Chiar de 1 Decembrie. Ce făcea Boc pe o banchetă, în aeroport

Primarul Clujului Emil Boc a dormit pe banchetele din aeroport. Nu a fost singurul, sute pasageri cărora le-au fost anulate zborurile au trecut prin aceeași experiență. Mai mulți clujeni  urmau să ia aceeași cursă, dar zborul a fost anulat din cauza unei ninsori puternice.

Zborul anulat l-a împiedicat pe primar să participe la ceremonia de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României,

Rămas blocat pe Aeroportul Munchen din Germania, Boc a ratat momentul festiv. El ar fi trebuit să depună coroane de flori în Piața Mihai Viteazul, să asiste la defilarea militară din Piața Avram, dar și să treacă în revistă garda de onoare și să țină un discurs.

Emil Boc a ajuns joi seara pe aeroportul german venind de la Bruxelles, unde a participat la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor, și urma să plece spre Cluj-Napoca la ora 22:10 cu o cursă Air Dolomiti, dar zborul a fost anulat, notează cluj24.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

17 Comentarii

 1. Adic a dormit dar cineva il poza cu ochii deschisi, sa sa bucure clujenii ca cineva munceste permanant pentru ei? Stiu ca la anul sunt alageri, dar mai incet cu propaganda. Nu era mai simplu: s-a anulat cursa cu care venea Boc?

 2. Nu am remarcat ca cineva i-a simtit lipsa. Ba chiar se zvonise ca ar fi fugit din tara, evident a fost o birfa, cine sa-l ancheteze pe primul smenar al clujului?

 3. „Ce făcea Boc pe o banchetă, în aeroport”…… hahaha …….. zâmbea tâmp la cameră! – UITE PĂSĂRICAAAAAA!

 4. Atentiune, atentiune ! S-a pierdut copilul Emil ! Semne distinctive : are 1m10, chelie avansata si mecla de prost ! Daca il gasiti spuneti-i ca-l asteapta ta-su Basescu cu o vata pe bat ! Gasitorului nu i se ofera nici o recompensa, sa-l pastreze si sa faca ce vrea cu el, sa-l duca la cofetarie, la un film de desene animate sau chiar si la Zoo !

 5. Eu propun ca Romania sa refuze sa mai primeasca piticania scirboasa ! Sa ramina in „zona neutra” pe aeroportul din Germania, ca Tom Hanks in film, sa fie hranit vreo 20 de ani din mila calatorilor si sa-si faca toaleta zilnic in wc-urile aeroportului ! Iar dupa 20 de ani, daca mai traieste, sa i se dea pasaport malgas si bilet de avion pentru Madagascar !

 6. CE si CAT a mai ratat BOCuu’ ?
  OriCE Zi conteaza la CONTOR … 🙂

 7. Toata lumea boca-boca / Numai Cluj Napoca-poca

 8. Sa zbori cu frizii este deja o loterie. Ba este furtuna, ba este greva, ba avionul este defect. Cea mai serioasa companie europeana la aceasta ora este Turkish Airlines. Disciplina este de nota zece, la fel si serviciile. In plus au cel mai modern, cel mai bine organizat si cel mai CURAT aeroport din Europa. Compania se extinde rapid de la an la an.Dar Turcia are un „dictator” la conducere. Tot mai multi romani stabiliti in America prefera acum aceasta companie. In avion se vorbeste romaneste mai mult decat pe avioanele Tarom care leaga Bucurestiul de marile orase europene.

 9. Scund, dolofan, cu un zâmbet de “viclean copil de casă ce umple paharele cu vin șefilor de la masă”, devenit executorul supus al ticăloșiilor lui T. Băsescu, renegat, îmbătrânit în rele a intrat în istorie și stă de ani buni în fruntea bucatelor. Atât au facut să ne ducă capul la alegeri Televiziunile, SRI și STS!

 10. Ei lasă, nu-i nimeni de neînlocuit. S-a ținut parada și fără el.

 11. Te-ai intrebat vreodata cat costa mobilierul din aeroport? De exemplu acele 3 scaune imbinate ca o canapea?
  Pari ca trezit din somn. La multi ani! Si noapte buna! 🙂

 12. Macar, nu a fost obligat sa raspunda de ce nu vrea sa puna statuile romanesti, demolate ,de pe str.Kogalniceanu ,la loc !

 13. Bine ia făcut nemtusca , daca nu a mers cu Taromul . Dar peetinii lui Băsescu Petrov , are gusturi alese și alege Lufthanssa .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.