Anchetarea lui Coldea „manevră electorală”?. Ciolacu. „Sunt multe poveşti…”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat joi, cu privire la anchetarea de către DNA a fostului şef executiv al SRI, Florian Coldea, că trebuie ca magistraţii să se pronunţe mai întâi în acest dosar, subliniind că „nu judecăm la televizor oamenii„.

El a răspuns astfel, într-o emisiune la România TV, întrebat cum comentează ancheta DNA în cazul fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea.

„Nu, sunt rezervat, nu am comentat niciodată nicio decizie a niciunui magistrat, indiferent dacă vorbim de procurori sau de judecători. (…) Nu-l cunosc pe domnul general Coldea, l-am văzut de maxim două ori în viaţă, nu am avut prilejul. Domnul Coldea a fost şef la SRI parcă pe timpul domnului Băsescu, nu ? (…) Ce-mi doresc, fără să comentez vreo decizie, îmi doresc să nu mai trăim ce am trăit, pentru că întotdeauna trebuie să existe un echilibru. Şi anumite instituţii ale statului român au fost folosite, într-o perioadă, cumva să pară şi să arate alte lucruri decât priorităţile care erau în România”, a declarat Marcel Ciolacu.

Despre varianta ca anchetarea lui Florian Coldea să fie o „manevră electorală”, liderul PSD a întrebat: „Dar ce, candidează domnul Coldea la ceva? „.

„Sunt multe poveşti şi în Bucureşti şi în spaţiul public. O să aflăm la un moment dat tot adevărul, dar înţeleg că nu pentru acest lucru a fost chemat la DNA domnul Coldea. Haideţi să vedem deciziile magistraţilor, să vedem despre ce e o vorba. Nu judecăm la televizor oamenii”, a declarat Ciolacu.

În acelaşi context, el a punctat că din ce observă cu referire la activitatea DNA, lucrurile sunt într-o normalitate.

„Observ o activitate la Direcţia Naţională Anticorupţie, văd că şi la oamenii politici nu s-a ţinut cont de vreo culoare politică, văd premieri că nu mai sunt inculpaţi noaptea şi sunt chemaţi la ore rezonabile. Ştiţi că era acel procedeu de a te lua noaptea ca să fii obosit. Văd că lucrurile sunt într-o normalitate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a punctat şi faptul că partidul USR, care clama lupta anticorupţie, mai are puţin şi este „partidul penalilor”.

„Observ că este USR-ul, mai are puţin şi este partidul penalilor. Au scris şi cărţi (…) au câştigat alegeri cu aceste mesaje, acum văd că au pe listă om suspect în miliardul luat de la vaccinuri, primarul de la Băcău, doamna Clotilde. Acum nu mai e nicio problemă, e manevră politică”, a declarat Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul social-democraţilor a susţinut că în PSD au fost cazuri cu probleme în justiţie, dar au fost rezolvate.

„În PSD au fost anumite cazuri, le-am soluţionat prin excludere sau suspendare din orice funcţie până-şi rezolvă problemele. Fiecare partid decide ce face. La alte partide sunt candidaţi, cu toate că există măsuri luate asupra lor. Fiecare decide şi românul o să pună ştampila cum decide mai bine”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, s-a prezentat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde este audiat de mai bine de 10 ore. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. O ia si Ciolacu pe urmele lui Ponta si Dragnea??? Daca ar fi avut ocazia cu siguranta ca i-ar fi servit personal cu sorici proaspat pe cei doi stapani Koldea si Cheoveshi.

 2. Auzi la el cum face pe naivul : ( Nu-l cunosc pe domnul general Coldea, l-am văzut de maxim două ori în viaţă, nu am avut prilejul. Domnul Coldea a fost şef la SRI parcă pe timpul domnului Băsescu, nu ? )

 3. …ce sa zica si el, tot din pepiniera a fost plantat in functie…el zice ca nu dar cine il crede?…

 4. Ciolacu ori e prost de bubuie ori face pe prostul dar eu cred ca amandoua
  Pacat ca ajungi intr o functie asa inalta si te conporti ca o papusa gonflabila Ciolacule

 5. NUMITUL TIRIAC II CARA PUSTILE LUI MARER ,CIOLACU II CARA LUI OMAR HAISAN TOT PUSTILE DE VANATOARE ! CIOLACU CU AJUTORUL LUI COLDEA ,,a luat,, si bacul la 38 ani si a ajuns ,,presedinte,, la PSD ! EL NU-I CUNOASTE PE CEI ,,ANCHETATI,, CA ASA DA BINE LA BABELE DE PESANT !CILACULE ! PREGATESTE BAGAJELE,PRESULE !

 6. WTF? Adica nu s-a carat in pm cu toti masonii dupa el sa dea noi lovituri din afara tarii?
  Chiar asa de cretini sunt toti sa nu se vada?

  PUTEEE! PUTE A TRADARE!

 7. Sorici gretos, daca as fi fost Vlad Tepes v-as fi tras pe toata delegatia in teapa.
  Auzi tu, sa indrazneasca sa vina sa faca pe mironositele in fata mea… cine a mai pomenit asa ceva?
  Nu tu munca, nu tu efort, numai de sfidari se tin.

 8. ”nu judecăm la televizor oamenii.”
  Serios? Ce spunea acum cateva saptamani despre Clotilde Armand?! Atunci era liber in a judeca oamenii la tv?!
  ”Cati Coldea” are Ciolacu in partidul sau de infractori?! Noi ii stim doar pe cei care apar in presa. Si apar destui. Aproape in fiecare zi presa ne prezinta fie un PSD-ist (candidat) fie un PNL-ist cercetat pt incalcari ale legii.
  Noi cu cind votam?

 9. Din dec.89 dupa serialul TVR, regia Sergiu Nicolaescu (viitor senator venit cu o zi mai inainte de la crucea de piatra mult iubita din Germania), scenariul tov. Brucan (khazar Oracol di Daramare, fost shi viitor iudeolog al chibutzului PCR), interpretzii securici acoperitzi ka Karamitru, Besoiu, poet Dinescu, kaskadorii rasului, samd, la Hora cu strigaturi a cominternistului Bratesh=ka ka lin, ka lin ka ca mai ia, cu aplaudacii lor cu vechi shtate de serviciu ca spionul rus ex.gen.Militaru, dar mai ales emanatul fasait din PCR, tov.rromica Ylici Y., totzi, dar totzi, au pus BAZELE puterii unui grup informatzional organizat, cu aportul mai ales a aceluiashi aparat de represiune al securicilor, ce sunt la cashcaval primii, ca merita, ex.minerade, terorism shi altele. Norocul lor ca sa nu se innece la infulecarile lor, a fost ca a 2-a zi tov.Rebenciuk le-a adus sulu de hartie higenica ca sa se shtearga la botishorul lor. Dar asta cu marele „curaj” ca dai shi lupta ca de la 48, cand tov.Ceashka era deja la ia-ma nene trofeu vanat ca urshii din Harghita, DAR fara sa le pese ca trimeteau tinerii, etc. la moarte sigura ca la Austerlitzul lor, ce acum il imputa ca autori tot pe mamaligarii pe care conform Pata/WC s-au pishat.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Restul este istorie in kolonia noastra mica shi stramta, de unde lumea fuge de pute rea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.