Dorian Popa, ”virtuți” trecute cu vederea, dar remarcate de Iulia Albu

Au trecut câteva zile de când a fost prins drogat la volan și încă se vorbește despre Dorian Popa. O prea mare atenție?  Influencerul le vorbea copiilor și aceștia îl ascultau. Ce spunea el era literă de lege… Era modelul lor, îl urmăreau pas cu pas. Le vorbea despre influențele nefaste ale drogurilor, îi îndemna să învețe, să își asculte părinții, să facă sport și să ducă o viață cât mai sănătoasă…

Mulți s-au bucurat să vadă când Dorian Popa a dat greș, s-au manifestat pe față, alții în ascuns, dar satisfăcuți. Dar au fost și dintre cei care au încercat un sentiment de amărăciune pentru iluzia spulberată a multor copii, pentru așa ratare și muncă dusă pe apa sâmbetei și pentru cum, noi oamenii, în dorința de ”mai bine” pierdem binele…

Iulia Albu se prinde și ea în acest spectacol al  zicerilor și găsește noi valențe în context, poate chiar un nou punct de plecare în caz că  Dorian Popa chiar dorește să se reabiliteze. Măcar de dragul copiilor…

Astăzi îmi place Dorian Popa. Rămas fără permis, se conformează, umil, decent, până și contentul pe care îl postează. Well done! (Foarte bine)”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

După reținerea acestuia, influencerul nu a mai vorbit în public, singurele informații fiind prezentate de persoanele cu care a intrat în legătură.

În timp ce Dorian Popa păstrează tăcerea, mama sa, cunoscută de internauți drept „mamișor”, după cum o alintă artistul, a oferit și prima reacție.

Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și „repare imaginea”! Eu sunt „doar mamișor” pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. DA ARE ANALIZELE LA IML?DACĂ NU ? FĂCĂTURĂ PENTRU RECLAMĂ? PENSI-LUX PUFJOINT?

  2. Stimata doamna „mamishor”, va rog eu crosetati un pulover nou pentru odrasla ce ati crescut-o si educat-o. Cel din imagine e un pic desirat in ciuda lantzugului groscior de la gat. E un nonsens sa te arati sarac (cu duhul) dar bogat in metale pretioase. Da Doamne mai multa evlavie acestor suflete pacatoase si indreaptale pasii catre Cartea Cartiilor si viata cea neprihanita. Amin

  3. Se propaga ideea ,in media, cum ca testele dau rezultate false.Desigur ca si magraonul e cur at!!Ce sa faca SR fara model….?Mare in greutate,tare de la fiare, blog si atat.Vin asiaticii sa ne sustina munca -ca..ei fac insta., fb.etc..poze cu dobi..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.