilor romani care ii protejeaza, nimic nou in Romania, nici chiar pentru un popor prost si dezinteresat, care nu intelege ca furat si vandut PE FATA, fara ocolisuri.

 14. Imi plac indivizii care se recunosc „prostiiprostilor”, prezinta acea sinceritate care nu prea mai e la moda. Daca asta e „capitalismul” despre care stie mi se pare firesc ca pseudonimul sa-i vina manusa! Unii se autocondamna sa ramana pe viata asa. Poti sa urasti capitalismul, dar sa crezi ca, capitalismul politrucilor si securistilor este capitalism autentic mi se pare un semn de ignoranta totala…

 15. Prin lege DNA nu lucrează decât pe perioada guvernărilor PSD. În restul timpului e în schimb de experienţă la Bruxelles şi la Berlin.

 16. „gagamitza dandanache”, diferenta dintre congolezi si romani e ca primii rezolva problemele pe care le au cu politicienii cu Kalasnikov-urile, asa ca bucurate ca esti mamaliga cu efect intarziat, adica peste doua secole. Confuzia brutala pe care o comiti printr-o comparatie absurda prin care sub zeci de pseudonime DENIGREZI POPORUL ROMAN care nu e vinovat ca un cancer
  il roade in mod perfid, cancerul numit SECURITATEA BOLSEVICA care a avut sarcina de la PARTID sa CAPITALIZEZE NOMENCLATURA!

 17. dDa le stim de mult si exemple sunt cu bascula, dar mai recent, s-au „evaporat” cele 4 spitale regionale, sorina a fost maturata din psd pentru ca a „stricat piata”, a luat para’ndaratul de numai 10% in loc de 25%, acum sorina e „bine merci” in viloiul ei, in timp ce un controlor de tren pentru 7[sapte] lei este la bulau[justitia „independenta, cu salarii si pensii „speciale”], asa am ajuns sa avem analfabeti la conducerea DSP-uri, ca cele din Timis , Constanta, etc.! Apropos, Nicolaescu a fost ministru in guvernul lu’ Kuky, „sprijinit” de …ciuma rosie!

  • Unde erai in 2011, cand sub conducerea Basescului si a PDL (actual PNL) S-AU INCHIS peste 60 spitale in Romania?

 18. Felicitări pentru abordare maestre, dar realitatea e cruntă, iar ceea ce prezentati dvs. este absolut infim. Ce părere aveți despre situația în care un producător roman se prezintă la o licitație cu un anumit produs si i se sugerează, daca vrea sa fie luat în serios, să pretindă de 10 ori mai mult pe respectivul produs? Trăiască DNA!

 19. O golanie mizerabila tipica statului paralel al lui iohanis , ca dealtfel tot ceea ce fac acestia sunt manareli pentru interesul lor de grup obscur antiromanesc , culmea este ca inca mai sunt indivizi „nevinovati ” care cred in propaganda mizerabila mincinoasa a lui iohanis si gasca lor pdl/pnl -ista !!!!!
  Acum iohanis si gasca ne-au dus in aceasta nenorocire neluand de doua luni nici o masura serioasa concreta de protejarea romanilor din tara de invazia coronavirusului , DAND LIBER LA INTRARE IN TARA A DIASPOREI (deh. votantii) FARA VERIFICAREA SI IZOLAREA LEGALA A ACESTORA , NEASIGURND SISTEMUL MEDICAL CU APARATURA SI ECHIPAMENTELE NECESARE IN ACEASTA CRIZA A CORONAVIRUSULUI , cheltuind fondul de rezerva al statului pe alte interese „de grup” !!!!!

 20. Daca stirea conform careia anumite firme au renuntat la contractele cu spitalele de stat pentru a deservi clinicile particulare este adevarata, lista cu aceste companii ar trebui facuta publica iar aceste companii ar trebui pe viitor excluse de la licitatiile organizate de MS (si nu numai). Motive sunt destule atat legale cat si etice.
  Banuiesc ca Dl.Nistorescu poate face rost de aceasta lista si o poate publica. Asa, sa stim si noi.

 21. Intelegem. Intelegem si ca „doamna” e tot un soi de „avertizor de integritate”, ca si brancardierul Ungureanu, ca si toti cei ce se incalzesc pe margine ca le-a ajuns mirosul hoitului numai bun de devorat pe la nasuri (sau raturi…)…Dar, intelegem si de ce doctorii trebuie intimidati prin arestarea varfurilor medicinii romanesti si de ce sunt arestati oameni ca Sorina Pintea, prin inscenari penibile, numai sa nu vorbeasca nimeni de realitatea din Ministerul Sanatatii…Trebuie inlaturati martorii…chiar cand ei sunt medicii absolut indispensabili…au construit ei un sistem paralel…de acreditare a rezidentiatului prin adeverinte…nici stalinismul timpuriu, ala facatori de facultati muncitoresti, fara liceu, de ingineri, scriitori, procurori, judecatori, etc…toti „populari” nu s-ar fi gandit sa inlocuiasca medicii…In ce cot de lume poti obtine o „calificare” care sa te exonereze de orice raspundere penala…

 22. Gunoaiele pedeleprelor incep sa iasa la iveala si sa se ridice deasupra apei ! DNA este insa izolat la domiciliu. Fara nicio legatura cu RO , somerul izolat se face ca lucreaza si se da mare expert in epidemii , YOHA in schimb a avut ieri noapte teledon cu Merkel de la care a primit pomana 1 milioane iepuroi si ‘recomandarea’ sa-si repatrieze urgent votantii din UE back in Romania. Spitalele din RO se umplu cu viteza ,in curand paturile vor fi amplasate pe coridoare si pe sub stresinile pavilioanelor ,populate cu distinsii compatrioti din Diapsora votanta. Nothing unusual, Romania normala merge inainte, scapa cine poate !

 23. RITONAVIR. Un medicament antiviral scump, toxic si cu efecte secundare letale in combinatie cu alte medicamente pe fondul altor maladii. Se foloseste pentru „tratarea” SIDA. RITONAVIR, te baga mai repede in groapa.
  Unele efecte secundare seamana leit cu simptomele cauzate de covid!
  Dovada la sursa: https://aidsinfo.nih.gov/drugs/244/ritonavir/0/patient

 24. Un nou editorial care ataca un efect, dar nu cauzele. Spitalele sunt focare de infectie, ca la Colectiv asa cum a declarat sefa demisionara a spitalului din Brasov se va muri si acum nu atat din cauza virusului Wuhan ci din cauza infectiilor nosocomiale omniprezente in spitalele romanesti, rezerva de stat este goala, etc., pentru ca de 30 de ani ne lasam condusi de mediocri si impostori in timp ce atunci cand nu sunt trimisi minerii sa bata elitele, ele sunt umilite si desconsiderate incat acestea parasesc scarbite tara. Sunt zeci de mii de nulitati absolute de Bumbac, toti absolventi de universitati obscure infiintate dupa 1990, toti cu cursuri pe la scolile vechii securitati vopsita azi in mai multe securitati si anume Academia Nationala de Informatii si Colegiul National de Aparare, o adunatura de pitipoance si pitiponcii in posturi cheie in stat,atat la nivel national cat si local. Aceasta Bumbac nu a aparut din briza marii, ea este constanteanca si fina lui Felix Stroe din PSD, apartine uneia dintre cele mai mari mafii din tara avandu-i ca reprezentanti faimosi pe mazare si nicusor constantinescu. Faptul ca si Costache a tinut-o in echipa lui dupa plecarea lui pintea ne demonstreaza inca o data ca mafia si impostura sunt transpartinice si ca pe plan local lucrarea diavolului numita USL inca traieste si prospera in uniune deplina. Daca poporul roman ar fi avut minte, in cei 4 ani de la Colectiv ar fi resetat sistemul de sanatate, sa speram ca dupa virusul Wuhan, poporul roman cat va mai supravietui din el nu va repeta greseala din 2015 si va baga dupa gratii toti impostorii si mediocrii cocotati de functionari publici incepand cu ultimul satuc si terminand cu capitala!

 25. Cu alte cuvinte,aceasta fatzoasa individa se baricadeaza in Ministerul „adus de acasa”,ea impreuna cu alti „bumbaci”lipiti de maciuliile coruptiei,indiferentei,abuzului,afacerilor de unde nici epidemia nu-i desface si nu-i invata minte !Terapia care poate produce Lopinavir/Ritonavir la Cluj Napoca este tratata cu refuz de catre „bracadierii” din MS ,de cei din spitalele de boli infectioase care au confiscat potrivit impotentului Starinu Cercele testarile :aici intervin mai multe boli ce concura la infectia cu coronavirus,deci un medic de la alt spital trebuie sa admita ca trebuie sa lase pacientul,omul sa maora neputandu-l testa pentru ca a dat Cercel,ordin ?Pe cine vreti sa omorati,mai, batranii, copiii,pe toti ?!Si in aceasta situatie extrema, mada, Bumbac si „bracadierii” continua sa-si faca afacerile sub nasul mascat al Parchetului de toate felurile bugetate regeste ?!In schimb un procuror a dat ordin si politatii s-au supus sa fie confiscate materiale de la acela care a dovedit provenienta legala si care urma sa le doneze ! Murdaria,boala,virusul se afla in acesti purtatori de functii viciate, persoane viciate si dezumanizate ,profitori pe care cei platiti sa o faca nu-i pedepseste, nu-i elimina ,avand probabil acelasi ADN viciat de bani si excrocherie.

 26. Unde s-a dus Georgeta Bumbac, fină de baron PSD, după ce Ludovic Orban a demis-o din funcția de secretar general al MS? La Direcția Economică din același minister, „acolo unde se întâmplă lucrurile cele mai productive ale pandemiei”

  • Ozzy, tu in intunericimea mintii tale tale de plotoner majur chiar crezi ca vorbesti cu colegii tai academicieni din USR ? Pai fina baronului PSD (chiar asa o fi sau le burtesti tu?) a stat cu kuru pe doua scaune de director la MS si la MF, concomitent ,pe vremea lui Kiorete, ANI si Kovesi pe felie???? Deci desi nu pare lata in spete cucoana avea kuru atat de mare de-l punea pe doua scaune de director in doua ministere si nu era incompatibila , numirile aparand in MO ???? Era care va sa zica blindata ca si Costache si la Stat si la Privat, si asta numai si numai pentru faptul ca nasul PSD, daca exista el , era la butoane pe vremea lui Besescu pe la CFR si de aia Besescu o tinea in doua ministere in protzap pe finuta? Amice, ma scuzi,esti idiot! Mai bine cauta-ti niste mazete bete sa le spui to povestile lui Orban cu Ciuma Rosie care cocoseaza Statul de Drept si Binomul. Hai, canta la alte mese ,balaoachesule, vezi pe la Laibarali mai bine, aia te crede si -ti da si bacsis.

 27. Hai sa fim seriosi! Asta se face de 30 de ani. Praduirea bugetului de cate un intermediar care e ghidonat,obligatoriu,de cate un securist-inteligent. Nu exista furt din buget fara aceasta schema. Cine le-a dat nas securistilor-inteligentilor? Din „90,Ilici kgb-ica a facut acest pact cu ei,numai ca el sa fie presedinte. Apoi guvernul Nastase le-a dat si dreptul sa-si faca firme acoperite,pe langa puhoiul de acoperiti din partide,sindicate,justitie,media. Toti astia se impletesc armonios in masonerie,pe care cica ar ghidona-o serviciile(zic ei,mira-ma-s,in fapt e pe dos).
  De asta intermediarii astia,praduitori ai bugetului,trec dintr-o guvernare in alta.
  Ca o concluzie amara:ce buna ar fi fost in ’90,o revolutie adevarata in care trebuiau rasi din serviciile lor toti securistii,activistii,acoperitii si turnatorii slujitori ai comunismului. In loc de asta Ilici Kgb-ica le-a dat salarii stand acasa la securisti si activisti(ian-martie ’90).
  Asa ca cinste pesedeilor „patrioti”,nu?

  • De acord cu o precizare esentiala. Cele mai mari tzepe (nu cele promise de consumatorul neamului in Piata Victoriei) s-au dat in timpul guvernarii demente a lui Basescu si Boc. S-a profitat si atunci de o criza mondiala (cu efecte minore in Romania) pentru ca securistii si neamurile lor sa-si faca plinul cat petru trei vieti. PD(L) a fost un partid aflat 100% in slujba oamenilor securitatii si deloc a romanilor. Acum s-a metamorfozat in noul PNL. Obiceiurile vechi i-a contaminat pe toti.

 28. În armata română pe modelul sovietic “funcția bate gradul”. Acest principiu nu se apica și nu se aplică nici astăzi gradului pe care-l aveau în securitate sau îl au în SRI. Directorii se schimbau dar secretara directorului nu. Avea grad mai mare. Miniștrii sănătății sau perindat, procurorii au cercetat, dar frumoasa și reprezentativa doamnă Gergeta este neclintită. Doamna Gergeta Bumbac nu interveniți pentru modernizarea drumului Bradu Nucet prin Săcădate? Pe unde scrie Districtul Bradu.

 29. Cica o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte! Conform pozei, duduia din poza seamana cu sotia celui disparut pe vremea lui Petrov zis „regina” si cautat prin cimitire! Succesuri liberali!

 30. „Tica”, vad ca te pricepi la istoria traita, dar nu-ti foloseste la nimic, gandesti de parca ai fi „wasp”, daca tot esti fortat de realitati, virusul bolsevic chinez, sa te scufunzi atras de adancurile ademenitoare, macar sa o faci cu „Nea Nelu”, cum iti place sa-l alinti cu celelalte nume de cod. Pentru ca am fost in mod constant preocupat de soarta ta in societatea securist baso-yohanista si ca sa fii sigur ca-ti reuseste scufundarea, iti sugerez cu caldura, ia-l si pe Yoha
  cu tine intr-o inlantzuire apoteotica,doar are gabaritul necesar! Sa inteleg ca Base si Yoha nu sunt securisti-inteligenti
  daca nu i-ai nominalizat? Cam tarziu ajungi la vorbele mele, tu, care te-ai zbatut ca o fiara ranita sa-mi combati logica si argumentele. Nastase i-a oficializat, flacau ratacitor, Securitatea a avut firme in tara si strainatate de la clonare, intotdeauna in secret, chiar daca cu aprobare oficiala. Stiai tu de Ghitza si de Condrea si alte zeci de mii de seku sub acoperire pana nu au fost demascati? Nu vezi, si cu „revolutia” umbli cu jumatati de masura, loviturile de stat nu pot fi „revolutii adevarate”. Iti promit ca nu te mai fac „Tica”-… daca recunosti ca te-am convins subliminal sa o iei pe calea cea dreapta, macar in amintirea…”colegului” Dorin S…

 31. Mai oameni buni ,pentru toti si pentru toate:cine ajunge sa fie Secretar General intr-un minister,este de la SRI,obligatoriu!Are de a face cu posta militara,cu rapoarte secrete,etc! Am lucrat numai prin ministere stiu bine ce va spun!Din aceasta cauza Bumbac a trecut prin atatea regimuri PSD/PNL si din aceasta cauza are atatea joburi,din care de la cel putin doua,varsa banii la unitate!Avand grad in SRI facea ce vrea muschii ei,SRI are dreptul ciudat dat de lege sa faca faceri..
  Cotidianul face o deratizare cu acest articol!Dar sobolanii vor reveni..

  • Ce n-am inteles eu referitor la oamenii serviciilor,cum e si aceasta dna. Bumbac! Ei sunt institutii militare? Sunt! Aceste servicii,prin lege,apara,servesc interesele tarii? Asa ar trebui! Pai unde-i interesul tarii daca tu serviciu secret,prin oamenii tai,praduiesti bugetul tarii? Cum servesti tu tara? Furand mai mult ca hotii? Practic furand bugetul doar oamenii tai sau cu verde de la servicii. Sau serviciile prin furtul de la buget isi rotunjesc bugetele proprii? Pai atunci te intrebi,ce fac cu toti banii,din alocatii bugetare si extra-bugetare(praduiri)? Cine din societatea civila(parlamentul adica) controleaza ce fac cu banii? Raspuns: parlamentari ca dl.Georgian Pop de la Psd. Tare nu! Si noi,ca prostii,ne platim darile si ne uitam la teatrul asta absurd,iar la 4 ani ne diversioneaza(tot ei) si ne iau votul si ne distrug viitorul copiilor nostri.

  • @Tica: A fost „revolutia”lor peste tot in fostul lagar comunist,infrangerea partidelor comuniste de securitate!Pana azi si pana sus in structurile de comanda ale „serviciilo” sunt clanuri,sunt famiglii si sunt interese economice ..Ierarhia si onoarea militara e un vax la ora actuala, uita-te la cazul Black Cube,la cazul Ghita,la cazul Hexi Pharma,etc
   Si mai au tupeul sa spuna ca pensiile speciale sunt acordate pentru ca in perioada „activa” nu pot face afaceri,si ei,prin lege pot face in Romania ce doresc,de la firme in toate domeniile,la sinagogi si moschei!90 % dintre parlamentari sunt áfiliati”serviciilor ,nu mai vorbesc ca nu a existat guvern in Romania din 1990 incoace ,in care unul sa nu fi fost in „relatie intima” cu Securitatea!In 1989 a fost Victoria lor,ce se intimpla acum este,deja,firesc!O tara intreaga ,aka poolimea, plateste Invingatorilor!Partidele sunt tip „mos si baba”,pot face toate unul singur,sau se pot divide la nesfarsit,ideologia ioc,doar cateva drepturi fundamentale sunt respectate formal,sa nu se basice Vestul si sa-i arunce din copaie
   Cu stima!

 32. Daca se va merge la originile acestor veritabili mafioti si ale tuturor afacerilor pe care le fac neintrerupt cu „closca de aur” a sanatatii de 30 de ani incoace, se va descopri ca toti acesti provin din oamenii securitatii, fie ei fosti cu stele sau numai petrovi si rudele lor. Marea capusare a acestui domeniu este interzisa altor amatori. S-a stiut intotdeauna de aceste mici si mari inginerii, au stiut si baietii sereisti si procurorii, dar ca orice domeniu privilegiat producator de averi a fost mereu ocolit. Romania a fost si a ramas un stat la discretia securitatii. De aici trebuie sa vedem toate manariile postdecembriste. Sunt sceptic ca ceva substantial se va schimba curand in sanatate. Coronavirus va trece, mafia va ramane indiferent de rafuielile de moment.

 33. in ultimii ani s a umplut bucurestiu’ de firme din sibiu, consultanti din sibiu si nu inteleg de ce?
  si firma aia din poveste ( de care nu a auzit nimeni ) tot din sibiu e 🙂

 34. D-na Bumbac….tupeu nemarginit, protectie pluripartita, un zero barat. Greu, foarte greu a picat. Poate justitia sa-si faca datoria.

 35. Într-o zi, un profesor a intrat în clasa și a cerut elevilor săi sa se pregătească pentru un test surpriză.
  Spre surprinderea tuturor, nu era nicio întrebare… doar un punct negru în centrul paginii.
  Văzând expresia de pe fetele tuturor, le-a spus următoarele:
  – Vreau sa scrieti ce vedeti acolo.
  Copiii, extrem de confuzi, au inceput sa rezolve acest test inexplicabil.
  La sfârșitul orei, profesorul a strâns toate foile cu răspunsuri și a început sa citească fiecare lucrare cu voce tare, in fata tuturor.
  Toți au descris un punct negru, încercând sa explice poziția în mijlocul foii, intensitatea negrului, pixul cu care a fost făcut punctul…

  După ce materialele au fost citite, profesorul a început sa explice:
  – Nu am de gând să vă dau note pentru aceasta lucrare; am vrut doar sa vad ce gândiți. Nimeni nu a scris despre partea albă a hârtiei. Toată lumea s-a axat pe punctul negru – si același lucru se întâmplă și în viața noastră.
  Avem o hârtie albă – pentru a observa ce facem bine și pentru a ne bucura de aceste lucruri frumoase – însă, ne concentrăm mereu pe petele întunecate.
  Viata noastră este un dar, în care avem mereu motive de sărbătoare, de a fi fericiți, în fiecare zi.
  Cu toate acestea, noi tot insistăm sa ne concentrăm pe aspectele negative – probleme de sănătate care ne deranjează, lipsa banilor, dezamăgire din partea prietenilor, a politicienilor etc
  Petele întunecate sunt foarte mici, in comparație cu tot ce avem în viata noastră, dar ele sunt cele care „poluează mintea noastră.”

  MORALA:
  Indepărtează-ți privirea de la punctele negre din viata ta. Bucură-te de fiecare zi, de fiecare moment pe care viața ți-l oferă.
  Invață sa fii fericit și să trăiești o viața frumoasă !

  • Da, povestea e frumoasa si cu „invataminte de tras” (daca am mai avea, pardon, si putin „humor”) … dar ce te faci, stimabile, ca datorita canaliilor de care practic toti comentatorii de mai sus si de mai jos pomenesc cu dispret si ura (da, pentru ca practic cam asta ne-a mai ramas) ducem „aparenta de viata” pe care o ducem ? Intr-o tara mafiota si esuata in care crima organizata a napadit toate nivelurie statului este foarte greu sa te convingi zilnic ca traiesti in Disneyland. Iar cind foaia e neagra crede-ma ca punctul alb din centru e mic, chiar foarte mic !

 36. Hai să trecem peste această pandemie cu mai mult calm şi implicit cu mai puţine pierderi !
  Sunt sigur că dacă nu se dădea peste cap Sărbătoarea Peştelor creştine ( ortodox,catolic, evreiesc)neinterzicându-se desfăşurarea lui şi mai ales a tuturor canoanelor religioase presupuse de aceste străvechi sărbători, impactul, mai ales în rândul persoanelor vârstnice n-ar fi fost mai mare, ci mult mai mic ! Metoda mai mult trâmbiţată decât practicată, de infestare colectivă, pe principiul ” scapă cine poate !”, pare mult mai realist şi până la urmă mult mai „convenabil” tuturor !
  Până la urmă nu-i tot una să pierzi 100 de vârstânici , cu a dispărea să zicem şi doar 50 de oameni în floarea vârstei, cum se va vedea că se întâmplă până la urmă, dar să-ţi imunizezi restul populaţiei !
  Puteţi înlocui cifrele cu diferite alte mărimi, dar rezultatul va fi acelaşi !
  Ca să nu mai vorbim de urmările catastrofale a crizei ecomomice în care intrăm cu bună ştiinţă ! Veţi spune că şi alţii procedează la fel . Nu mai fiţi atât de siguri !

 37. Ce viata linistita are acum MAZARE !!! Infractorul numaru 1 al maraii metropole numita CONSTANTA !!! Cand era in MADAGASCAR , era ingrijorat la culme ca nu bate VANTU pentru sportul lui preferat !!! Dar iata ca pe langa PLAJELE vandute pe nimic, apar MARLANIILE facute pe bani PUBLICI !!! De cine??? De aparatorii STATULUI de DREPT !!! Scutierii CONSTITUTIEI !!! De ce nu i s-a dat spre cercetare acest caz lui UNCHESELU , ONEA, PORTOCALA , adevaratii stalpi ai statului de drept . MAGISTRATI. Absolventi cu MAGNA CUM L”AUDE ai celor mai prestigioase UNIVERSITATI din RROMANICA: Aiud , Gherla Poarta Alba ,ETC … Oameni cu o cultura deosebita fata de MARLANII de la OXFORD sau CAMBRIGE !!! Traiasca democratia ORIGINALA !!! In timp ce redactam acest comentariu , a PICAT INTERNETUL !!! Dovada ca SRI lucreaza pentru noi !!!

 38. CONTINUARE
  Cei MULTI SI PROSTI !!! Nu putem fi toti Profesori de FIZICA RATATI !!!

 39. Nu va crăpa nimic domnule Nistorescu. Cel mult vor fi niște mici fisuri prin care nu se va vedea nici măcar o fanta de lumină. România nu a avut și nici nu va avea vreodată procurori capabili să-și înfigă ghearele în aceste fisuri și să desfacă coaja larg pentru ca puroiul coclit de sub ea sa fie drenat. Buboiul ăsta e nemuritor, iar România a mai pierdut un război, chiar înainte ca acesta să înceapă. Noi doar asistăm la pierderea acestui război.

 40. „Crapă șmecheriile din politică și Sănătate” Nu crapa nimic! Are grija mafiotul care scria cu oile pe pe dealuri cu „famiglia” si sustinut de pedelisti sa nu crape nimic! Ca doar e membru de vaza in aceasta gasca infecta cacanie, devenit peste noapte din pedelist-basist in „mare liberal” al lui Bratianu! La fel ca Falca! GREATZA!!!!!

 41. Doamna Bumbac a castigat, in calitate de functionar platit din bani publici, cca 300.000 lei in 2018!Noi , fraierii, platim impozite si taxe pentru ca asemenea personaje sa fie adevaratii aristocrati ai vremurilor noi!Salariile functionarimii ar trebui reduse la jumatate, de urgenta, daca vrem , intr-adevar, echitate sociala!Valabil si pentru procurori, judecatori, securisti, si chiar in unele locuri la medici si profesori(in mediul universitar)!Acolo s-au format niste caste foarte bine platite pentru nimic!
  http://www.ms.ro/download/declaratii_active/bumbac_georgeta/Bumbac-Georgeta_4.pdf

 42. Pandemia ca expresie a noului mod de a se purta razboaiele mondiale are un efect surprinzator, inmoaie inimile tuturor, inimile cele mai impietrite in dogma, un sentiment fierbinte de solidaritate ii reuneste pe combatantii care, iata, au inteles in sfarsit ca in timp ce ei se ciomagesc flacaii din „servicii” isi fac mendrele, dueleaza cu sabii de lemn dupa care in vilele conspirative petrec impreuna dandu-ne cu tifla. Se pare ca totusi securistii au inteles pericolul si prin ofiterii coordonatori au ordonat tuturor sa-si dea mana pentru ca o sa fie mult de lucru, Activitatea preferata a tuturor bolsevicilor, debarasarea cadavrelor in gropi comune! Ce-i aia fiecare cu groapa lui sau cu mausoleul cu vedere la aleea principala? E timpul sa ne reunim si in viata de dincolo, macar de partea ailalta sa nu fim dezbinati…

 43. Doamne , cat de desteapta poate fi aceasta doamna sri-sta , un adevarat Eistein cu fofo ! Deh , femeia , eterna poveste , prilej de dueluri , razboaie , etc., etc.! P.S. Imparate (catre Napoleon) , doi generali (nu sri) s-au provocat la duel ! – Da? Aratati-mi femeia !

 44. Mafia este peste tot, de la Suceava (Flutur) la Constanta (Bumbac) de la Arad (Falca) la Bucuresti! Ce va mai mirati atit?

 45. „Vaca de muls a bugetului public intră în agonie. Nu știu de ce, dar discreția DNA-ului din aceste zile mi se pare un semn de contaminare. Dar nu cu noul coronavirus COVID- 19!” Păi, uitați maestre, cine este baștanul? Cine numește procurori și judecători? Totodată, furăciunile sunt făcute de liberli. De ei nu se atinge nimerică. A!, dacă erau pesedei altfel stăteau lucrurile. Să fă văzut codă la DNA, cu respectarea distanței de siguranță între ei, inclusiv televiziunile de casă.

  • Aveti dreptate! In tara asta puterea i-a facut dosare opozitiei. Politicienii romani au avut o intelegere: ne facem dosare(pt. santaj) dar nu ne bagam in puscarie. Intelegerea asta a rupt-o Basescu cu Bombonel. Dar nu s-au bagat la puscarie pt.lucrurile mari(multi-partinice) ci pt.maruntisuri.
   De 30 de ani legile sunt facute de hoti pt.hoti. De asta RO n-are confiscare extinsa a averii. Noi nu urmarim banul sa-l confiscam. Hotii isi pun furaciunile pe socri sau veri si legea nu poate confisca. La noi cand un politist e dovedit corupt e scos la pensie speciala. In USA i se confisca banii,nu mai are pensie deloc si face ani multi de puscarie. De ce credeti voi ca la noi nu se fac astfel de legi? Pai d-aia! Din grija fata de hoti. Va mai aduceti aminte ce grija avea regimul dragniot de hoti si puscariasi? Ce repede uitam!

 46. Treaba cu punctul negru …nu este chiar asa…oamenii observa lucruri anormale. Totul e alb si apare virusul negru. Ce sa faca sa zica…ce frumoasa este viata chiar daca punctul negru se tot mareste…cu multi morti in jurul lor.Profesorul erea…defect…erea rupt de realitate …si autist…Este un proverb..Tara arde si baba se piaptana….sau da decoratii…

 47. Nu crapa nimic, maestre. Mafia e transpartinica si transnationala. Si ii are in buzunar si pe aia cu ochi albastri si pe aia cu robe, indiferent ce culoare or avea. Asta, ca sa nu se creada ca suntem gugustiuci si nu stim pe ce planeta traim. Concluzie: care poate oase roade si fiecare cu aia a ma-sii!

 48. „un_om”, nu coruptia e transpartinica, ci Securitatea si-a plasat ofiterii cu misiuni de coruptie, „mafiote”, pentru a-i capitaliza transfarmandu-i din BOLSEVICI in MILIONARI/MILIARDARI pseudocapitalisti, in toate partidele pe care le-a creat
  de-a lungul timpului. Nu numai „coruptia e transpartinica”, ci si migratiile la comanda, crearea si ruperea coalitiilor tot la comanda, votul manipulat in parlament, sefii securisti ai comisiilor pentru CONTROLUL PARLAMENTULUI de catre SECU!
  De cand tot spun ca Securitatea face dosare propriei opozitii, DAR PT.A JUSTIFICA TRADARILE? Tradarile de poza ar fi fost demascate si de aceea pseudodosarele, in puscarie intrand doar aia care s-au incapatanat in tradare, precum Dragnea…

 49. @Misu

  tot ce ati spus are logica, in afara de ultima afirmatie, ca poporul roman trebuie sa faca…

  cum adica poporul roman?

  ai institutii specializate ale statului sau nu mai exista asa ceva? cu ce se ocupa serviciile? dar dna, diicotul, procurori etc…?

  aici este buba…fara un punct de sprijin in aceste institutii nu poate face nimic poporul roman

 50. Ascultati la batranul Didos : in vremuri grele unii se imbogatesc ; au explodat preturile in piete pentru produse alimentare de stricta necesitate ,plus materialele contra coronavirus care se vand la preturi exorbitante , de specula si de jaf . Ce face guvernul ? Absolut nimic ! Continua jecmanirea romanilor ! Ar trebui introdus MERCURIALUL, pentru vremuri de criza ! Fara legea cereri si a oferei ! Dupa cum se vede , in Romania , supravituirea costa ! Acum se dau tunuri grele ! Este normal in tara asta ! Asa o fi si la altii ?

 51. cum se face ca aceasta coana jorjeta din constanta care in 2013 era dovedita cu nenumarate spagi a ramas in ministerul sanatatii unde a facut ? altii ,banuiti si nedovediti sunt plimbati in catuse cu toata liota de trimisi tv ? ce faci SICA ? ciocu mic si mers pe burta ?

 52. Mda ! E destul de sumbru ce se petrece peste tot ! Poate de aceea, chiar dacă nu sută la sută adevărată postarea de mai jos poate să aducă măcar puţină linişte, dacă nu chiar mai multe semne de întrebare :
  https://youtu.be/OfYKd4C-pbE

 53. Legea ilicitului sa se aplice cum se aplica fiscalizarea la americani!
  Sa se dea legea astfel incat in parlamentul natioanal sa nu se valideze locurile dupa alegeri numai daca au trecut testul la poligraf ca nu sunt ofiteri acoperiti.
  La fel sa procedeze si cu magistratii in functie si cu cei ce termina INM.
  Si tot ce inseamna functie de demnitar!
  Aceste verificari sa se faca anula ca viza medicala.
  DNA -ul se vede ca functioneaza ciclic ,numai pe mandatul PSD, asadar trebuie desfiintat.
  Dasteptul de Nastase(un intelectual rasat de altfel) l-a infiintat sa faca de cojoc opozitiei si i-a venit lui de hac, iar dupa si-au iesit din matca juridica.
  Pentru tot ce a facut pe timpul lulutei ar fi trebuit desfiintat !
  Oricum suntem rasul lumii!
  Dupa ce ca suntem prosti, mai facem si in poteca!
  Totul pleaca de sus, de la omul care conduce.
  Daca ar ajunge in fruncea tarii un om cinstit si demn in 2 mandate ar putea sa puna tara pe sine!
  Daca nu sa revenim la codul lui Hammurabi.

  Cum vreti sa fim normali ,cand ultimii doi presedinti numai cinstti nu au fost!
  Primul mut al tarii a fost dovedit ca si-a insusit o casa cu falsuri, nu poate justifica inca 4 sau 5 daca analizezi veniturile, la Petrov -magicianul flotei- la fel !

  Pe romaneste, vai de curutu nostru!!

 54. @ ion roata : asta ,cu duelul, mi-a adus aminte de Balcescu si Christian Tell.care – doritori sa-i impace pe unii revolutionari – gasisera momentul potrivit sa se dueleze pentru gratiile unei iabrase verisoare a lui Kossuth…

 55. Marile trusturi de presa, cei care dau tonul la ce se publica si ce se dezbate la nivel mondial au declansat si intretin aceasta panica a Coronavirusului. Este evident ca panica este indusa intentionat, manipulatoriu ! De ce ? Aceasta-i intrebarea…CUI PRODEST SCELUS, IS FECIT spunea judecatorul roman …Cui foloseste ? Hai sa vedem. Aceasta ar fi o analiza f.f. tare maestre…

 56. Ceea ce se scapa din vedere in aceasta orgie informationala este tacerea „infernala” care a precedat declansarea in Europa, via Italia a razboiului biologic bolsevic chinez, fiind necesare 5 luni de la izbucnirea in Wuhan a epidemiei pentru ca responsabilii Colhozului Bolsevic european sa reactioneze, intr-o lentoare criminala, respectata cu strictete de intreaga medie internationala!!! Nici nu au tulburat bine sefii colhozurilor nationale linistea mentinuta inclusiv dupa anuntul tardiv al Chinei din decembrie 2019, ca presa internationala a si facut explozie de pe la sfarsitul lui februarie 2020 in perfecta consonanta cu sefii colhozurilor intrati in vrie, dar tot fara sa ia masuri concrete, mai mult preocupati de legi „martiale” si disponibilizari de fonduri, respectiv preparative vizand imprumuturi la bancile bolsevice mondiale de noi TRILIOANE DE DOLARI/EURO. Ceea ce completeaza acest tablou al coniventei armonice sefi de state – media mondiala e faptul ca aceasta in afara sustinerii directe si indirecte a masurilor exceptionale propagandistice, prea putin axate pe combaterea unei pandemii lasata sa degenereze din epidemie, ignorarea criminala a focarului despre care nu a mai existat nicio preocupare, inclusiv prin ajutoare acordate Chinei bolsevice si declansarea de campanii colaterale conjugate experti epidemiologi si jurnalisti impotriva oricaror incercari de a readuce in atentia decidentilor si opiniei publice focarul!
  Distinsi marxisti mai mult sau mai putin acoperiti au trecut la taxarea oricaror alte luari de pozitie decat acceptarea tacita a „starii de fapt”, orice luare de pozitie neconforma liniei sefi de state-sefi media fiind catalogata drept teorie a conspiratiei!? Bolsevicii COMIT CONSPIRATIV CRIME IMPOTRIVA UMANITATII si dovetile crime sunt teorii ale conspiratiei!?

 57. @Nicu Olahus
  Adevar mare grait-ai! Dar e fara speranta din motive evidente. Nimeni nu-si risca viata pentru adevar. Nu azi!

 58. Așa e. La Brașov, secretarul primariei a fost ofițerul de securitate pe față de la sănătate. Cred că e normal ca SRI să pună un om în toate instituțiile statului dar fără drept de semnătură pe achiziții sau pe alte dispoziții. Citește actele, le triaza le repartizează pe servicii și apoi nu are decât să raporteze. Când un act se întoarce cu o semnătură oneroasa sri informează civilii în drept să știe. Problema e că sri stoarce bani și funcții din informații și le da după mulți ani cui plătește mai mult.

 59. Mintile bolnave nu pot dejecta decat idei bolnave, asa si cu o pacienta care pur si simplu considera necesar ca securistii
  sa fie repartizati oficial in toate institutiile, ceea ce sincer sa fim, nu se intampla nici in vremurile glorioase ale bolsevismului mioritic cand in institutiile de o importanta redusa actionau doar simpli informatori.Pe pacienta o cheama
  „Elena Popa” si am incalcat confidentialitatea fiselor pentru a le arata dogmaticilor marxisti ca sunt prea timizi, ca pot
  cere mult mai mult, respectiv reinstaurarea comunismului in Romania, starea de ilegalitate creand confuzii intre idiotii
  militanti marunti…

 60. Hello.
  with expedition. I will acquire inexpensively game-console Nintendo Switch different models. Spent, repairs, does not matter. Can be fractured. For repair parts.
  P.S.
  Thanks in advance .
  You can reply to the mail: bayneorand.erson@gmail.com
  Tel.: 8800002323.

 61. Hello.
  Urgently. I will acquire inexpensively coffee machine De’Longhi all models.
  Gone, repair, does not matter. Can be bust. For spare parts.
  P.S.
  Thanks anyway.
  You can reply to the mail: neorande.rson@outlook.com
  Tel.: 88003000501.

 62. Hello everyone.
  Admin, transfer my message if I wrote to the wrong thread. Looking for engine for service page, there will be updates, minimum information and section technical documentation, with access for downloading by password. Can someone tell me which way to look? Unfortunately, he didn’t find anything.
  P.S.
  Thanks anyway.
  You can reply to the mail:j.udbayneor@gmail.com
  Tel.: 88009567989.

 63. Hello everybody. Moder, transfer my post to another branch if I’m not at. Urgently. I will acquire inexpensively drones Hubsan Zino Pro RTF – H117S PRO+Bag+EB any model. Gone, renovation, does not matter. Can be broken. For spare parts.
  P.S.
  Thanks anyway.
  You can reply to the mail: bayneorand.erson@outlook.com
  Tel.: 88003014501.

 64. Regards.
  Admin, transfer my post to another branch if I’m not at.Urgent repurchase.I will take as a gift,buy broken tvs. buy broken tvs edmonton. i buy broken tvs. best buy broken tv exchange policy. we buy broken tvs cape town. buy broken lcd tv. buy broken samsung tv. returning a broken tv to best buy.
  P.S.
  Thank you for any advice) .
  You can reply to the mail: judbayn.eorand@mail.com
  Tel.: 88451444225.

 65. Hello everyone!
  I apologize but may this topic is already somewhere here and discussed, in the search I did not find anything unfortunately.
  Searched for information in Internet , on forums and boards, sites, thematic and news sites, etc.
  Many googles and readers about affiliate network. I’m not to the end understood where indignant visitors to my sites?

  P.S.
  Thank you very much
  You can reply to the mail: carltonkarlis@gmail.com

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.