Cum și-a cumpărat fiica șefului IPJ Iași apartament nou

 La doar 21 ani și cu zero venituri, fiica șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Iași a achiziționat cu 94.000 de euro un apartament nou nouț într-un bloc din Galata de pe strada Pantelimon Halipa, scriu jurnaliștii de la 7iași.ro

Ei precizează că „în iunie 2020, pe când avea doar 19 ani, a achiziționat un alt apartament cu două camere în Nicolina, pe care l-a vândut peste doar un an cu un profit de 50% (…)Deși șeful IPJ Iași a menționat în declarația de avere achiziționarea unui apartament în 2020 pe numele fiicei, tânăra studentă nu poate justifica zeci de mii de euro din tranzacțiile ce au urmat.

Citeste articolul integral pe 7iasi.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

6 Comentarii

  1. „în iunie 2020, pe când avea doar 19 ani, a achiziționat un alt apartament cu două camere în Nicolina, pe care l-a vândut peste doar un an cu un profit de 50% (…)”

    Ati dat raspunsul: din vanzari anterioare, ca Ioana Basescu.

  2. Pai Lolita asta nu e chiar din orasul in care copilasii de trei ani sug la bomboane cu canabis si „vapoteaza” mai ceva ca o locomotiva cu aburi ? Ce coincidenta, domne, ce coincidenta ! …

  3. Păi la Ieşi ar trebui să se sesizeze din oficiu tovarăşul colonel notar rector ministru avocat judecător procuror Tudorel-Buborel şi să o „ievaluiezie” pe beizadeaua de miliţian.

  4. Va salut ! Cu ce deranjează ? Chiar nu exista posibilitatea ca sa_ti poți achiziționa doua apartamente după 30 ani de munca ? Ce aveți cu fata omului ? Ați dori sa mâncați polițiști pe pâine ? Au și ei dreptul la viata ! Sunt bani munciți, mare, redactore ! Seara perfecta tuturor !

  5. @maier
    Fratica, tu citesti ce scrii? Pai dupa treijde ani de militieneala, pe corecte ai avea bani cat sa-ti iei p-aci pe cocioc fix doua apartamente cu doua camere tip o camera WC-ul, o camera bucataria si de restu somnicu’ pe hol. Cu intrarea direct din strada.

  6. Va salut ! Domnule Cib, nu întru în polemica, nici măcar cu dumneavoastră ! Omul a economisit bani cinstiți. L_am cunoscut întâmplător cu mulți ani în urma și pot spune ca si_a făcut datoria cu vârf și îndesat. Tipul de polițist care nu face pact cu cei care incalca legea, nici măcar pentru a ieși el bine. Asa ca, știu ce scriu ! Nu o luați personal, domnule Cib ! Probabil ca în studenție ați luat vreun bulan pe fund ca ati cantat pe strada și urâți polițiștii de atunci….. Erau alte vremuri…… Acestea fiind spuse , va doresc o seara perfecta tuturor ! Respect Șefului I.P.J. Iași și familiei sale ! Respect, tuturor polițiștilor din România !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.