Dâncu se face că îl lasă fără microfon pe Rareș Bogdan

Vasile Dâncu vede și el ce vede toată lumea, că PNL se află în dificultate, iar despre Rareș Bogdan, ceea ce se știa mai de mult, că are un discurs dublu, adică nu prea știi când și dacă spune adevărul. ”Multe dintre măsurile pe care PNL le contestă acum sunt venite chiar din partea propriilor membri, mai ales ale lui Marcel Boloş”, admite Dâncu.

Reacția concesivă, ”au un dublu discurs (peneliștii – n.r.), e adevărat, în aceste zile ei au și dificultăți, ar oferi, prin urmare, legitimitate PNL-ului de a râmâne la guvernare alături de PSD, crede Dâncu, chiar dacă admite că liberalii una spun și alta fac.

„Eu nu cred că se rupe nicio Coaliție pentru că aceste declarații ale unor lideri PNL apar doar în fața microfoanelor”.

Într-o intervenție tv, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spunea, de pildă, că devine „din ce în ce mai insuportabil” pentru PNL să guverneze alături de PSD și întrebat de ce PNL nu pune capăt coaliției cu PSD, având în vedere că spune că este atât de rău, Bogdan a răspuns: „Astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile și mai mult în bugetele companiilor private și în buzunarele românilor.

Ipocrizia rămânerii la guvernare prin dublu limbaj, adică minciună, este în opinia lui Dâncu ”bricolaj ideologic” și ”formă de discurs politic”, iar tertipurile la dezastrul din sondaje,  o ”repoziționare politică”.   ”(…)Sunt pe locul 3 după PSD și AUR”, spune împăciuitor Dâncu.

”Vor să se miște și să facă un bricolaj ideologic(…) PNL-ul ia de la fiecare câte puțin, de exemplu, blocarea legii pensiilor, concomitent însă cu abudența de pe  internet  a afișelor galbene pe care scrie „PNL mărește pensiile anul acesta”.

”E o formă de discurs politic, o încercare de repoziționare politică și se află într-o situație dificilă”, a spune senatorul PSD.

”Liberalii au un dublu discurs, e adevărat în aceste zile ei au și dificultăți, au început mișcări de primari care îi părăsesc în acest moment, au și o problemă de lider pentru că nu au un prezidențiabil care să fie foarte puternic și pe care să se bazeze, în sondaje sunt pe locul 3 după PSD și AUR.

Eu nu cred că se rupe nicio Coaliție pentru că aceste declarații ale unor lideri PNL apar doar în fața microfoanelor. Nu am auzit niciodată vreo critică în ședințele Coaliției de guvernare, nu am auzit astfel de lucruri în general. Toți liberalii au fost de acord cu propunerile noastre, ba chiar propunerile pe care le acuză ei sunt propunerile propriului ministru, ale domnului Boloș”, conchide Dâncu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

4 Comentarii

  1. Cat mai sunt la putere in Cluuuj utecistii ceausisti de frunte ? Dincu nu-i singurul, e o lista intreaga, incepand cu anii ’70, Boc este ultimul, cum e normal. Cand aveti de gand sa va vindecati de ceausism, ideologia unuia cu 3 clase, ca trenul ?

  2. Cine nu își dă seama că liberiștii și pesedeii fac doar jocuri pentru electoraltul privitor la tv? E normal să se prefacă iar pe din dos să râdă împreună că doar împreună pot împărți ciolanul.România e cumpărată de psd+ pnl pentru multă vreme de acum încolo.Opozitia e de formă ,ca sa pară totuși ca e democratie .Mai mâncă si gura lor un covrig gratis că au de unde.Trăiască șmecheria in România !

  3. Niste comuniști cu apucături comuniste limbaj și comportament comunist.Dupa ce au furat și Distrus Romania și alungat românii cu milioanele și au umplut.o de datorii,că oricum tot ei sa le plătească, au curaj să deschidă gura.

  4. democrația dracului 1) în județul mureș un hoț intră să fure -omoară gazda ,dă foc la casă!,în sibiu 3 specializați omoară și fură și -duși-s-,,la -dunărea de jos profesoarele cer mită, sistemul medical e pe moarte, 80% din terenul dat acelor ziși proprietari -e „NATURALIZAT” DE CE DRACUL MAI PLĂTIM TAXA DE CARBON –cănd știut este că frunzele sunt echilibrul-naturalizat = copaci-tufișuri iarbă-; pe șoselele protectoratului mor în fiecare zi:1,2,3 sau… ,2 sau trei fete sunt violate ,lgtqb,droguri și în școli,

    9

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.