Devenim căluții Uniunii Europene?

Un grup de români reprezentînd cîteva partide care i-au pus pe liste a votat pentru modificarea Tratatelor Uniunii Europene și pentru simplificarea procedurilor de suspendare a unor drepturi ale statelor membre. Deci și a României. Este vorba de o modificare a Tratatului de Aderare a României și a Tratatului de la Lisabona (cel care amendează cele două tratate care reprezintă baza Uniunii Europene).

Votul cu 305 pentru și 276 împotrivă din Parlamentul European este parte dintr-o operațiune care se vrea încheiată cu desființarea dreptului de veto al țărilor membre și cu trecerea la decizii luate prin majoritate calificată. Trebuie să mai știți că votul pentru al grupului de români din Parlamentul European (USR și Reperul lui Cioloș) a fost precedat de o altă mișcare a președintelui Klaus Iohannis. Acesta și Bogdan Aurescu au fost cei care au hotărît în conversațiile lor private sau telefonice că țara noastră pune umărul la demolarea acestui drept de veto și și susține trecerea la majoritatea calificată. Amîndoi trebuie trecuți pe lista patrioților periculoși pentru țară! În editorialul intitulat „Klaus Iohannis a făcut-o lată” scriam despre o trădare. Acum, suntem în fața lărgirii grupului de sprijin și consolidarea trădării prin semnătura unor politicieni care cred că reprezintă România și poporul român.

În cel mai ridicol și contrafăcut mod cu putință, Uniunea Europeană a mimat un soi de dezbatere într-o și mai simulată „Conferință pentru Viitorul Europei”, încheiată pe șest cam pe la începutul războiului din Ucraina. A fost o simulare de dialog cu cetățenii Europei, consultați muțește dacă sunt de acord cu ideile funcționarilor de la Bruxelles și ale fructului pasiunii din vîrful tortului, Ursula Von Der Leyen. Madama susține că în septembrie 2021 s-a adresat și cetățenilor României. Farsă politică totală și minciună grosolană! S-o fi plimbat pe la București, dar de vorbit cu noi, nici vorbă. Niciodată românii n-au fost consultați în această dezbatere contrafăcută, manipulată și periculoasă.

”Puci de sorginte comunistă” la Strasbourg

Ce-au făcut șmecherii și sforarii de la Bruxelles? De pe urma acestor simulacre de dezbatere (cam la fel și prin alte țări!) au încropit un raport pe care l-au pus la vot în Parlamentul European și unde leșinații după putere din USR și Reper au votat cu elan. Cică statele membre ar trebui să convoace o convenție pentru revizuirea Tratatelor constitutive? De ce nu pe bază de referendumuri în fiecare țară, așa cum s-a procedat la aderare? Am votat pentru un Tratat și după o ”convenție” decorativă ne trezim în altul. Adică în pierderea dreptului de veto al României în 65 de domenii și abordarea acestora cu majoritate calificată. Cu o asemenea majoritate calificată intrăm și în război fără să știm! Cică prin această formulă „ne implică” și pe noi cetățenii în luarea deciziilor. Asemenea afirmații sunt o adevărată ofensă publică la adresa logicii fiecărui cetățean european. Birocrații și madama simplifică mecanismul deciziilor pentru a nu mai fi reprezentate (țintă incomodele Ungaria și Polonia) toate țările și ne spun că așa participăm și noi mai eficient.

Bravo băieți! Conceptul a fost redactat la o bere și validat la un whisky!
Raportul susține că este necesară o lărgire a competențelor Uniunii Europene și implicit a Comisiei Europene în domeniile energiei, afacerilor externe, securitate și apărare, politica privind frontierele externe și infrastructura. În aceste domenii ar fi necesar un transfer de suveranitate către țările puternice și către birocrația de la Bruxelles care să ne furnizeze decizii și norme de aplicare. Nouă ar urma să ne rămînă creșterea viermilor de mătase, curățenia șanțurilor și a rigolelor, împachetarea bomboanelor și exportul de plante medicinale și artizanat.

Știți ce înseamnă concretizarea unei asemenea politici? Un super-stat european cu guvernul la Bruxelles și cu parlamentul la Strasbourg și cu mai multe popoare care iau lumină de la centrul de recepționare a mesajelor de peste Ocean. Ce să-și mai piardă vremea cu ambasade și cu zboruri lungi pînă la Washington!?

Cine este printre autorii acestei gogoașe care ne este vîrîtă pe gît sub privirile admirative ale lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Alina Gorghiu, Bogdan Aurescu și ceilalți? Cel mai vizibil și mai strîmb în gîndire este Guy Verhofstadt! Să aibă Bruxelles-ul mai multă putere că nu strică la bugetul haoticului și multicolorului oraș belgian. Cică acest transfer ar ”întări capacitatea Uniunii de a acționa (corect-n.n.) iar opiniile cetățenilor vor conta (minciună grosolană și scurt de logică-n.n) în mai mare măsură în procesul decizional”. Vor conta mult mai puțin, decizia trecînd mai ușor și mai repede și la îndemîna birocraților și a conducătorilor țărilor din Tratatul Cărbunelui și al Oțelului (Franța, Belgia, Germania, Italia, Luxembourg și Olanda) din 1951. Și influența țărilor mici sau lezate va fi aproape de zero.

Grupul de poame politice românești a votat pentru. Noroc cu Polonia care prin vocea lui Donald Tusk susține că această formulă, în loc să întărească Uniunea Europeană, o slăbește.
Ce se petrece în fapt? Un grup restrîns susținut de birocrația europeană are nevoie de mai multă putere. Se visează Executivul UE. Nu mai are chef să convingă, să primească refuzuri pe tot soiul de dosare pe care vrea să decidă rapid și fără unanimitate.

Țac-pac și am rezolvat-o cu cei mari și cu cîteva țări mai mici care au nevoie de bani! Ce atîta consultare și negociere!
De ce să-l deranjeze de atîtea ori pe Iohannis sau pe cine o să-i ia locul?
Pe nesimțite și cu complicitatea președintelui Iohannis și a unor europarlamentari fără coloană și neuroni ne trezim și călăriți, și duși de căpăstru de birocrații de la Uniunea Europeană!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 73

81 de Comentarii

 1. Am vãzut una desteaptã, care a explicat la tembelizor, cã fãrã veto eram deja schengenisti. Atâtica le duce mintea, nu vãd decât ziulica de azi, dar nu sí de mâine…

 2. O nație nu poate fi înrobită fără trădătorii din interior parca așa auzisem mereu pe la istorie. Acum e alfel ne spun spălații pe creier. Iată că unii de afară știu mai bine că noi că nu e altfel deloc.

 3. Clasa politică românească se deresponsabilizează pentru a fura mai bine.Asta-i tot.De câte ori vor fi arătați cu degetul într-o „afacere” dubioasă, suinii vor arăta Ursula.În plus, tinerii noștri vor fi carne de tun pentru orice ambiție tâmpă a vreunui grohotan pe mână cu WEFul la fel cum copiii Siberiei îndepărtate sunt aruncați în mașina de tocat ucrainiană pentru liniștea marilor orașe de peste Urali.Are răul vreun capăt? Nu, când vorbim de misenrupismului Bucureștiului.

 4. Si atunci de ce mai platim Parlametul de la noi ??? Tinem in spate niste paraziti ! America nu plateste atatia hoti !

 5. Werner ,Citu,Aurescu ,actualul ministru de externe ,nu trebuie să scape fără judecată și condamnare pt înaltă trădare de țară

 6. Consecinta cea mai groaznica, ar fi aceea ca, Romania s-ar putea trezi in razboi cu orice Tara ce nu convine golanilor UE si SUA, adica, romanii carne de tun pt interesele poponarilor si scarbelor de lesbiene si drogatilor ! Johanis&USR&PNL sunt dusmanii romanilor, pe care-i stoarce de bani.

 7. Selectionata Națională a politicienilor romani formata din Jhoannys, Aurescu, Moraru, Ciolacu, Ciuca, Rareș Bogdan, Drula, Ciolos, Kelemen și Orban, antrenata de către Mutukhamon și achiziția sa Nefertila Sterila, va participa în luna ianuarie la Campionatul Mondial de CURLING ce se va desfășura la Bruxelles. Organizatorii campionatului Ur sula VANA Der Linge, Licuriciul Bubonic, Marx Schizofrenicul și Lukas Gen Incert au în vedere atribuirea de medalii și premii speciale pentru tara care a promovat cel mai mult CURLINGUL profesionist și amator. Printre candidatele la premiul cel mare se numără și România prin reprezentantul sau Jhoannys. Ai noștri spera ca navetisistul de ziua a cincea, cu un miliard de neuroni lipsa la inventar, va primi premiul cel mare ” CURLINGUL DE AUR”, premiu constant în lustruirea prin CURLING a tuturor zonelor fesiere din Parlamentul European și din cele doua Camere de Gazare a României din America. Asadar, sa le uram suc ces celor care ne vor reprezenta tara la CURLING. Având asemenea antrenori și manifestandu-se ca înfocați practicanti ai CURLINGULUI, încă din fragada pruncie, suntem convinși ca politicienii noștri vor fi fruntea mapamomdului și a CURLINGULUI. Se zvonește ca înainte de campionat componenții lotului și antrenorii vor întra 6 luni intr-un cantonament intensiv de CURLING a celor mai infecte și infectate zone fesiere și obeliscale de lins din lumea civilizata, ca la data concursului sa nu apară surprize cărora sa nu le facă fata. Asa băieți. Fiți demni de Curlingul pe care-l practicați din dragoste pentru voi, partidul vostru, Varza Roșie cu cotor fluid și Li cur iciul fără suflet, inima și dragoste de oameni din afara tarii sale.

 8. Dansează ursul românesc, de două mii de ani dansează, dus de lanţ cu o verigă-n nas
  Oraşul râde şi petrece
  Vuieşte-n chiot, urlă strada
  Tot omul dă un ban când trece
  Prin fața lui jucând parada.

  Dansează ursul românesc
  Prin nas i-au petrecut verigă
  Şi tot mai mormăie urâtul
  Mai mormăie dar nu prea strigă
  Că-i trage cu veriga râtul.

  Dansează ursul românesc
  Şi blândă fiara fioroasă
  E mare ridicată-n labe
  Prin blana-i numeri coaste slabe
  Dar nu se lasă, nu se lasă.

  Dansează ursul românesc,
  De două mii de ani dansează,
  L-au prins de pui în miez de codru,
  Hei, codrul ăla-l tot visează
  Dar să mai scape nu e modru.

 9. Astept-probabil degeaba-sa aflu cine si cum a votat in parlamentul UE si care sef de partid l-a pus pe lista,nominal.Cineva trebuie sa raspunda iar presa sa informeze total,altfel putem banui o inselatorie.

 10. Romanii au trimis preponderent LIMBRICI la UE. Fiind ei mari credinciosi, romanii au urmat sfatul Domnului si i-au ales dupa chipul si asemanarea lor.

 11. Constituția României (validată prin referendum în 2003)
  Art. 148 – Integrarea în Uniunea Europeană
  (1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.
  (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
  (3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
  (4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2).
  (5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

 12. În nimicnicia lor, europarlamentarii care reprezintă crema intelectualității românești, au votat în conformitate cu realitatea românească.
  Niciun curent din ăsta progresist nu a definit noțiunea de colonie suverană. Ori CCR, atunci când a hotărât că orice directivă a UE prevalează în fața Constituției României cam asta a creat, o colonie cu pretenții de suveranitate.
  Ce să facă sclaveții cu dreptul de veto? Este o vorbă în Biblie, ceva legat de mărgăritare. Cam asta mi se pare a fi realitatea.

 13. Nu este foarte clar, REPER Ciolosh si USR au votat pentru? Il invinuim aiurea pe Iohanis, el nu mai are influenta senificativa asupra parlamentarilor romani mai ales ca este pe final de mandat.

 14. D-le Nistorescu publicați numele acestor Editat trădătoare sa știe romanii cu cine au votat!!!

 15. „Înainte de a intra într-un loc verifică dacă are ieşire. Nu miza pe faptul că ai putea să te întorci. „

 16. Sa nu ne grabim. S-ar putea ca dupa cum scartaie colectiva europeana aceasta schimbare sa fie in favoarea tarilor nemultumite care sunt mult mai multe decat cele cateva care au facut pana acum jocurile.

 17. toate gunoaiele de conduc romania au fost pregatite de soros si agentii lui asaziele ong finantate de jidani….romania a stiut sa si tradeze conducatorii si sa aduca straini sa o conduca ….vanitatea,orgoliu,mgalomania si prostia au caracterizat romania…iobagi am fost si vrem sa fim …

 18. La ordinul turcilor domnitorul Moldovei dumitrascu cantacuzino in 1675 a pus sa se arunce in aer zidurile cetatilor Moldovei.Nu le cucerise nimeni din afara prin lupta.
  Ce e de invatat:ne vom distruge prin ” ai nostri”,noi singuri mai intai!

 19. Cand s-a opus vreodata Rromanistanul cu veto oriunde, nu doar in PE?
  Dreptul la veto este o prostie. In realitate este o procedura pt a santaja un stat pe care nu-l simpatizezi din varii motive, ca sa-l fortezi sa accepte ceva ce te intereseaza, sau ca sa faci jocurile unor state adverse (cum fac Ungaria si Austria jocurile Rusiei).
  Dreptul la veto (c-asa vrea muschii mei) nu este democratic……[Rumburak]

 20. In nemernicia mea … ca un cîine turbat … am muscat mîna care, prin vot, m-a trimis la Bruxelles sau Cotroceni ! …

 21. De ce ar avea Europa respect pt. Romania , pt. poporul roman ? Prin Referendum validat de CCR , POPORUL ROMAN a votat un Parlament de 300 de caciuli ! Azi , are 600 de caciuli , si inca vreo 5000 de sclavi bugetari cu pensii speciale ! Asta este respectul pe care psd-pnl , care stapinesc tara de peste trei decenii , il are pt. poporul roman ! Si atunci , de ce ar avea Europa respect pt. poporul roman ? Cind stapinii tarii, din interior ,sunt ticalosi si tradatori , Europa nu are nicio treaba … este treaba ta , in interior !

 22. „publicați numele acestor Editat trădătoare sa știe romanii cu cine au votat!!!”

  Primul este Simion, el face poze in Parlament, cum facea mai demult madam Chichirau !

 23. Și nu e mai bine ca drepturile să ni le dea sau limiteze Parlamentul European decât un Ciolacu, Ciucă, Dornean, Zegrean, Savonea?! Ăștia țin cu dinții de niște privilegii nesimțite, nici n-au de gând să le limiteze, doar mimează o extrem de vagă limitare. Legile impuse (prin constrângere financiară) de UE sunt net mai favorabile majorității și le mai dă peste bot și peste mână spoliatorilor din politică, justiție, instituții de forță.

 24. Dictatura mondiala se intareste pe zi ce trece pana in momentul cand intr-o zi se va prabusi ca orice dictatura. Deocamdata asistam la nebunia acapararii de putere peste tot. In cadrul colhozului UE, in fiecare colonie unde slugile sunt inlocuite cu super-slugi, propaganda cu „climate change”, finantatea armatei de ONG-uri din taxele deturnate de la stat (vezi legea cu 20% pentru ONG-uri), folosirea justitiei pentru circ si eliminarea posibililor oponenti, infiltrarea serviciilor in partide , generarea de razboaie proxy etc etc.

 25. U.E. are acum un moment prielnic de a deveni federație dacă organizează referendumuri în toate țările membre. Amânarea unei astfel de decizii ori încercarea de obținere a unui rezultat similar pe alte căi, eventual prin diktate venite de la P.E., C.E, diverse țări membre sau nemembre poate fi sortită eşecului iar riscul de a crea dispute de orice fel între țări, cu posibilitatea de secesiune nu poate fi sub nici o formă gestionat. Cea mai bună soluție nu poate veni decât din consultarea cetățenilor ei. Aş vota PENTRU, fără nici cea mai mică rezervă!

 26. Goguță, nu e trădare de țară să dai ANUAL trei miliarde de euro pensii speciale, mai mari de 100 de ori decât pensia minimă sau să dai sinecuriștilor de partid de 50 de ori salariul minim?! Sau să ții 500 de paraziți în Parlament, care muncesc două zile pe săptămână, când poporul a arătat clar că nu vrea mai mult de 300? E mai grav chiar și decât miliardul aruncat sub formă de vaccinuri.

 27. Astfel de decizi ar trebui luate cu o majoritate covârșitoare nu cu 305-276 , care este un scor destul de strâns , dar dovedește încă odată că fiecare Țară are useriștii ei !
  N-am să înțeleg niciodată cum aproape jumătate de miliard de europeni pot fi controlați în halul ăsta de o mână de alogeni , nevotați de nimeni, dar hotărâtori în tot ce ține de destinul unor popoare cu care majoritatea dintre ei n-au nimic . Ca obârșie, nu ca direcției în care se îndreaptă această făcătură birocratică, o nouă URSS, clocită și condusă de aceeași panglicari ce se cred buricul, încă netăiat, al Lumii ! 😉
  P.S. Madama, deocamdată cu sula-n nume, nu și-n coaste, vorba altui alogen, are de dat niște explicații, ce n-o pot duce decât spre eșafod, în afacerea cu covidișul, numai în România prejudiciul nostru și câștigul ei și al faliților ei, implicit soțul, fiind de miliarde de euro, fără să mai punem socoteală viețile pierdute !

 28. Văd că mulți comentatori nu cunosc componența Parlamentului European! Explicația pentru faptul că Verzii, liberalii, socialiștii, comuniștii etc. sunt întotdeauna majoritari este că în statele din care provin nu există un prag de intrare sau este foarte mic (la recentele alegeri din Olanda, 16 partide au obținut locuri în parlament, majoritatea cu un singur loc!) Astfel, partidele cu o ideologie exaltată au șansa de a intra în parlamentul UE, unde li se încredințează legitimarea treburilor murdare prin vot (numărând chiar și abținerile în favoarea lor, dacă este cazul!).
  Iată de ce este necesar dreptul de veto pentru a împiedica hegemonia câtorva state în decizii împotriva voinței celorlalți.

 29. Nu sunt de acord ,dar hai sa ne gandim ,de cate ori a avut Romania sange in instalatie si a spus VETO????NU TOT DUPA CUM AU CANTAT ALTII ,AM JUCAT???????????????Asa ca…………!

 30. Au votat antiromânește PNL-iști( Rolex Bogdan, D. Buda, Cr. Bușoi, Falcă, Hava, S. Mureșan, Marian Marinescu, Dan Motreanu, V, Blaga) de la USR/Reper( Vlad Bușoi, Vlad Gheorghe, Dr, Pâslaru, Ramona Strugariu, Alin Mituță, Dr. Tudorache și Cioloș), Corina Crețu( Pro-România) Rovana Plumb( PSD) Tomac( PMP) N. Ștefănuță( Partidul Verzilor) și I. Winkler( UDMR). În total, 21 de trădători ai intereselor României. După cum se vede, grosul îl reprezintă așa-zisa dreaptă pe care au tot votat-o idioții utili, idioții ăia europiteci cu ifose de intelectuali și proști ca napul.

 31. USR și REPER nu trebuie să mai ajungă în parlamentul european. Ar trebui să scrieți asta în fiecare zi până la alegeri poate mai preiau și alte publicații și mai ales televiziunile care nu înțeleg de ce tac.

 32. O masura foarte buna si asteptata de toti cetatanii informati si care desigur nemultumeste mahalaua stirba si inepta.
  Nu putem sa permitem la infinit unui guvern incompetent sa refuze regulile civilizatiei occidentale!
  Avem nevoie ca tarile civilizate sa impuna guvernului nostru corupt niste reguli clare si obligatorii!
  Avem nevoie de legea vaccinarii obligatorii ACUM!
  Numai astfel putem reveni la o viata civica normala.

 33. Dacă am aderat la un sistem bazat pe posibilitatea veto-ului și pe decizii luate în unanimitate, acesta ar fi trebuit suspendat printr-o unanimitate de voturi. Altfel, este o decizie ce încalcă tratatul de aderare, care și el a fost votat în unanimitate. Adică nouă ni se poate interzice Schengen-ul prin veto-ul Austriei, dar noi nu ne vom mai putea folosi veto-ul pentru a ne susține interesele naționale! Cât despre trădătorii ăștia de neam și țară, să nu dea Dumnezeu cel Sfânt să vrem noi… să vină o vreme…

 34. @Marcu, ai dreptate e tradare tot ce spui tu dar tradatorii de care spun eu trebuie sa se apere nu-i asa?

 35. Prin metode de fals,uz de fals,manipulare,complicitate cu cozile de topor tradatoare din tara,UE vrea sa schimbe conditiile Tr.de aderare din 2005,deci sa schimbe regulile in timpul jocului.
  Ea vrea sa devina suprastat sau stat federal SU ale Europei precum prevestea proorocul maleic Basescu Petrov pt.ca el cunostea intentiile malefice ale maleficilor cu care s-a pupat,semnat si a primit recompense inclusiv acum fiind europ.aparat cu imnitate de catre UE.
  Nu exista santaj al Ungarei,Poloniei,Austriei deoarece veto-ul este prevazut la regula primara.Jocul Austriei se termina demult intrucit dr.la schengen era prevazut ca egal pt.Ro si Bulg,corupta UE face interese economice ale OMW si Rusiei,cu buna stiinta permitind incalcarea Tratatului pt.ea insasi a incalcat tratatul de atitea ori prin imixtiune si actiuni ilegale lovind in clauzele semnate,lezarea suveranitatii prin capii ei impusi.
  Lipsa de respect,consideratie incal.princip egalitatii,solidaritatii,libertatii si vointei exprimate intrucit Iohannis +CSAT+camarila politica si securita au avut comportament de profund dispret,desconsideratie si marginalizare ,rolul lor fiind de saracire si spoliere ca slugi ale stapinului Bruxel,o adunatura de tirituri urcate in pom ca scroafa!
  La caluti le dai in grajd boabe si fin cit de cit,ne considera,iapa corupta Ursula cu armasarii ei perversi,boi si vaci,pe noi poporul roman.
  Sa pedepsim tradatorii si sa spunem NU!la vot sau sa nu ne prezentam.

 36. UE si regimul totalitarist al ei din Romania, prin kaizerul strain de cauza si tara,impus a doua oara-prin manipularea votului diasporei in turul II ,ca si numirea a doua oara a lui Basescu Petrov de americani,rol avind MAe prin toti nestirbii si securistii parfumati ai MAE,Aurescu onor „justitie” comunitara,Moraru si alti alogeni spoiti pe linga Ursula petrecareata „pop”din ANglia cu paza alaturi,ce ne vinde noua acum- vorba articolului- gogosi- si covrigi,
  au in ” Apărător din oficiu ” si „Mihnea” doua vuvuzele -lichele ,ce rid ca si Liiceanu de romanii stirbi si la marginea civilizatiei-
  mergeti mai milogilor fara tara si Dumnezeu sa va dea UE sa mincati modificate genetic,viermi si muste ,greieri si lipitori, sa va saturati de „ciivlizatie”,sa va indopati bine cu vaccinuri de la masculul lui Ursula ce va poate recomanda si alte „vaacinuri” pe care probabil le practicati …
  va enervati ca nu le acceptam,porcariile voastre,de ce stati aici si nu sunteti la cabarete demne de voi „civilizate”?
  va este ciuda ca nu vrem sa ne dea Ursula de mincare,asa cum va dau voua ,nesatuilor si milogilor la porti straine ?
  In „stirbirea” ns.,suntem de mie de ori mai curati decit sarlatanii pe care ii pretindeti voi civilizati!
  Se vede ce „civilizatie” exista-spoiala, sex,migratie,terorism,homo homini lupus, 2 razboaie in mijlocul Europei si O M ,haos si foamete !Va asteapta Davos si fetele de bord,ce mai asteptati?Lichelelor!

 37. PD-ul lui Roman și Băsescu s-a milogit ani de zile pe lîngă Internaționala Socialistă să fie primit ca membru deplin, iar după ce a reușit a trecut peste noapte pe dreapta spectrului, în siajul noii guvernări creștin-democrate germane.
  România e țara partidelor fără doctrine, fără convingeri puternice, ca atare e țara repoziționărilor bruște, de-a dreptul jenante uneori.
  Nu va fi, deci, o problemă pentru politruci să-și amintească peste noapte noțiuni precum înaintași, credință, patrie, pămînt strămoșesc, neatîrnare, ortodoxie bla-bla-bla”.

 38. GREȘIT! …corect era:
  „Un grup de romîni reprezentînd cîteva partide care i-au pus pe liste CONTRA ȘPĂGI a votat ILEGAL pentru modificarea Tratatelor Uniunii Europene…”!
  Vreau să văd o petiție în care sunt ACUZAȚI DE TRĂDARE și se cere JUDECAREA LOR PE BAZA ASTA! Urgent!
  Dacă „ei” (că „ei” sunt „puișorii” politici, iar unii chiar și biologici, ai acelor criminali!) și-au permis să facă o mascaradă zisă-„proces” în contu’ lu’ Ceașkă (nu că ăla n-ar fi meritat finalu’ cunoscut, de atunci din decembrie 1989, da’ nu s-a respectat nici o procedură de Drept, la momentele respective, iar responsabilii – foști „cățeluși” a’ lu’ Ceașkă! – au ajuns apoi să facă legile pentru noi, și SĂ NI LE APLICE! De acolo se trage totul!) nu sunt „tratați” cu mijloacele Statului, pentru ceea ce au făcut, nu vor avea frică de noi și ne vor „face” în continuare. Dup[ aceea, dacă Justiția nu aplică legile LOR asupra LOR, atunci vom ști NOI ce să facem „Justiției”!
  Nu uitați: diviziile amerloce nu sunt aici ca să ne asigure noua „protecție” împotriva Rusiei (așa cum declară ofițial, la fel cum a declarat ofițial ani în șir că „scutul” de la DevetSelo este „împotriva Iranului, nu a Rusiei”), ci ca să fie Ambasada sigură că arrrmiya rro’ simte „sula-‘n coaste” (și protejează prezidelu’ și guWernu’ de slugi, PUȘI de C.I.A. la Bukale prin FASIFICAREA VOTURILOR și tregeri-de-sfori în culise!). Exact cum komisarii lu’ Stalin erau în spatele diviziilor ruse în WW2 și îi împușcau pe soldații care ezitau să execute ordinele de atac! Urmează Legea Marțială și pentru voi, ca la Kiev, și tot la ordinu’ Marelui Lickurici, care are nevoie de cărniță-dă-tun, în Est, că se termină cea ukraineană! Pregătiți-vă……[Rumburak]

 39. 305-32 romani=273…ei sunt cei 32 care au dus Romania in intunericul din care nu vom iesi decat atunci ca viziunea lui Ioan evanghelistul se va implini. Dar sa nu uitam ca in mandatul 2014-2019 „alesii” nostri din PD-L, USR si PNL au votat pt sanctionarea Romaniei, atunci ne-a salvat Ungaria acum nici Dumnezeu nu ne va mai salveaza pt ca nu cred ca va produce Apocalipsa care sa ne elibereze. Nu avem de ce ne plange, poporului i-a placut ceea ce au facut USR-istii PD-Listii PNL-istii si i-au votat cu entuziasm pt ca-l urau pe Dragnea. Asa ca la anul votati-i pe cei ce se opun neatarnarii neamului. Cum cerea Ceausescu in 1968:”Neamestecul in treburile interne”. Ce s-a votat acum? „Asmestecul in teburile iterne.” Ceausescu a fost un dictator sau un erou care si-a aparat tara si pt asta a fost executat? maine va veti bucura ca va lasa sa mancati cativa greieri…

 40. Totuși, mă uit pe fly24 și văd mai multe decât credeți. Un halicopter cu nume rossia dar pilotat și înregistrat în ukraina, a zburat de la Constanța prin Galați, a intrat în spațiul republicii Moldova și survolează spațiul republicii moldova de parcă ar fi una față lipita nato! Înțeleg că se antrenează în România, înțeleg că sunt ajutați de nato+europa+occident dar, parcă li s-au dat mâna libera și în jur pe țările vecine! Pentru cetățenii români e un minuscul avantaj, ukraina deja e performanta și profesionista in cei aproape 2 ani în comparație cu armata română, dar, parcă e prea mult! O să simțim ceea ce se va întâmpla în maximum 12 luni daca nu și mai devreme.

 41. Trebuie sa va fie tuturor clar, cand au fost INAINTATE cererile succesive de aderare si cand au avut loc INTEGRARILE succesive ale FOSTELOR COLONII SOVIETICE in UE, organizatia bolsevica SUPRIMASE DEJA SUVERANITATEA tarilor membre de la infiintarea din 1951, dar inca NU DEVENISE un COLHOZ BOLSEVIC european desavarsit aproape dublat ca numar de COLONII „DEMOCRATE”!!!Si mai clar, sefii celor doua odai numite peiorativ for suprem stiau ca prin aderare are loc O DELEGARE DE SUVERANITATE, ca si locatarul delegat in Deal de AGENTUL SOVIETIC/Comintern Ilici GENOCID pana in anul 2000, perioada in care s-a inaintat cererea… De aceea s-a modificat pana-n 2004 CONSTITUTIA!!! Ceea ce Nea Cornel nu intelege, ca de altfel si cititorii sai fideli care-i impartasesc la VIRGULA, vorba alatrinezului, pozitia indreptatita, dar in necunostinta de Cauza fatza de COLHOZUL BOLSEVIC european este ca CINE NU MAI E DE ACORD cu pohtele ILEGALILOR legendati la varful AGENTURII Comintern O POT PARASI, precum Anglia!!! S-a intrebat cineva de ce BOICOTEAZA Ungaria, Polonia si mai nou Slovenia Colhozul BOLSEVIC si NU-L PARASESC? Nu cumva pentru ca in plin MACEL BOLSEVIC in STATUL SUVERAN Ucraina URSS-Rasputin are nevoie de BLOCAREA COLHOZULUI? BIJUTERIA Comintern care, MIMAND ADVERSITATEA fatza de DIRECTORATUL Moscova, nu mai poate fi precum un robot in functiune fi oprit!!!Oricat de LENT A FOST PROGRAMAT sa livreze
  ARMAMENT GREU, EROISMUL si DARZENIA POPORULUI UCRAINEAN creaza uriase probleme economice si de imagine URSS-Rasputin!!!

 42. As dori sa avertizez in mod solemn ca NU voi ceda in privinta tivului rochitei mele de tanara institutoare!
  Frumusetea ca categorie estetica este, a fost si va fi protejata de-a pururile!
  NU voi interveni asupra tivului, indiferent de jigniri si alte apelative si satire.
  Sotul ma sprijina TOTAL.
  Sau despre ce e vorba in articol ca nu am citit?

 43. A purta Rolex este un semn de bun gust si integrare in Schengen.
  Ce ati vrea sa votez, saracilor?

 44. Am votat cum mi-a dictat constiinta iubitelului meu Powell Colin decedat.
  Seful meu de partid Vicky Ponta a fost de acord.

 45. Foarte bune Nike name-urile : Rovana Argint; Rareș Rolex și Corina Crețul-Powell. Bușoi e fiul unei nopți de vara a lui Bush junior. Dan Motreanu un mare rahat, fiu de securist. O Falca-n cer și una în dos nu putea vota decât în favoarea zmeului Roșu cu spilhozari din varza în zona inghinala. Buda e firește cu Bideu și nu putea să supere un creier cu Alzhaimar. Hava după ce a lins, folosindu-si cu dibăcie mustata la Băsescu, era musai sa fie consecvent cu al sau comportament și la dosul Ursulei. Mituta a întrat in politica ca Mita și ca sa i se piardă urma si-a schimbat numele. Se pare ca a fost deconspirat și acum e șantajat de fizic de cei din grupul omului cu variola. Ciolos e întruchiparea antinationalismului fiindcă e convins că dacă s-ar fi născut în Occident acum era căsătorit cu Timermanns. Cineva ar trebui sa scoată un poster cu ei ca fiind rușinea națiunii sau cei mai spurcați fii ai Satanei în lupta cu România. Jeguri, jeguri îmbogățite pe spinarea tarii de care acum își bat joc și doresc sa o prostitueze la Bruxelles zi și noapte ca să devina miliardarii cu suflete de hoituri, spirit de limbrici cu dizabilități și inima de Baba Cloanta Cotoroanta necroza de un infarct de miocard.

 46. cu acesti ghiocei, sălcii și neica nimeni, ratati profesional, plini de incompetență, impostură și indolență , ca fostii pedelisti, hava, falca, blaga, s.muresan, vesnicele corina sau grafitty, , mai noul tudose,etc ei apără cu exceptia lui terhes , functia, scaunul și strâng bani pt un nou mandat. cei 32 ce se vor mai regasi pe viitoarele liste cu 2-3 exceptii nu vor mai fi votati cu soft si moft,cu 2 mici si-o bere., minciuni fara frontu=iere, aroganță, . gata ajunge, partide noiși profesionisti patrioti, nu mafyhoti.

 47. Ii doresc un cancer galopant…si la toata clasa politica româneasca tradatoare de tara…blestemati sa fie pina la moarte aceste secaturi…

 48. Intrucat sunt ADVERSARUL Colhozului BOLSEVIC european ii contest toate deciziile abuzive prin care se urmareste DRASTICA LIMITARE a SUVERANITATII COLONIILOR SOVIETICE in numar de 27(DOUAZECI SI SAPTE!!!), ca si cum nu erau suficiente INSTITUTIILE COMUNITARE SUPRA STATALE Parlament, Guvern din Comisariate si Consiliu, Procuratura, Politie si urmeaza ARMATA!!! In mod normal si avem exemplul AGENTURII Comintern Onu unde in Consiliul de SECURITATE, BOLSEVICA, institutia VETO-ului ii BLOCHEAZA FUNCTIONAREA NORMALA si EFICIENTA si APLICAREA RAPIDA a DECIZIILOR in SITUATII DE CRIZA, precum ATACAREA SAMAVOLNICA SI CRIMINALA a unui STAT SUVERAN, vezi Ucraina, acesta trebuie sa DISPARA fiind inlocuit cu UNA DIN FORMELE MAJORITARE!!! Reiterez, mai presus de modul cum s-a organizat votul condamnat pe drept de Nea Cornel, DECIZIA VIZEAZA TOATE STATELE MEMBRE, nu numai COLONIA BOLSEVICA Romania!!! Si inca ceva, nu stiu despre ce „calutzi” vorbeste Nea Cornel cand suntem o MARTZOAGA ESUATA in Grajdul Colhozului?
  Cu totul lta concluzie trebuia trasa din analiza „Puci de sorginte comunista la Strasburg” care e atat de sugestiva incat orb si surd sa fi iti dai seama ca MARTZOAGA COMUNISTA se afla unde trebuie…

 49. Ne-a trebuit Bruxellesul pentru că n-avea cine-i opri din furat pe proprii noștri „lideri” care ne-ar fi vândut cu țară cu tot.Ori azi, exact asta s-a întâmplat, numai că ne-au dat la preț redus.Pentru că pentru ei, țara e un nonsens.Ei nu sunt în stare să administreze România, ci doar s-o fure.Acum iudele-și vor lua talanții iar noi, adio de la libertate și proprietate, iar Bruxellesul va decide tot.

 50. Dacă Ungaria și Polonia pun de-un „Exit”, rămâne UE doar cu ultima parte din UrsSULA , iar dacă astea mai intră și în BRICS+, cum se pregătesc, Spania, Franța și Italia, toată conducerea birocratică a prezentei uniuni sovieto-europene, întreg acest măreț kibutz european intră la pușcărie.
  Și nu doar pentru afacerea criminală Covid, ci și pentru deturnare masivă de fonduri.
  De altfel mai este un precedent de care văd că nu vorbește nimeni, că deh, „nu vorbești de funie în casa spânzuratului ” ! 😎

 51. Postăkelule, o vorbă din bătrâni spune că „una-i să te fure un străin și alta unul de-al tău” !
  Dar asta era înainte când hoții și bandiți ca ăștia nu puteau să-și scoată averile din Țară și atunci, vrând-nevrând mai beneficiau și alții de pe urma a ceea ce făceau pe aici din banii furați!
  Acum ,profită cei din Monaco, Florida, sau Seichelle, dar mai ales cei din Strasbourg și Bruxelles ! 😎

 52. Și apropos de titlul cu „căluții Europei” , cred că am devenit doar niște mânji prostuți pe care-i duce iapa europeană intrată ( după terminație -sula 😉 ), din nou în călduri, direct , spre bârlogul ursului, ca să nu spun direct Rusului ! 😎

 53. Logică măsura.Pai un suveranist veninos va Viktor Orban nu-și va mai permite ambitul de a se pune contra :ori respectă ordinele comunitare ori pupă cizma criminalului de razboi,Putin.Masura justa.Asa se pot despărții iile de caprele raioase (suveraniștii retrograzi)

 54. Am spus inca din 2018 ca hashtag rezist USR este o grupare care serveste interesele UE in Romania, nu ale Romaniei in UE!
  USR si REPER trebuie sa dispara!

 55. Staţi cuminţi, pentru România nu se schimbă chiar nimic: Pierdem un drept de veto pe care l-am avut teoretic dar pe care nu l-am folosit niciodată oricât de rău am fi fost terfeliţi pentru că ne-a lipsit curajul şi demnitatea! Aşa că nu devenim căluții Uniunii Europene! Căluţii sunt nişte animale nobile şi bine îngrijite de stăpânii lor! Noi nu devenim nimic, noi rămânem ce-am fost de când ni s-a făcut „onoarea” de a fi primiţi în selectul club pe post de rândaşi de coteţe fără simbrie. Asta am fost, asta suntem şi asta vom fi – pentru că ne purtăm prin reprezentanţii noştri (ce-i drept, puşi de alţii dar validaţi prin votul nostru de către noi!) ca nişte … hmmm…. prestatoare de servicii sexuale bâtrâne şi hidoase care îi întreabă prin parcările de pe centură pe camionagii slinoşi de peste mări şi ţări: „Cât trebuie să-ţi plătesc ca să să-mi faci când pe unde şi cum ei vrea tu?” Demnitatea nu vine nici pentru indivizi şi nici pentru naţiuni (cu toate că în România ar trebui să vorbim mai degrabă de populaţii :-() nici în pachet şi nici prin graţia vreunui stăpân. Se pretinde şi se dobândeşte prin luptă! În iarna lui 1968 nişte zevzeci de studenţi printre care m-am numărat „demonstrau” pe Academiei cu pieptul gol strigând „vrem un Dubcek”. Am primit în schimb mai întâi vacanţă de Crăciuni şi apoi am fost luaţi câte unul (că de, unde-s doi puterea creşte!) la refec. Azi aş ieşi. aşa de bătrân şi de ramolit cum sunt în Piaţa Victoriei pentru a scanda: „Vrem un Victor Orban”. Din păcate nu am cu cine ….

 56. Citind lista de mai sus a lui Voxi,tradatorii sunt de la PDL (prostii ii zic PNL),de la REPER, de la USR si de la PRO Romania adica din partidele dovedite de ani buni ca sunt ale securistilor cei noi care se tin strans de mana cu agentii lui Sorosh, intr-un cuvant partidele tradatoare vandute celor de afara care procedeaza cu sau fara indicatiile lui Iohanis sau Aurescu. Dar ce cauta Alina pe lista lui Nistorescu? Femeia nu are nici un amestec si nici o putere in influentarea voturilor securistilor lui Petrov adunati in asa zisul PNL. Adica asculta basistii milogi Falca sau Blaga de ea ???!!!

 57. Practic ne alertam inutil. Coshmelia comunitara sta sa cada. Are BRICS grija. Doar in orb politic nu vede realitatea. La fel de orbi sunt si tradatorii globalisti care au votat impotriva suveranitatilor nationale. Acest vot este fondanta pe coliva UE. Scapa cine poate

 58. @Krixus: Le infloresti ca cei de la fosta oficina Europa Libera. Marsul de Craciun 68 a plecat din Regie si Grozavesti urcand pe bdul 6 martie spre Universitate. Pe parcurs s-a rarit, multi participanti considerand ca distractia s-a incheiat. Au fost adunati unii participanti dar a doua zi dupa ce au fost dati in primire de ‘colegi’ ca fiind initiatori. Unii au fost mustrati iar altii trimisi un an in productie dupa care au revenit si si-au continuat fara probleme studiile. Securitatea a dirijat din umbra, toate masurile administrative fiind luate de decanate si rectorate. Aventura aceea a fost supradimensionata de cei de la Europa Libera.

 59. Daca este adevarat:
  1. Vrem Numele LOR.

  2. Apoi sa ii numim LIFTE sau – dupa “Merite” – Liftele DREACuu’.

  ASACUM, pe Vremea Anilor 60 – 70 era o Vorba printer Liceeni :

  BA !TU NU estri PROST Simplu.
  Esti Prost cu Leafa !

  ASA si Astia : EI NU sunt nici LIFTE Simple, nici fie SI Cele Ale DREACuu’.
  Sunt LIFTELE DREACuu’ cu Leafa GRASA, lipicioasa ca … 😊 la UE !

  3. In Fine, sa ii facem Material Didactic:

  Copii, ia uitati-va-ti voi bine la Aratarile astea, sa luati Aminte ca ASA oo sa arati si Voi, cand veti fi mari, daca faceti CE au facut ei:
  Vanzare de Tara.
  AU Scuipatii GROSI asigurati pe TOOOT Restuu’ Vietii lor PUTREDE !
  Cred ca merita Scuipatii GROSI SI Aia_CARE i-au instruit IN si LA Rele …

 60. Se duce dracu’ posibilitatea ca insi ca Orban al Ungariei sa joace ei pe degete Europa. Si Dragnea la un moment cand dadea mana cu Trump visa sa fie stapan peste Europa. Romania incepuse sa i se para mica… 🙂

 61. Spuneam aseara la 21:33 si s-a schimbat tura tragandu-se cortina de fier sovietica: Krixus e un hemo roid Batranul care evadeaza din Azilul de noapte o data la 59 de zile ca sa ingroase randurile dez axon natilor rollasonati cu „IQ”0,01…Nu numai in varianta marius hemo roidul are obsesii secsist compulsiv copulative crezandu-se „MANZ”,fiind de fapt o MARTZOAGA baragladina care in loc de flacari scoate tone de dejectii pe narile scofalcite…Singurul care-l vede tot manz ca pe vremea cand faceau impreuna instructie de front pentru Cauza e core/Core care si ea s-a ramolit de atata calarit…Unde o fi MUSTANGA naravase care nu se lasa incalecata de cowboy?

 62. Nu stiu, iau medicamente și mă dau cu alifii, învăț colinde și merg la Biserică, citesc in Braile si comentez pe cotidianul între două injectii în cap,dula ce doctorii îmi scot cu tirbușonul, gargaunii din cap, dar cum dau să adorm, am codmaruri! Că plutesc kn spatiu, că sunt jumatate robot, jumătate capră de taiat lemne si rasljnd la numele de Tică, frate cu Gore din Chitila.

 63. Darius : Ok ! Apropo , multi dintre cei pomeniti de tine , sunt pe aici , pe site . Amusineaza , dau cu copita , manipuleaza .

 64. Doamne, m-ai facut fiinta cu doua maini, doua picioare si-un cap dar, fa-ma Doamne, OM!

 65. Darius, naș de cununie, ok, te lauzi precum charlie pe Tică si Tică pe Nistorescu când semnează ileana Rollasonata.

 66. 201.023 de vizionări 9 apr. 2010 #melodie #cantec #folk
  07. Să nu preacurveşti! – Suflete de slugă

  Cât o să mai staţi
  Cât să înduraţi
  Un destin de cârpă, unde să vă ducă să vedeţi că nu e unde?
  Când vă veţi răspunde

  Cât te umileşti
  Cât te ploconeşti
  Cât te risipeşti
  Când te răzvrăteşti coloana să-ţi stea dreaptă
  Cât te mai holbezi la poartă?

  Stau ai noştrii-n parlament
  Cum stau puricii pă câinele’ turbat
  Cum stă gaura-n ciment
  Cum stă musca pă că… dar nu!

  Prea multă prostie
  Doar ipocrizie
  Staţi ascunşi în turmă, trăiţi la borcan vieţi de şobolan
  Vieţi trăite-n van

  Cât te umileşti
  Cât te ploconeşti
  Cât te risipeşti
  Când te răzvrăteşti coloana să-ţi stea dreaptă
  Cât te mai holbezi la poartă?

  Stau ai noştrii-n parlament
  Cum stau puricii pă câinele’ turbat
  Cum stă gaura-n ciment
  Cum stă musca pă că… dar nu!

  Suflete de slugă
  Apa-i mult prea udă
  Doare mult prea tare să stai în picioare, să poţi spune nu
  Nu poţi spune nu!

  Câtă laşitate
  Câtă nedreptate
  Cât pământ în gură, câte să-nghiţiţi pînă vă treziţi
  Cât vă mai minţiţi

  Stau ai noştrii-n parlament
  Cum stau puricii pă câinele’ turbat
  Cum stă gaura-n ciment
  Cum stă musca pă că… dar nu!

  Nu-i vorba de voi nu!
  Nu-i vorba de voi nu!
  Voi nu sunteţi aşa
  Nu, nu-i vorba de voi nu!
  Nu-i vorba de voi nu!
  Voi nu sunteţi aşa
  Nu, nu-i vorba de noi nu!
  Nu-i vorba de noi nu!
  Noi nu suntem aşa
  Nu, nu-i vorba de voi nu!
  Nu-i vorba de noi nu!
  Noi nu suntem”
  P.S.
  Măcar ăia 201.023 de s-ar fi trezit și tot puneam de-o Țară până acum. Dar ți-ai găsit…. 😎

 67. Fă doamne să pot merge, să pot fugi, să bat pas de defilare, să nu-mi curgă mucii pe chept, dă-mi Doamne mintea cea de pe urmă, lde Back Frieday poate sunt reduceri. Nu mai suport să am cap de lemn si nasul ca al lui Pinocchio. Ajută-l doamne pe fratele charlie, să-și facă testele de sarcină, doambe, că neputincios mai este

 68. Completare SCURTA, da’ strict necesara :

  Dupa Instruirea IN si LA Rele i-AU “ejaculat”la UE, Vorba unuia, Clasic in Viata, mai de la Margine, linistit acum.

  Isi rumega CE a … AGONISIT, fiind SI EL … 😊 slobozit la Primarie …
  Cine nu stie CE inseamna “slobozit” sa caute pe GOAGAL.
  Sau sa il intrebe pe Dansuu’ … 😊

 69. SUVERANITATEA prin definitie este pretentia unui popor de a fi autoritatea politica, nesupusa fata de vreo alta putere superioara, in ceea ce priveste luarea deciziilor politice si aplicarea lor.
  In sistemul sociopolitic mondial SUVERANITATEA este pretentia statului de a se autoguverna pe deplin, conform unor norme de drept bazate pe o anumita morala, iar recunoasterea mutuala a pretentiilor la suveranitate este baza societatii internationale.
  Dupa decembrie 1989 poporului roman i s-a deschis calea istorica spre suveranitate si la autodeterminare totala, dar aceste deziderate nu se pot realiza din cauza INCOMPETENTEI si IMORALITATII datorate proprilor nostri romani semidocti, submediocri, incompetenti (paranoici) care se vor, prin autoimpunere a se autointitula elite sau “genii” politice sau publice precum si a coruptiei generalizate care stapineste Romania si este prezenta in toate domeniile vietii sale (invatamint, sanatate, administratie, justitie, etc.)
  Pentru a i se reda SUVERANITATEA si stralucirea dumnezeiasca meritata poporului roman trebuie reduse pe cat posibil din spatiul public, dilentantismul, impostura, submediocritatea si flagelul CORUPTIEI pe care il exercita nonvalorile (asa zisele elite politice) asupra sa. In acest scop este nevoie mai intii de toate de o PUTERE POLITICA formata din elite cu competente dovedite, comparabile cu cele existente in statele emancipate ale lumii si cu grad ridicat de INEGRITATE si MORALITATE.

 70. Elitele globale văd lumea albă occidentală ca PRINCIPAL OBSTACOL în calea unui viitor guvern mondial. Multiculturalismul este un instrument folosit de elite pentru a demonta această civilizație, prin promovarea diviziunii, cultivarea unei toleranțe suicidale, cultivarea integrării/dezintegrării și corectitudinea politică, un termen foarte, foarte comunist. Nu are nimic de-a face cu învățarea despre alte culturi, ci de a promova – prin distorsiuni și jumătăți de adevăr – noțiuni duplicitare, contextuale, manipulatoare. Departe de a „extinde” curriculumul, ceea ce urmărește multiculturalismul este diminuarea subiectivă și părtinitoare a valorii unei/unor culturi specifice în favorul alteia/altora. Toate acestea pentru marea agendă.
  1. Abolirea tuturor religiile tradiționale creștine și înlocuirea lor cu o religie unică mondială.
  2. Abolirea oricărei identitați și a mândriei naționale și stabilirea unei mândrii identitare mondiale.
  3. Desființarea familiei așa cum este astăzi și înlocuirea ei cu indivizi conectați tehnologic într-o singură minte stup.
  4. Distrugerea creativității artistice/științifice individuale și implementarea unei mentalități unice non-autonome.

 71. Iohannis?.. un cacat..shunteaza ziua României pt shopping cu macaca lui cea ravashitoare in Dubai…provinciali trogloditi…

 72. hai fratilor sa-i votam tot pe astia,pe coalitia vanzatorilor de tara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.