CTP. PNL e condus de Ciucă doar ca ”Iohannis să se poată uita la unul mai prost ca el”

Cristian Tudor Popescu  spune că nu are ”altă reprezentare pentru ce face PNL”, și spune de ce crede că PNL este condus în momentul de față de Nicolae Ciucă.

CTP își dă cu părerea despre cum vede el salvarea PNL, pe care îl compară cu un ”bordel”.

”Se întâmplă că un bordel de lux pierde întruna din clientelă. Strânși cu ușa, managerii stabilimentului schimbă decorațiunile interioare, schimbă paturile și canapelele, pun altă muzică ambientală, îmbracă fetele și le parfumează după indicațiile unui designer celebru. Și… nimic. Deverul continuă să scadă. Până când un client, mai din topor, ascultă lamentațiile amărâtului patron, plătește prestația și, înainte de a pleca, glăsuiește: „De ce nu încercați să schimbați curvele?”.
Din păcate, nu am altă reprezentare pentru ce face PNL” a scris CTP pe Facebook.

”Se târguiește la nemurire pe comasarea localelor cu europarlamentarele, a parlamentarelor cu prezidențialele, pune la cale stupida „rocadă” prezidențială, liderul PNL Vâlcea cere alianță cu AUR, Blaga solicită ruperea hamului ca să nu moară calul, adică ieșirea PNL de la guvernare, în nădejdea că vor aduna voturi în opoziție. Canapele, tapete, muzici, parfum. Toate astea, când în fruntea partidului, ca principal vector de imagine și prezidențiabil, este un natantol.
N-am să înțeleg niciodată cum acest Ciucă a ajuns general și șef al Armatei. Are vocabularul unui corigent de gimnaziu, adică nu e analfabet funcțional, e mai degrabă analfabet. Începe orice frază fără să știe unde vrea s-o ducă. Se împotmolește după câteva cuvinte în mâlul minții sale, emite un număr nesfârșit de ăăă-uri. Când reușește să articuleze câteva propoziții succesive, pare că le-a învățat pe dinafară, repetându-le ore în șir în fața oglinzii. N-a comentat niciodată în termeni militari profesionali războaiele din Ucraina și Gaza. Nu i-am descoperit niciodată nici cel mai mic licăr de inteligență în vorbire.

Încercările de a avea umor ale lui Ciucă pot împinge la sinucidere un bou adult.

Impresia teribilă pe care mi-o dă constant acest om e că nu înțelege absolut nimic din ce spune și face.
Singura justificare imaginabilă pentru funcțiile în care a fost proptit natantolul mi se pare nevoia de relaxare a lui Iohannis, între vacanțe: să se uite la unul mai prost decât el.

Partidul nu are în acest moment niciun purtător de cuvânt și imagine, cu excepția respingătorului saltimbanc Rareș Bogdan. PNL nu este mâncat de PSD, AUR, Șoșoacă sau USR, ci de propriile-i meschinării, parvenitism, demagogie, șulfărie râncedă, politici de bodegă. După părerea mea, până în alegeri va cădea la nivelul Forței Dreptei, poate chiar mai jos. Și va trage România cu el”, conchide CTP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. Mare adevat ati scris! Va avea exact soarta PNCDT. Adica mai nimic.

 2. Vlad a terminat L.M.-ul de la Breaza, unul dintre cele mai tari licee militare din tara! L.M. -ul de la Craiova s-a înființat în anul 1977 cu elevi comandanți din cele doua L.M -uri de exceptie din tara (Breaza și Câmpulung -Moldovenesc). Vai de mama noastră cu Craiova! Așa și cu școala medicina din Craiova! Și unde mai pui că, Ciuca a fost printre ultimii din promoție, cu voia dumneavoastră! Baza este liceul! Onoarea mea, onoarea mea!

 3. Trebuia să-l ia pe CTP Iohannis. E mai naiv că ciuca. Sunt sigur că l-a votat pe Iohannis de 2 ori😆Deci e mai tare că ciuca.Ride ciob de oală spartă.Asta îți spune că te-a furat că primar și are 6 case și tu îl votezi?! Cum se cheamă asta, maestre CTP?!😂

 4. CTP ,are simtul realitatii si al umorului ! A uitat insa sa spuna ca acest decorat de amerloci a praduit bugetul ROMANIEI ,pentru tinicheaua de tradator,pe care i-au atarnat-o yankeii !

 5. 😂😂😂😂😂 nu pot sa scriu corect citatul de atata râs dar citez „CTP. ”PNL e condus de Ciucă doar ca ”Iohannis să se poată uita la unul mai prost ca el””! 😂😂😂😂 Acum chiar că le-a dat o loazbă zdravănă peste bot și mândria infecta la purtător acestor holere PNL😂😂😂!

 6. Toate astea nu s-ar fi intâmplat dacă “simbriile” ar fi fost plătite la timp….Ehei, unde-s vremurile din timpul Plandemiei când banii se întorceau cu lopata?…

 7. Pur și simplu se pregătește deabracarea lui Ciucă. E stabilită iar maimuțele urlătoarea ale sistemului (Cetepei și alte lighioane) îi dau de veste.
  PS:Mi-a plăcut asta la urmă: „PNL nu e mâncat[…]Și va trage România cu el”
  Ați priceput? PNL=România, se duce el pe copcă automat și România. Problema e la Ciuca că în rest nu ești român dacă nu ești PNL-ist

 8. Nu întotdeauna scrie gratis dar când o face, CTP nimerește realitatea-n freză, ca în cazul de față.

 9. Așa e, pentru prima oară în enșpe ani, CTP-ul are perfectă dreptate!

 10. Poza exceptionala, uitati-va in dreapta, ala este seful armatei care cere cat mai multa „carne de tun”. Bajeti, v-ati dus pe drula ca-i drulita ! Armata romana nu-i consiliul judetean Bihor, te mai uiti si cum arata omul.

 11. Acest presedinte a fost sprijinit de propaganda hashtag rezist USR. Ha ha ha

 12. CTP are dreptate, rar, dar acum are dreptate, a nimerit-o. Era un pic greu sa greseasca, noi toti vedem asta. Evident, noi, simpli soldati, mai inteligenti sau mai bine mobilati intelectual decat Iohannis si Ciuca.

 13. Ref comentarii CTP
  S-a incercat inclusiv intinerirea personalului din stabiliment (USR la guvernare), dar rezultatele au fost catastrofale.

 14. Curvele aveau diplome, dar nu știau meserie, erau puse doar pe furat, mai ales ca erau angajate și cu carte de munca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.