Dacă mai vine peste noi o pandemie, n-avem tratat

După mai bine de doi ani de eforturi, negocierile pentru un proiect de tratat privind pandemiile s-au încheiat fără un acord vineri seara, relatează agenţiile de presă străine.

„Din moment ce aţi făcut tot posibilul, nu trebuie să existe regrete”, a declarat directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, în prezenţa delegaţilor.

Dar, a spus el, „nu este un eşec”. Directorul OMS le-a cerut ţărilor să meargă înainte pentru că „lumea are încă nevoie de un tratat privind pandemiile”.

„Ceea ce contează acum este ce învăţăm din această experienţă şi cum putem reseta lucrurile, recalibra, identifica principalele provocări şi să mergem mai departe. Aceasta este ceea ce conteaza”, a insistat el.

Statele membre ale OMS au încercat să ajungă la un acord până vineri seară privind prevenirea şi lupta împotriva pandemiilor, notează AFP.

Proiectul de acord are menirea de a preveni repetarea dezastrului uman şi economic care a fost pandemia de COVID-19, din cauza lipsei de pregătire, de coordonare şi de solidaritate.

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat de mai multe ori că negocierile au fost supuse unui val fără precedent de dezinformare, mai ales cu privire la aspectele pe care acordul le-ar permite să fie implementate de către OMS.

Unele voci afirmă că tratatul i-ar permite OMS să încalce suveranitatea sanitară a statelor membre.

Proiectul de acord stipulează că niciuna dintre dispoziţiile sale nu va fi interpretată ca şi cum i-ar oferi Secretariatului OMS, inclusiv directorului său general, „puterea de a orienta, de a ordona, de a modifica sau de a prescrie în orice manieră legile sau politicile naţionale”.

De asemenea, tratatul nu trebuie să îi permită OMS „să prescrie sau să impună în orice manieră părţilor semnatare să adopte măsuri specifice, precum interzicerea sau acceptarea călătorilor, instaurarea obligativităţii de vaccinare sau a unor măsuri terapeutice şi de diagnosticare sau punerea în aplicare a unor măsuri de lockdown”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

14 Comentarii

  1. Seriooos? Lipsește interzicerea sub amenințarea pedepsei capitale a „cercetărilor gain function” tembelism însurubat înca de prin 2003 care a secerat zeci de milioane de vieți începând cu SARS-ul din sudul Asiei, Hong Kong, H1N1, Dengue, că să nu mai.menționam HIV-ul din ’80, mutate toate prin gazde succesive până la om și plasate-n public cu un interes clinic de psihopat înainte deSARS cov 2, chinavirus, fabricat prin CRISPR, care tratament genetic pentru boli genetice induse de big food și big farma, este disponibil la”numai” 400.000$ în caz că aveți vreun membru al familiei cu afecțiuni cronice sau congenitale! Mare progres și stiința asta, nu sunteți entuziasmați? Dar de oferta fostului warlord etiopian, actualmente doctor tedros? Pretenar cu birocratul Deep State Anthony”science itself” Fauci, supranumit de seropozitivi ” dr Death” pentru că s-au opus ani lungi tratamentului lor de întreținere.

  2. Pandemiile NU vor fi reglementate, pentru ca cei care le genereaza NU vor. Ei vor BANI. Caci, la ce altceva s-ar putea gandi capitalistii adevarati? Ce sanatate, ce educatie, ce … orice?!? BANI!

  3. Dacă, dacă, dacă?! Siktir cu al vostru Dacă! Apar imediat infractorii pentru afaceri grase pe sănătatea închipuită a pandemiei.

  4. asa se pierd toate libertatile, cu tratate prin care se da puterea unor birocrati, majoritatea numiti politic de altii mai puternici si de corporatii, cu promisiuni ca sunt doar recomandari, coordonari si dirijari… dar te trezesti cu militia si armata pe strazi sa te tina in casa.

  5. OMS are obligatia de a fi anuntati de orice epidemie si pandemie de pe glob. Dar deciziile de eradicare apartin statelor si nu OMS. Din pacate OMS vrea sa devina o putere globalista. Ea trebuie sa ajute tarile sarace cu medicamente si vaccinurile strict necesare. Ce a facut OMS in Covid a vazut toata lumea si a tinut parte pt Bigfarma.

  6. Ha, ha! Nu-i bai, nici necesar. Nu văzurăț’ că oaiele sa-ncolonează sângure la înțăpat? Ba, unele care e cu relații, sar piste rând ș-apă mai ș’ postează pi boocși ca să să-mpăune…

  7. A.ti abătut oamenii cu metode și tehnici de eliminare tipice vânătorii profesioniste la animale ,nu a.ti combătut pandemia ,CRIMINALILOR!!A ti făcut un experiment socio/sanitar,cu o terapie genică EXPERIMENTALA cu daune pe termen scurt mediu și lung,utilizând tehnici de manipulare și tehnici de suprimare de tip terorist ,utilizând mass mediasi, sistemul sanitar și al instituțiilor de forța drept reprimatoare,pentru a impune identificarea Digitala drept unic mod de confirmare a subordonării la Experiment.INCERCATI INCA O DATA SA VEDETI CUM VETI DEVENI DIN VABATORI , PRADĂ

  8. Ne trebuie o pandemie împotriva neo-marxismului și a criminalilor sanitari! Să dea Domnul, curând!

  9. De asta OMS A SCHIMBAT CU 6 LUNI INAINTE DEFINITIA DE PANDEMIE,SCAZIND NUMARUL DE PERSOANE CONTAGIATE LA DOAR 100.000 SI A SCHIMBAT SI PROCEDURILE PROTOCOLULUI INTRODUCAND ,GRREEN PASUL IDENTITATE DIGITALA CA UNIC ELEMENT CU CARE AVEAI DREPTURI SI LIBERTATI IN SISTEMUL CREAT DE EI.IATA DE CE SISTEMUL VA VREA CAT MA DEPENDENTI SI OBEDIENTI FATADE EL ,CASA VA POATA CONSTRANGE CAND SI CUM VREA.Autonomia individului la orice nivel fata de sistem e unica salvare si te face OM LIBER!

  10. Radu Buțu Degeaba n-avem nevoie de vreme ce Romania l-a semnat deja. Sunt doar vreo trei tari ,,rebele” care nu semneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.