Drumul Regelui e încă pe hârtie

Drumul Regelui, cel care face legătura dintre Vața de Jos (stațiunea balneoclimaterică) și județul Arad (Castelul de la Săvârșin), este încă pe hârtie, atrage atenția Călin Petru Marian.

Candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, el spune că „sub conducerea lui Laurențiu Nistor, Consiliul Județean Hunedoara nu a fost în stare să demareze lucrările“ la DJ 707, un drum foarte important pentru acest județ. Iar lucrurile stau la fel de prost și cu Drumul Iancului care leagă Hunedoara de județul Alba.

Pentru a fi sigur că hunedorenii și nu doar înțeleg importanța acestui drum, Călin Petru Marian explică detaliat cum stau lucrurile:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Poate se rezolvă ceva la STABOR-ul de mâine, că pe Rejele aista l-ați cam uitat cu ochii și limba după rejele Joian din dinastia Bru-chintal și megieșul lui rejele Chintal din dinastia Cioabă . A , ziceți că Duda vă ”ține 50 meleoane euroi de la Vistieria Koloniei în fiece an ? Nu el , bă ci Custoada lui cu curtea și țoalele ei . Dar drumul e altă socoață , e pe investițiile lui Ciucalacu și Grindă și va produce ”pui . Că s-au împuiat rejii și grofii și ciocoii p-aci căt n-am avut noi în 2 milenii . SUNTEM PE PRIMUL LOC ÎN IOROPA la reji și rejișori , d-aia ne REȘPECTĂ toți

  2. Vreți voi să mai stricați niște mii de hectare de teren, după ce ați ruinat sute de mii de hectare de teren agricol de-primă-clasă cu „autostrăzile” voastre, măgarilor? Pică comisioane bune în buzunarele voastre, de la firmele executante?
    În Apuseni tradiția e cu „Drumul Împăratului”!
    Munții Apuseni de depopulează accelerat, din cauza a ceea ce deja ați făcut similar, și a spolierii țăranilor care au mai rămas acolo, hoților, mincinoșilor și incompetenților! Veți fi judecați pentru TRĂDARE.
    „Regele a murit, trăiască Regele!”? NU, Regele a murit, și mort rămîne! Nu facem în Transilvania, PE BANII NOȘTRI, AI CONTRIBUABILILOR, Drumu’ lu’ Duda Aktoru’ turnător șuolduovian venetik! Să-și facă drum la Yeșii lui, la bojdeuca părintească sekurelă di pi Bahluy.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.