Doi-trei pe la PNL ”țipă ca pițigoii”, altfel, guvernul e ”funcțional”

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că alianța cu PNL funcționează foarte bine și că, după alegerile din 9 iunie, cele două partide se vor întâlni să decidă ce fac mai departe.

Ciolacu, despre funcționarea coaliție cu PNL

„Avem un guvern funcțional, în care nu sunt scandaluri, în care se lucrează. (…) Avem un guvern cu miniștri PNL și PSD și avem alegeri cu candidați”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit B1Tv, care citeaza  la Digi24, punctând că guvernul „a trecut primul examen” când s-a făcut rotația guvernamentală și mai are unul de trecut cu alegerile din acest an.

El a anunțat că pe 10 iunie, după alegerile locale și europarlamentare, coaliția se va întâlni să discute „dacă mergem împreună mai departe”.

Ciolacu s-a arătat optimist, chiar dacă „mai sunt doi-trei pe la PNL care țipă ei ca pițigoii”.

„Cred că îl deranjează pe domnul Ciucă pentru că dânsul trebuie să se impună în interiorul partidului. Colegii mei au ales acest… Nimeni nu vrea scandal. Toată lumea aşteaptă performanţă guvernamentală şi administrativă”, a conchis Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Un guvern care funcționează ca frâna de barcă ! Așa au ”funcționat” toate guvernările securiste ”instaurate” din 1989 și până astăzi.
  Democacriția de tip iliescian cu iz de Măgureanu , cei mai îm vârstă cunosc personajele bine. Am ajuns într-un stat mafiot condus de urmașii securiștilor și ai aparatnicilor PCR (colaboratori-informatori ai securiștilor). Ce ”naște” din securist la guvernare trebuie pus. Soarta românilor care nu s-au trezit nici pâbă in ziua de astăzi. Mulțumită somnului național ne-am pricopsit cu această gașcă ineptă!

 2. După minteanluibCiolacubmai au oțâră si fuzionează. Se prea poate, ambele partide fiind desprinse din FSN ul lui Iliescu. Actualul PNL e PDL ulmlui Băsescu, partid desprins din PDSR. Ca nu crede cineva ca astabL ar mai fi PNL!

 3. Au plecat taloanele cu pensiile recalculate spre pensionari. Sunt sigur că au plecat cele mărite cu 90%. Deja pensionarii au început să-și coase buzunare mai largi. Ce nu face Ciolanu pentru un pumn de voturi! Rarutu ne zice că la cele 2 milioane de liberali cu cotizația la zi( știam că nu au mai mulți de 0,5 milioane dar înflorește) mai atrage vreo 2 milioane de la nepalezii care lucrează în România!

 4. Pe 10 iunie cele doua partide se vor intani si vor decide, spune Ciolacu. Va decide insa numai el pentru ca conform rezultatelor liberalii vor veni in genunchi pentru a fi salvati din nou. Dar vom vedea daca secu ii va ordona din nou lui Ciolacu sa-i ia in brate.

 5. „Funcțional” este și vântul dar asta nu înseamnă că ȘTIE să facă diferența dintre bine și rău când trăim după cum BATE.

 6. ‘Laudă-mă gură’, d’aia are sindicaliști în stradă și problema preț/cantitate din sistenul retail alimentar.

 7. sila si dispret pentru intreaga clasa politica in frunte cu bezmeticul presedinte!

 8. Cred ca aia doi-trei care comenteaza mai au o umbra de coloana (desi ma indoiesc) sau nu au primit posturile dorite pentru ei sau pentru neamurile lor.

 9. Asta e declarație politică pentru escrocii din hoții din partid plus lipitorile de bugetul statului că stabilitate, să își vadă de activitățile consacrate, nicidecum pentru cetățenii pe care ii oropsește nonstop.

 10. Ce ati patit de nu mai scrieti despre Haur si Simion ? V-a sunat de la Ambasada Izdrael si de la Departamentul de Stat al SUA, s-a inchis la nonstop ? De la o vreme nu mai stiti sa colaborati inteligent, ca in tinerete !

 11. Dupa dezastru ambelor partide se vor unii iar sa treaca pragu de 5%.

 12. Aceste doua partide PSD si PNL ar trebuii desfintate in Romania .A facut cineva un calcul ca sa vada toti romanii cite dezastre au facut aceste doua partide incepind cu 1989 si pana la ora actuala ? Romania daca arata la ora actuala asa cum o vedem cu totii ca este, se datoreaza celor doua partide ,care au condus tara prin rotatie atitea ani.Si-au batut joc de ia ,au vindut totul strainilor, iar acum au tupeul si obraznicia sa ramana incontinuare la putere, tinindu-se amandoua de manute.

 13. „Aceste doua partide PSD si PNL ar trebuii desfintate in Romania”

  Evident, partidele care-ti dau tie pensie trebuie desfiintate, pe tine te tine Simion cu poze pe mobil si din energia degajata de tipetele lui Shosho !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.