Cum arată taxele plătite de Klaus Iohannis pe celebrele meditaţii?

La solicitarea lui Varujan Vosganian, făcută în Parlament şi în faţa camerelor de luat vederi, o echipă de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.

Scopul deplasării a fost pentru a verifica situaţia taxelor plătite de contribuabilii Klaus Werner Iohannis şi Carmen Iohannis pentru meditaţiile acordate elevilor. Reamintim că în campania electorală, întrebat asupra surselor de venit din care şi-a cumpărat cele 6 case, Klaus Werner Iohannis a declarat că banii pentru primele case i-a cîştigat din meditaţii. Conform surselor noastre, controlul efectuat la Direcţia Fiscală a Muncipiului Sibiu în fişele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis şi ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nici o taxă achitată de aceştia pentru un asemenea venit.

Absenţa taxelor din fişa fiscală a familiei Iohannis pentru sumele încasate din meditaţiile acordate de-a lungul anilor a stîrnit o adevărată panică printre funcţionari. Aceştia nu ştiu cum să comunice presei şi politicienilor că impozitele pentru sumele încasate din meditaţii pur şi simplu nu există.