Descinderi în Portul Agigea

Poliţiştii au descins în Portul Constanţa Sud Agigea în birourile comisionari vamali şi care verifică toate containerele provenite din China. Se caută produse de contrabandă, produse contrafăcute, dar şi produse pe bază de tutun şi ţigări.

 Acţiunea este organizată de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi la ea participă 120 de poliţişti, vizate fiind evaziunea şi contrabanda.

Se caută produse de contrabandă, produse contrafăcute, dar şi produse pe bază de tutun şi ţigări.

„Acţiunea a fost demarată în această dimineaţă în Portul Constanţa: Este o acţiune la care participă mai multe structuri din MAI şi lucrători ANV. Sunt peste 120 de lucrători care vor efectua controlae la mai multe containere. Acţiunea a început astăzi şi va continua pe parcursul săptămânii viitoare. Vizează combaterea activităţilor ilicite, combaterea evaziunii fiscale”, a declarat Fabian Bădilă, purtător de cuvânt Poliţia de Frontieră, la Realitatea TV.

Fostul secretar general al MAI şi alte 27 de persoane, arestaţi preventiv în dosarul şpăgilor din Portul Constanţa

Controlul de astăzi are loc după ce miercuri cei 28 de reţinuţi în cazul corupţiei din Portul Constanţa au fost arestaţi preventiv, după 16 ore de audieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Printre arestaţi se află şi fostul secretar general în MAI, Laurenţiu Mironescu. O a 29-a persoană a primit mandat de arestare în lipsă. În acest caz mai este cercetat în libertate şi senatorul PDL Mircea Banias.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.