Douăzeci şi patru de capete de acuzare pentru crimă, în cazul masacrului din Colorado

Douăzeci şi patru de capete de acuzare pentru crimă şi 116 pentru tentativă de crimă au fost formulate împotriva autorului atacului armat comis într-un cinematograf din oraşul american Aurora (statul Colorado).

Atacul s-a soldat cu 12 morţi. James Holmes, 24 de ani, este acuzat atât pentru crimă, cât şi pentru asasinat în cazul fiecărei persoane decedate în masacrul din 20 iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.