Cutremur puternic în Oceania

Un cutremur cu magnitudinea de 6,7 pe scara Richter s-a produs în Papua Noua Guinee, în seara zilei de miercuri, 21 martie.

Seismul a avut loc la 324 de kilometri de capitala Port Moresby şi s-a produs la o adâncime de 105 kilometri, conform Institutului American de Geofizică.

Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. Autorităţile nu au emis nicio avertizare de tsunami.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.