Dictatura minorității

Congresmanii democrați purtând eșarfe africane, în frunte cu Nancy Pelosi, îngenunchează în memoria lui George Floyd

Pompierii newyorkezi care au fluierat-o procuroarea Letitia James și au scandat ”Trump, Trump!” în timpul unei recente ceremonii trebuie neapărat identificați, spune șeful Departamentului de Pompieri din New York. ”Le recomand să facă un pas în față. Comisarul mi-a spus ca este mai bine pentru ei să recunoască și să nu trebuiască să-i vânăm”, se arată într-un e-mail intern al șefului Departamentului de Pompieri, scrie The New York Post. Letitia James este procuror general la New York și a câștigat recent un proces împotriva Organizației Trump și a lui Donald Trump, obligându-l să plătească peste 350 de milioane de dolari. Pentru pompieri vorbesc acum colegii lor ieșiți la pensie, care spun că prezența lui James la ceremonie a fost un act politic, James este membră a Partidului Democrat, iar oamenii au dreptul, în baza Constituției SUA să protesteze împotriva oficialilor.

Apoi, reacțiile marilor televiziuni americane au fost mai relevante decât recentul discurs președintelui Joe Biden despre starea Uniunii. Spre exemplu, corespondentul ABC News la Washington, Jonathan Karl, a spus, imediat după încheierea discursului: ”Este poate cea mai mare audiență pentru președintele Biden  înainte de alegerile din noiembrie”. A vrut oare ziaristul de la ABC News să spună că președintele Joe Biden nu va fi lăsat de echipa sa de campanie să mai vorbească în fața americanilor până la data alegerilor, de teama să nu comită mari gafe și să alimenteze criticile celor care-l consideră prea fragil pentru a mai continua un mandat? Iar apoi, același Jonathan Karl îi pasează legătura colegei sale acreditată la Casa Alba astfel: ”Sunt curios ce ai auzit de la sursele tale. A făcut Biden ceea ce au dorit ei să facă?”

Ziaristul american Matt Taibi a caracterizat cel mai bine reacția televiziunilor de casă ale administrației Biden după discursul amintit: ”Oare presa din fosta RDG, din URSS, din China maoistă ar fi comentat mai frenetic un discurs al liderului decât s-a întâmplat cu discursul despre Starea Uniunii? Ascultați-i înainte să dați răspunsul”.

 

Iar zelul sefului pompierilor din New York si atitudinea presei sunt doar unele dintre multele aspecte care dau aceasta senzație. Directorul Institutului Mises, Thomas DiLorenzo, scrie că guvernul SUA a cheltuit sute de miliarde de dolari și a sacrificat zeci de mii de vieți americane în timpul Războiul Rece, pentru a apăra America în fața comunismului, însă SUA au cheltuit alte sute de miliarde de dolari pentru îndoctrinarea comunistă în școli, în ultimii 60 de ani. ”Educația superioară în America este o instituție socialistă grație finanțării din partea guvernului, inclusiv școli precum John Hopkins University, care primește sute de milioane de dolari din bani contribuabililor în fiecare an, dar se laudă că este o instituție privată”.

Ideologia „woke”, un eufemism înșelător pentru ”comunism”, domină instituțiile americane și este rezultatul a 60 de ani de îndoctrinare, începând cu „contracultura” din universități din anii 1960 și ajungând apoi la toate nivelurile educației. Rezultatul este actuala revoluția comunistă „woke” care distruge zi de zi civilizația occidentală și America.

”Prietenul meu Iuri Malțev, care și-a trăit primii 40 de ani de viață în URSS, spune Di Lorenzo, a remarcat acest lucru în urmă cu mai bine de zece ani și mi-a spus apoi «americanii au avut noroc cu o amânare de patru ani», când Trump a fost ales în locul unei continuări a regimului Obama/Hillary Clinton. Acum este limpede ce urmărea Obama când spunea «vrem să transformăm fundamental America.»”

La finalul anului trecut, în SUA a apărut volumul ”America lui Mao”, semnat de Xi Van Fleet, o chinezoaică care a trăit ororile revoluției culturale a lui Mao, iar apoi a reușit să fugă în SUA. Și ea observă aceleași similitudini. Paralelele dintre revoluția culturală a lui Mao si revoluția culturala ”woke” sunt șocante pentru Xi, care observa că păpușarii din spatele revoluției din SUA sunt aceiași comuniști maoiști.

Ea scrie că ambele revoluții se folosesc de tactica maoistă a scindării, îndoctrinării, amăgirii, coerciției, subversiunii și violenței. Ambele revoluții distrug cultura tradițională și o înlocuiesc cu sloganuri și ideologii marxiste. Ambele transformă tineretul într-o armă, în ceea ce Stalin numea „idioți utili”. Ambele revoluții vor să obțină puterea totală asupra societății și încearcă să distrugă libertatea.

Teoria critică a raselor este unul dintre instrumentele mișcării comuniste americane. ”Regimul comunist s-a folosit de aceeași teorie critică pentru a scinda societatea. Singura diferență este că ei au folosit clasa socială în locul rasei”. Regimul lui Mao a schimbat și el denumirile școlilor, pentru a fi ”politically correct”, studenții învățau să-și urască istoria și moștenirea culturală; statuile și simbolurile istorice ale Chinei erau dărâmate; studenții erau încurajați să se denunțe. Toate acestea se întâmplă și în America, scrie DiLorenzo.

În China comunistă, libertatea cuvântului era rezervată doar guvernului și portavocilor lui, după cum în America de libertatea cuvântului se bucura plenar doar presa progresistă.

”Controlul limbajului a fost o parte esențială a îndoctrinării comuniste în China, la fel cum este în America acum. Dacă poți impune ce cuvinte să folosească oamenii și cum să le folosească, atunci poți să le controlezi discursul și ceea ce gândesc. Sună cunoscut? Xi Van Fleet scrie că Mao a dorit să distrugă totul și să construiască o lume nouă de la zero. Ea compară acest lucru cu tema de campanie a președintelui Biden din 2020: ”Build Back Better”. Adică, haideți să distrugem America înainte de toate, iar apoi să o reconstruim”, scrie DiLorenzo. Ultimele capitole ale cărții lui Xi Van Fleet vorbesc despre ”Distrugerea familiei” și ”Distrugerea religiei”.

Van Fleet înțelege că la originea actualei revoluții culturale stă așa-zisul marxism cultural, idei inventate de Școala de la Frankfurt. Când Hitler a ajuns la putere, acești intelectuali au venit în Statele Unite cu ”un plan strategic de a distruge cultura occidentală prin manipularea profesorilor și studenților americani”, cooptând ”idioți utili pentru a le citi, a le preda și a le populariza ideologia”. Acum, acești oameni se numesc ”profesorii din universitățile americane”.

Teoria lor nu este cu adevărat o teorie, ci o critică permanentă a tot ceea ce este sub soare. S-au bucurat de America în timp ce au propovăduit ura față de Vest. Au încercat să-și îmbrace această ură în hainele așa-zisei „teorii critice”, care nu este însă decât propagandă comunistă pentru idioții utili din întreaga lume, mulți dintre ei fiind ”studenți”.

 

Ce s-a întâmplat cu noi, de ce le permitem acestor ciudați să ne spele copii pe creier? De ce presa de mainstream din America și Europa le cântă în strună?”, se întreabă Taki Theodoracopoulos, într-un editorial pentru propria-i publicație, Takimag, vorbind despre distrugerea familiei și impunerea ideologiei LGBT printr-o dictatură a minorității.

Dacă aș ști răspunsul, l-as spune în gura mare urcat pe acoperiș, însă nu-l știu. Este vorba despre lașitate din partea noastră, în parte este vorba despre concentrarea stângiștilor în cadrul presei. Majoritatea celor care controlează știrile și producțiile culturale, alături de ciudații din Silicon Valley, au prezentat SUA și Marea Britanie ca forțe maligne ale sclaviei și opresiunii. În SUA au apărut comisii care studiază reparațiile pentru sclavie, oricât de ironic ar fi acest lucru, având în vedere mile de miliarde cheltuite pentru a-i ajuta pe americanii de culoare. Însă cine să mai audă vocea americanului de rând atunci când marxiștii au conducerea educației, show-bizului, presei și tehnologiei?

De câte ori putem citi că omuciderile în rândul americanilor de culoare sunt de opt ori mai numeroase decât în comunitățile de albi și că cei mai mulți nu sunt uciși nici de polițiști, nici de albi, ci de alți afroamericani. Aproape niciodată nu se scrie așa ceva și cu siguranță nu în paginile The New York Times.

Adevărul nu mai ajunge la americanii de rând, iar micile publicații care mai țin la libertatea cuvântului nu sunt suficiente. Poate că este timpul să jucăm mai murdar, în lipsa unei metafore mai bune. Să ne uităm cum tratează problema musulmanii care trăiesc în țările europene, creștine: dacă eu l-aș învinui pe Isus Hristos de toate relele, ar urma poate câteva scrisori furioase, însă dacă ar fi să fac așa ceva cu Mahomed, ar urma amenințări cu moartea, chiar mai rău. Niște jurnaliști din Paris au plătit cu viața pentru că au publicat caricaturile cu profetul musulmanilor, iar alții mor în fiecare an, atunci când apare câte o glumă împotriva lui. Dar când vine vorba despre profetul nostru, parca ar fi sezon de vânătoare deschis.

Ce este de făcut? Este un răspuns simplu. Primul pas trebuie să fie libertatea de exprimare. Dacă vă place să spuneți bancuri cu grași, faceți asta, însă nu în prezența grașilor. Incorectitudinea politică este la fel de falsă ca și corectitudinea politică. Trebuie să fii gentleman în stilul de demult, să nu insulți fără intenție. Denunțați cultura „woke” care controlează acum guvernele și presa, care deține și controlează platformele sociale și domină Big Tech.

Primul lucru pe care orice dictator mărunt îl face după ce pune mâna pe putere în republicile bananiere este să interzică libertatea de exprimare. Ziarele și posturile de radio sunt avertizate să urmeze noile reguli. Woke-iștii din Vest au urmat scenariul republicilor bananiere și au transformat libertatea de exprimare, cea mai prețioasă libertate a noastră, în incorectitudine politică. Folosindu-se de faptul că sunt ofensați, ei au cerut ca perceputa ofensă să nu mai fie exprimată vreodată – acesta este visul oricărui dictator, pentru că următorul pas este pedepsirea celor care vor spune ceva ce contravine ideologiei „woke”.

Apoi trebuie sa încetăm cu ”diversitatea”, care acum a înlocuit religia, iar țările sunt judecate după diversitate, nu după identitatea lor. Suntem puși să învățăm să spunem că imigranții și urmașii lor sunt cei care dau identitatea unei țări, că istoria, instituțiile, limba, cultura nu mai înseamnă nimic.”

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 36

51 de Comentarii

 1. Wokism la paroxism, seamana bine cu alta ideologie de „succes”, ma refer la fascism…

 2. Iar scrii ipocritule?
  Nu te-ai invatat inca sa nu mai arunci cu mizerie in alesii altora tari?

 3. Ca iti place sau ca nu-ti place, Biden este presedintele american. Invata sa il respecti, pui de lele!

 4. Asculta, miorita laie, numa cat nu behaiesti: bideu trebuie sa ne respecte pe noi, nu noi pe el, pricepi ?

 5. Asta se intimpla mai si la noi,dle Marchievici,la noi in Romania unde tara nu a dus lipsa niciodata de zdrente,m in ultima suta de ani.Daca ne referim mai ales la ultimii 35 de ani zdrentele au facut „tranzitia” de la dictatura ceausista la dictatura de grup.Mai clar:ceausescu a fost inlocuit de securitate celelalte istitutii raminind intacte.S-au inlocuit niste termeni,un limbaj specific democratiei si comportamente false-foarte usor pentru zdrente.Un sistem ca asta este usor de condus de oculta mondiala.Ciolacu,alesul sistemului,s-a intors de la Washington spunind ca progresismul (bolsevismul) merge inainte.Ce mai vreti/vrem?!

 6. Eu as putea paria ca cel putin trei sferturi din cei ingenunchiati, din poza articolului, au avut nevoie de ajutor (poate chiar de o macara !) ca sa-i ridice inapoi in picioare … Iar pe pustoaica Nancy cred ca au luat-o cu targa de acolo !

 7. Este un „progresism” fara lupta de clasa, minoritatile aka rotcilzii jubileaza. Ce marxism, poate fascism verde bio-digital. Minciuna si-a gasit o noua sursa de energie.

 8. Inflația în America a scăzut, șomajul a scăzut. Și nu ați scris parca nimic de faptul ca fiul lui Biden a fost absolvit de vina de corupție. Marele martor a livrat autorităților”dovezile” livrate de fsb. A și recunoscut de altfel individul ca a mințit. Deci situația în America nu i numai cum vreți dv sa ne o prezentați.

 9. In Ungaria (de ex.) de ce nu merg toate aceste scarbosenii? O fi vorba de natie si „apucaturile” ei?

 10. In USA la putere sunt BOLSEVICII, care-s mai ai dracu decat cei ai lui Stalin, fiindca sunt si leghebetisti.

 11. Peștele se strică de la cap.. și pute urât.. Chiar și cu ingenucherile astea .. Sectă..

 12. Stupiditatea si ridicolul „democratiei” moderne, e ca isi ascund deciziile in spatele legitimarii lor prin alegeri de catre MAJORITATE, dupa care incep sa legifereze nu in interesul MAJORITATII, ci in favoarea MINORITATILOR… ca domne le apara drepturile, care de altfel nu le sunt atacate in niciun fel

 13. Rusofobilor, mâncători de ra.hat amerloc ia uitați-vă cam cum stăm cu „democraty” în cea mai antidemocratica tara, sua:”Comisarul mi-a spus ca este mai bine pentru ei să recunoască și să nu trebuiască să-i vânăm”, se arată într-un e-mail intern al șefului Departamentului de Pompieri, scrie The New York Post”

 14. Cultura unei națiuni reprezintă expresia trecutului în prezent precum ateismul pentru Franța, trufia la nemți, mândria de slugă a rușilor și căciuleala la români dar delațiunea la români a atins în anii’60 cote catastrofale, atât de crunte încât dacă în securitatea ar fi dat curs fiecărei fițuici, România ar fi rămas fără populație, armată,partid și chiar securitate.Atunci, în ’60, au lăsat-o baltă și-au eliberat”politicii” în masă, în ’63, rămânând doar „greii” fiind și aceștia eliberați în ’65-’68.In adventist a avut curajul de a spune adevărul despre cum se săpau liderii cultului prin ’60 cu scrisorele cu tot, curaj neegalat de vreun catolic, musulman sau ortodox.Azi, toți tăntălăii o țin zanga cu”pe vremea lui ceaușescu” uitând ,convenabil, faptul că a trântit țara cu votul lui credul și prost pentru eșaloanele de partid din umbra dictatorului și faptul că simțea răceală-n ceafă la gândul la nord coreeanizarea viitorului României, intrată pe atunci în linie dreaptă.Libertatea nu e a căldiceilor, a tăntălăilor ce se cred dăștepți că sunt niște păduchi asistați și a celor ușor de tras cu cheia.Căutați întâi Adevărul și Adevărul vă va face liberi. Pentru că înafara lui omul poate trăi însă cu siguranță că nu există.

 15. Postăkel..
  Te impingi in ușă deschisă..
  Știm de comunism și de Ceaușescu..însă ceea ce se face acum in SUA e scârbos ..
  Doar Biden a spus că se micșorează porția de înghețată..😀😀😀Ar fi o gluma dar așa e.. se micșorează cam totul.. inclusiv și în sectorul de construcții..Ia vezi cate răsturnări de tren au fost la ei anul trecut?

 16. …invazia cominterniștilor în SUA a fost o realitate…au lucrat încet,cu meticulozitate,dar temeinic,au creat și au lăsat urmași de nădejde,cum se vede…nu degeaba înnebunise McCarthy la vremea lui…

 17. da,e normal:
  -Dictatorul e intr-o infra-minoritate……

  aici bolshevicii au nimerit-o,
  „sculati voi oropsiti…
  rob cu rob sa ne unim….”

  -robii sint deja uniti,strans unitzi,
  păduchele la păduche trage!

 18. Dictaturile sunt de regulă minoritare în raport cu majoritățile şi întotdeauna a fost astfel căci nu contează numărul ci forța şi mijloacele prin care se impun dar este greşit să o numim minoritate. A afirma că ar putea exista dictaturi ale majorității ar însemna ca puterea să aparțină poporului ori aceasta este tocmai esența democrației. Ea chiar ar trebui să aparțină poporului numai că niciodată nu i-a aparținut şi în realitate. Întotdeauna puterea poporului a fost preluată sau delegată către alții care s-au numit şi se numesc reprezentanți ai săi doar că, uneori, aceştia şi-au folosit puterea primită în interese proprii sau de grup, devenind dictaturi, autocrații demicrații cu vătaf, etc. Echilibrele sunt greu de realizat dar şi mai greu de menținut astfel încât, aproape tot timpul vor fi divergențe ṣi chiar conflicte. Guvernarea perfectă nu există iar singurul lucru care ne rămâne de făcut este să aducem îmbunătățiri celor existente atât în teorie cât şi în practică ori aici ar fi nevoie de carte iar asta nu prea se mai face de vreo 15-20 de ani cam pe nicăieri în lume. Iar rezultatele se văd peste tot.

 19. Pământul a fost transformat într-un maidan de către nişte neisprăviți care până mai ieri se băteau ca chiorii în curtea şcolii în timp ce restul lumii îi priveşte încremenită.

 20. @Profa de pedagogie
  -nu ai inteles nimic:
  „democratia universala” e cea mai pustiitoare dictatura,
  e dictatura sărăciilor!

  sărăcie/sărăcii -distrusi,terminati pa viatza
  dupa ei se alege praful si pulberea;
  a nu se confunda cu sărac/săraci,
  exista si in italiana:
  poveri-săraci,
  poverici-sărăcii.

 21. Hai sa ne plangem! Cu exceptia liderilor comunisti toti politicieni occidentali inclusiv in Romania dupa ’90 au fost alesi im mod democratic. Si Adolf Hitler a venit in urma unor alegeri. Nancy Pelosi este in congres de vreo 30 de ani denota ca are merite.
  Romanii vor alege pe Ciolacu, maCiuca, Rolex Bogdan, pesede, penale pt ca astia ii reprexinta cel mai bine.
  Fura dar ne da si noua.

 22. „Biden este presedintele american”

  E ca si cum ai zice „ardelean>”sholdovean” „. 🙂

  Ca Sholdova a eliberat Ardealul din buda din curte, nu te duce mintea. Inca au cashi din tina in hardjeal, in 2024. Cu panouri solare ca sa fie prosumatori, pe lânga sugatori de neopro. :))

 23. Adevarul fiind ca postakel, ca orice mare hahalera (cripto)pokerista, dupa bani umbla. 😉

 24. Nebunia BLM a atins nu doar politicienii americani, dar si pe altii. Amintiti-va de Lewis Hamilton, care voia sa oblige pe ceilalti concurenti sa ingenunchieze inaintea fiecarei curse, fapt care i-a atras antipatia colegilor si a publicului. Pana la urma a si fost fluierat si a trebuit se renunte.

 25. Daca vrei sa ingenunchezi un popor, pui niste PROFI sa-i termine invatamantul si educatia. Apoi umpli forta de munca cu emigranti disperati, fara scoala, fara solidaritate si pui peste ei un Obama sa-i conduca, apoi pe Harris, colega lui impotenta sa-l supravegheze pe senil si la sfarsit o pui pe nevasta-sa, Michelle. In rest, boshorogimea de la „Davos ceas, Davos palton” baga miliarde in globalizare. Doar ca, in mintea lor ratacita (neoxigenata cu sange) au ignorat prezenta tinerilor pe acest Pamant. Vorba radioamatorului: „Mai bine in Eter, decat in Formol” ! Un singur lucru au ignorat ei: legea selectiei naturale, deci, totul este o chestiune de timp. Auguri si in fundul gropii, in cosciug cu leji !

 26. Nene rusofon, o dictatura iti ingradeste granitele, iti ingradeste dreptul la libertate. Iti dicteaza ce programe TV sa asculti,ce sa mananci si cat. O dictatura te ucide ,te inchide si iti ameninta familia daca tu fugi peste granite.Ceea ce spui tu nu este dictatura, ci o exagerare in a recunoaste drepturile unor minoritati.Dar nu te omoara nimeni din asta.Poti sa-ti exprimi indignarea cand se exagereaza si se va corecta de la sine odata cu educatie prostivanilor.Ca de aici atata tam-tam. Singura solutie este TOLERANTA. Nu o mica minoritate fura,delapideaza fonduri,nu minoritatea este vinovata de lipsa spitalelor,scolilor ,autostrazilor. Nu minoritatea inventeaza conspiratii si nu comunitatea naste bigoti.

 27. Elenu Popu Si de ce nu te muti in Ungaria de exemplu? Asa scapi si de stress si de a te mai lamenta atata din nimicuri inventate pentru a te atrage in capcana.Tu crezi ca asta este problema,ca de aici Rusii sau Hamas au invadat,ucis si violat?Sau ca in Siria si Iran este omorata o femeie daca nu poarta acel tampit de hijab? Sau ca Talibanii sunt salbatici.Va agatati de lucruri care nu aduc rau,astfel ascunzandu-va mentalitatea de nemernici. De ce oare comunismul a prins bine in Romania? De aia,ca multi perfizi,rautaciosi si dusmanosi sunt peste tot. Vecinul il para pe vecin ca a muncit mai mult si are mai mult.Sau tata-Voiculescu isi spioneaza si tradeaza fiica la securitate.Sau Spagovitul inalt prea nesimtit a turnat din taina spovedaniei.

 28. Discursul robinetului, curat CONGRESUL XIII PCR! Aplauze puternice, prelungite.Urale.Joe Biden, Ucraina! Dimocrasi, raZboi!

 29. @Mircic 11.38…Pelosi e mai c
  harismatica decat Guseth si Macovei la un loc.Vezi bancuri despre ea in Uniunea Sovietică Ailaltă .Mie insa mi a placut de Kabala, jurai ca e țata Leana re
  încarnata .

 30. Floru Petre , tu nici la SNSPA nu cred ca ai intrat.Probabil esti absolventa Univ Soros de vara. Chiar crezi ce scrii sau de fapt esti IOANA Doe, varianta Ion nemernicana, deep sh1t state ?

 31. Despre masacrul comis de Israel asupra palestinienilor nimic???Hai curaj! Santeti ziar independent??🤔

 32. Raspunsu il stiti. dar va e frica sa-l pronuntati. niste oi speriate care merg spre macelarie!

 33. Con spune:
  12 MART. 2024 LA 2:22
  Intrebare: de ce pentru khazari s-au facut legi sa-i ocroteasca, deci impotriva majoritatzii pe Planeta?
  De ce impotriva lor, cu toate relele lor, ex.crime, nu se face o lege, sau mai mult nu se accepta nici o opinie. Sa fie vorba tot de politicienii lor, ca sa fie siguri ca vor fi aleshi, arunca cate o ciorsvarta la cei cu lgbdt, etc…, cum procedau pe vremea ascutzirii luptei de clasa, cu cei nevoiashi.
  Ka ka khazarii nu este nimeni, nu asta este problema, dar sa pretinzi ca tu conduci lumea, e prea mult.
  O zi buna.
  Con

 34. Ce le place la unii să stea capră și să încaseze! Fac asta cu freneziei,bucuroși și fericiți! Reiau narativul mondial impus perfid și cu acuitate de tampitul Obama și continuat de președintele cu pemparsi pisați la vedere! Se fac că nu observă faptul că nu ai voie să spui o vorbă că și iei pumni in gura din toate părțile ! Procesul de îndobitocire soft a început prin anii 1960-70 ! Prin școli și în special prin universități ! Rectorul Harvard,negresa plagiatoare incompetenta,sfertodocța a fost dată jos recent,culmea pentru că a permis demonstrații contra agresiunii Israelului în Gaza ! In rest s-a umplut lumea cu cei făcuți in palma și aruncați în ,,,,cu cei pe care daca ii urci in copac și pleci din zona, suna la 112 să-i coboare,idioți utili(vorba marelui Stalin idolul ascuns) de care au nevoie ! Dacă au ce băga în gură și ce trage pe …. sunt liniștiți și fac ce li se cere.Ăștia nu văd că totul este fals și manipulatoriu,alegerile,justiția,luptă politică,artă și arta cinematografică in special,media,social media,literatura,incepe și sportul ! Totul este pentru îmbogățirea putredă a 1-3%! Ei nu trebuie să vadă „competenta” crasă a celor care ne conduc! Ce poți să mai spui despre psihopați precum Trudeau,Obama,Kamala,Robinette Biden,Sunak,nazistul ascuns Zelenski,Ursula ,Mocron,Scoltz,Meloni,Puțin,Ji,panarama din Argentina, și alții din tari mai mici ! Exemplu panaramele naziste din țările baltice ,Iohannis etc ! Narativul oficial le livrează un inamic(gen Puțin, rușii ,XI,chinezi,extremismul,antisemitismul,) și băieții din turma trec la luptă. Se luptă neomarxistii rudimentari pentru a acapara total Africa și America de Sud dar este greu din lipsa infrastructurii ! Ce este descris în 1984 a lui G.O. este marca caca pe lângă ce trăim!

 35. Sa ingenuncheze pentru un infractor care s-a intamplat sa moara in urma apasarii unui genunchi pe gat, procedura legala a politiei? De ce? Sa ingenuncheze pentru amerindienii pe care i-au exterminat ca sa le fure pamanturile!

 36. Năvrăpăscu, asta e altă poveste care se rezumă așa:Comunismul este mort, trăiască comuniștii.Si apropo de cultura cu „c” mic, e mai ușor să scoți fanarul din România decât din români.Ăsta e răspunsul pentru tine.Când mai citești despre trenuri răsturnate, ridică-ți privirea și numără mașinile de peste 30.000 de euroi și imagineză-ți că sunt ocupate de omul cu rangă și aparatul de sudură de la CFR.Dacă ai dificultăți de a crede această imagine, răspunsul devine evident,nu crezi?

 37. Domnule Marchievici, Taki a preluat din păcate trunchiat sintagma ” democrația liberală că dictatură a minorităților”, care a fost lansată pe piața ideilor de un istoric român,nu de un jurnalist grec, oricât de bine intenționat .

  Postul respectiv face referire la o situație curentă astazi din SUA și multe societăți vestice. Astfel, minoritatea celor foarte bogați ( cei 1%) sprijină financiar un număr de alte cateva minorități, că minoritatea celor de culoare, sau minoritățile sexuale (LGBTQ )samd Nu vorbim deci de O MINORITATE, ci de o ALIANȚĂ de minorități, în frunte cu minoritatea celor ultra-bogati. Se pare că este mai ieftin pentru cei care finanțează partide politice de stânga din Vest să își impună controlul cu ajutorul unor asemenea minorități, decât să acorde că în trecut drepturi salariale decente MAJORITĂȚII claselor salariale, cum a fost cazul până în anii 1980.,( vedeți link-ul alăturat pentru detaliile teoretice)

  https://spotlightongeopolitics.blogspot.com/search/label/democracy

 38. Pentru Tineri si nelinistiti! Acest ” eveniment” demn de cel mai sinistru spectacol de circ a fost organizat de Democrati, in frunte cu tinara de 83 ani Pelosi si capitanul jucator al nationalei americane de CURLING, tovarasul Chuck Schumer!Ipocrizia si demagogia acestos ciudate specimene umane intrece orice inchipuire, spectacolul lor a culminat cu ingenunchierea lor in ” memoria ” unui infractor notoriu ! Lunaticii astia au facut din acest individ eroul Americii ! Propaganda si spectacol de doi bani si o ceapa degerata! Ce s-a intimplat? Acest individ anterior a facut cinci ani puscarie pentru ca a intrat in locuinta unei femei insarcinate, a amenintat-o cu pistolui si i-a luat banii. Dupa eliberare, acum doi ani a intrat in un magazin si si-a cumparat tigari folosind o bancnota de 20 USD falsa! Vinzatorul a alertat politia, si a venit imediat un echipaj. Au incercat sa il duca la politie, dar individul, un munte de om, a opus rezistenta si atunci cu mare greutate politistii au reusit sa il scoata din masina sa si sa il trinteasca la pamint, incercind sa ii puna catusele. Politistul Dereck Chauvin a incercat sa il imobilizeze folosind procedurile legale, punindu-i genunchiul pe git. L-au imobilizat si au vrut sa il puna in masina politiei, dar acesta a inceput sa se plinga ca ii este rau. Au chemat ambulanta si in drum spre spital acesta a decedat! Mare scandal, au fost regizate ( specialitatea democratilor ) proteste masive ale populatiei de culoare. In urma unuor procese Dereck Chauvin a fost condamnat la zeci de ani de inchisoare iar familia raposatului a primit despagubiri in valoare toala de 27 milioane dolari! Dar, se impune un urias dar, medicii care au efectuat autopsia au gasit cantitati mari de drog in organismul sau si au costatat ca el a murit din cauza drogurilor, nicidecum nu din cauza actiunii politistilor! Justitia americana cred eu este sora de singe cu justitia dictatorului haitian Duvalier „Papa Doc „

 39. Bunăstarea tâmpește, rasa se leneveste! Nadejda Mandelstam se întreba și ea cum au ajuns tinerii educati ai Rusiei ca dupa revolutia din octombrie, să înfunde gulagurile.

 40. Este adevarat ce spune autorul si totul a inceput cu discriminarea pozitiva uriasa a afroamericanilor. Datorita woke care in guvernarile democrate devine politica de stat, americanii l-au ales pe Trump, altfel imposibil de votat. Este grotesc ce se intampla in SUA dar mai grav este ca intr-o lume americanizata, woke a devenit aquis in political correctness si se impune peste tot, parte din woke fiind stigmatizarea dictatoriala a tot ce i se opune, iar acest lucru face ca SUA sa nu mai fie de mult un model de democratie de urmat. Problema e ca intr-o lume americanizata, deci woke, nu mai gasesti modele. Trump o sa iasa din nou Presedinte. Numai imbecilii il pot alege pe acest nou Nero. Dar in lumea democrata woke, nu ai ce face, il alegi pe Nero. O speranta este organizatia No Labels care promite sa aduca in prezidentiale o alternativa la republicani si democrati, o alternativa asteptata de publicul votant american. Woke este o boala crancena care distruge valorile autentice ale umanitatii si da, o face dictatorial. Noile generatii sunt dresate din pruncie in spiritul woke.

 41. DECI ROMÂNII L-AU URMAT PE „TOKES” TIMIȘOK BACS PENTRU UN COMUNISM DISTRUCTIV –NU? -COMUNISM -SOCIALISM DISTRUCTIV! NU-I AȘA ȘARLĂ INVERSĂ !?

 42. DECI ROMÂNII L-AU URMAT PE „TOKES” TIMIȘOK BACS PENTRU UN COMUNISM DISTRUCTIV –NU? -COMUNISM -SOCIALISM DISTRUCTIV! NU-I AȘA ȘARLĂ INVERSĂ !? IAR V-M SUPĂRAT ? UNDE-I DEMOCRAȚIA?

 43. BA CacaMACI …
  Am citit Productia ta Ideatica si chiar NU meriti sa e iau in Serios, adica sa iti discut „Ideile”caznite, icnite …

  CACAMaci esti la Nume, CacaMCAI esti SI in CiribBomFlexer …
  IN CACAMaci ai sa decedezi de Putoare … 🙂

 44. @Imre Stiam deja de ministrul israelian care acum cateva luni afirmase ca Gaza trebuie distrusa cu arma nucleara. Acum cateva zile am descoperit ca genocidul din Gaza conform interpretarii principiului halacic, sistem legal etico-religios in iudaism, de rabinul Eliyahu Mali directorul scolii/yeshiva Shirat Moshe din Jaffa, razboiul din Gaza este un razboi „mitzvah”, adica razboi „de porunca” in traditia iudaica:https://thecradle.co/articles/israeli-rabbi-says-kill-everyone-in-gaza-including-babies
  Domnule Marchievici, ar fi interesant sa scrieti un articol in acest sens deoarece subiectul este necunoscut la noi.

 45. „Teoria critică a raselor este unul dintre instrumentele mișcării comuniste americane. ”Regimul comunist s-a folosit de aceeași teorie critică pentru a scinda societatea. Singura diferență este că ei au folosit clasa socială în locul rasei”. Regimul lui Mao a schimbat și el denumirile școlilor, pentru a fi ”politically correct”, studenții învățau să-și urască istoria și moștenirea culturală; statuile și simbolurile istorice ale Chinei erau dărâmate; studenții erau încurajați să se denunțe.
  ”Controlul limbajului a fost o parte esențială a îndoctrinării comuniste în China, la fel cum este în America acum. Dacă poți impune ce cuvinte să folosească oamenii și cum să le folosească, atunci poți să le controlezi discursul și ceea ce gândesc. Sună cunoscut?
  Toate acestea se întâmplă și în America, scrie DiLorenzo.”Sin păcate se întâmplă și în România : Senatoarea Diana Șoșoacă este chemată la ordin de Inst. „Ellie Wiesel” pentru că a îndrăznit să citeze din poezia „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane!”a lui Radu Gyr condamnat la moarte prin Hotărârea nr.2 din 4 iunie 1945 a celor sosiți pe tancurile sovietice să împlementeze prin jaf, crimă și teroare – comunismul- mai toți , e vrei, nu vrei, toți niște mișei și toți de neam ales ca și Florian al lor !
  Se pare că peste tot unde ajung la putere procedează la fel ….. 😎

 46. „Teoria critică a raselor este unul dintre instrumentele mișcării comuniste americane. ”Regimul comunist s-a folosit de aceeași teorie critică pentru a scinda societatea. Singura diferență este că ei au folosit clasa socială în locul rasei”. Regimul lui Mao a schimbat și el denumirile școlilor, pentru a fi ”politically correct”, studenții învățau să-și urască istoria și moștenirea culturală; statuile și simbolurile istorice ale Chinei erau dărâmate; studenții erau încurajați să se denunțe.
  ”Controlul limbajului a fost o parte esențială a îndoctrinării comuniste în China, la fel cum este în America acum. Dacă poți impune ce cuvinte să folosească oamenii și cum să le folosească, atunci poți să le controlezi discursul și ceea ce gândesc. Sună cunoscut?
  Toate acestea se întâmplă și în America, scrie DiLorenzo.”
  Din păcate se întâmplă și în România : Senatoarea Diana Șoșoacă este chemată la ordin de Inst. „Ellie Wiesel” pentru că a îndrăznit să citeze din poezia „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane!”a lui Radu Gyr condamnat la moarte prin Hotărârea nr.2 din 4 iunie 1945 a celor sosiți pe tancurile sovietice să împlementeze prin jaf, crimă și teroare – comunismul- mai toți , e vrei, nu vrei, toți niște mișei și toți de „neam ales” ca și Florian al lor !
  Se pare că peste tot unde ajung la putere ăștia procedează la fel ….. 😎

 47. „Ideologia „woke”, un eufemism înșelător pentru ”comunism”, domină instituțiile americane și este rezultatul a 60 de ani de îndoctrinare, începând cu „contracultura” din universități din anii 1960 și ajungând apoi la toate nivelurile educației. Rezultatul este actuala revoluția comunistă „woke” care distruge zi de zi civilizația occidentală și America.”
  Dacă acolo face ravagii vă dați seama ce se întâmplă în colonii precum România ?!
  Îngrozitor este că cei care condamnă acum politici din trecutul nostru istoric, declarându-se oripilați de ceea ce li s-a putut întâmpla lor, dar uitând de crimele înfăptuite de ei asupra noastră și pentru care n-au dat niciodată socoteală 😉 , nu ezită cu nici o ocazie, să-și demonstreze atașamentul pentru cei care le-au făcut , sau dictat, în cel mai bun caz, condamnând din nou , cu aceeași vehemență doar poporul acesta prea blând și răbdător !
  Să fie pentru faptul că mai toți cei care au instrumentat loviluția din 89 sunt urmașii direcți ai celor veniți pe tancurile sovietice și nu-i kousher să-ți critici neamul , cum acceptăm noi să se întâmple cu al nostru ? 😎

 48. Cu biden sua au devenit prostul din curtea scolii toti îl bat îl scuipa dar el crede ca asa e normal.Biata sua ce mizerie a ajuns!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.