Dragnea, cu dușmanu` la masă. ”Am fost naiv, vorba poeziei…”

Diagnosticat cu cancer, Codrin Ștefănescu s-a retras anul trecut din politică. Lupta cu boala l-au măcinat pe politician, dar și relația cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea a  lăsat urme.

Despre „un mare frate”, așa cum îl numea Codrin Ștefănescu pe Dragnea, acum nici nu mai vrea să audă.

„Liviu Dragnea a fost pentru mine ca un frate! Unul care nu mai există azi. Atunci când te înjunghie un dușman, într-un fel poți înțelege de ce face ce face. Dar atunci când face același lucru cineva pe care-l consideri fratele tău, sora ta, părintele tău sau chiar bunicul tău, atunci te doare mai mult acest lucru, decât gestul în sine. Așa e și în cazul meu, cu Liviu Dragnea, un capitol închis pentru această viață”, a declarat Codrin Ștefănescu în exclusivitate pentru Playtech.

Codrin Ștefănescu spune că, atunci când era în închisoare, Liviu Dragnea i-a promis că renunță la relația cu cei care i-au grăbit sfârșitul politic.

„Mi-a promis că se va debarasa de un Coldea, de un Maior sau de Kovesi, de compania lor, iar eu l-am crezut. Am fost un puști naiv. Am decis să uit pe vecie de Liviu Dragnea, pe care, vorba poeziei, l-am prins cu rața-n gură. Și mai spun că nu contează dacă voi avea sau nu puterea să-l iert!

Am învățat din lupta cu cancerul că înainte de a plăti ceva pe lumea cealaltă, plătim în primul rând în lumea asta! Nimeni nu scapă de la asta! Nici măcar Liviu Dragnea, chiar dacă în cele din urmă Dumnezeu ne iartă!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

15 Comentarii

 1. Probabil era ceva mai mult între ei dacă e atât de afectat…

 2. PINGUINII bat din labutze… este inocent saracutzul…politica este o mare c,,ca, iar tu ai crezut ca ai „frati”? in politica…hahahha! acolo unde minciuna si manipularea pentru a prosti p000limea este maxima? hai, mah, ipocritule!

 3. Dragnea a fost omul securitatii inca de cand s-a orientat spre partidul lui Petrov. Toata tara stia ca PD-ul este partidul celor cu SECU in suflete. Apoi a sarit la ordin in barca PSD-ului unde s-a aflat tot timpul in misiune. A fost pedepsit pentru ca s-a crezut la un moment dat prea mare devenind neascultator si pierzandu-si toata increderea anterioara.

 4. bah ne lasi, voi l-ati lucrat pe el si ati crezut ca va lipiti de noua conducere… dupa care ati fugeat sa faceti partidul ala de militieni

 5. Îmi cer scuzele de rigoare prin tot ceea ce scriu! Anul asta e chin mare pentru acest Codrin S. Inca mai poate vorbi, mai poate dezvălui porcăriile făcute de el și de ceilalți care îi erau în apropiere, n. 20.12.1968, 56 ani. Fatal e posibil 2025. De ce? Anul 2025 pentru el cu atenționări: Ianuarie: inca o noutate pe persoana fizica care îl dărâmă, Februarie: naivitatea e echivalenta cu auto prosteala, Martie: armonie plus intelegerea de sine ii aduc liniște sufletească cu satisfacția ‘sunt mulțumit de…, dar însingurat total, Aprilie: neîncrederea în sine plus veștile rele și grele îl destabilizează mental, Mai: rănit de însingurare și marginalizare, se hrănește cu ce are in jur că realizări, Iunie și Iulie: 2 luni grele, una din aceste luni e groaznică privind atitudinea celor din jur și a foștilor colaboratori plus a medicilor, incepe să îl stoarce de energie, de vitalitate, de speranță de viață, se topește vizibil pe picioare, din August și septembrie primeste atenționarea pentru calea popessca, simte că îi vine sfârșitul și cere să fie lăsat singur cu familia, nu îl mai interesează nimic de ceilalți, contează doar propria familie, exista posibilitatea ca, din septembrie spre sfârșit, să își urmeze karma singur, pe aleea crinilor popești de unul singur(poate nu se va întâmpla deși, nu exista alta posibilitate, e prea târziu pentru a acționa). Ce pana prostului a făcut de la 35-36 ani când au fost primele semne clare ale afecțiunii până în jurul vârstei de 48 ani de nu a început investigațiile și tratarea propriei sănătății să își poată trăi viața destinata până la vreo 76 ani pe acest pamant?!
  P.s. Îmi cer scuze tuturor pentru, o posibilă iritare in legătură cu calculul și cruntul adevăr!

 6. oameni ai trecutului..Umbre pe pânza vremii

 7. Ca sa inteleaga onor cititorii, Dragnea si nea Codrin sunt surori? Multumim si bogdaproste.

 8. N-ți putea să scrieți în așa fel încâ să pricepem și noi ăștia pe care ne-a durut la bască ce relație are Acu După pârnaie Dragne cu Coldea ori Koevesi ?

  Nu zic da spui.
  In rest ce să zic, cancer -nasol.

 9. Pacat…Le doresc la amandoi sanatate si sa se impace! Romanii iarta pe cine nu trebuie dar stau suparati intre ei de multe ori din cauza unor prostii care de fapt nu conteaza.

 10. @ parere …
  GRAAAAV este ca TU chiar CREZI sincer, in Numerologie, ca la Biserica din Ierusli … :):):)….

 11. Dragnia, dupa ce a gandit profund, l-a dat jos pe PM Tudosica ca sa aduca de la Bruxelles pe tanti Veorica! Si de aici a inceput circul …tanti a ajuns sefa peste pesedei, apoi, a vrut sa fie si presh la palatul din Deal peste rRomanica-bramburica.
  Lume-lume…

 12. NU va place de Securitte nici cand il pune pe F’UNuu’ de al Danshii
  (Ca pe PisteTOOOT, in Lume …:):):)) sa faca SI BINELE.
  MI imi pare RAU ca s-au lasat si Securitatea, SI Dragnea, calcati in Copitele Magarilor din Occident.

 13. @parere…:
  Nu ma induiosezi cu predestinarile tale. Sa i se ia tot ce a furat! Si lui si lui Dragnea!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.