Etnobotanicele, greu de depistat! Și basmaua e curată…!

Cătălin Țone, expert antidrog, a precizat într-o intervenție Tv, că aparatele drug test ale Poliției nu au capacitatea de a depista și etnobotanice.

Prin urmare, există riscul ca aceia care au consumat astfel de substanțe interzise să scape basma curată dacă sunt opriți de polițiști:

„Aparatele Drug Test din dotarea Poliției nu identifică la ora actuală etnobotanicele. Sunt vreo 8 sau 10 categorii de droguri care sunt identificabile. Aici ar trebui și legislația să fie modificată. La ora actuală, deținerea de etnobotanice nu se pedepsește, așa cum se face la droguri”, a spus Cătălin Țone.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Atunci etnobotanicele, ce sunt, domnule expert in droguri? Daca nu le puteti depista, nu le numiti droguri? Odata, sunt o noua clasa de benzodifurani, inrudite cu fenetilamina si canabinoizi sintetici si agonisti ai receptorilor de canabinoizi. E greu?

  2. Lasa bre, baga in scoli sa isi poata face calculele ce procent exista ca reusita si ce procent cantitativ ar mai trebui rapid introdus! Totul se lasa cu laude pozitiv, nu va fi negativ sub nicio forma chiar daca vor fi pe strazi la vedere zombi ca in philadelphia. Felicitari pentru proiect! Tot inainte pana ajungeti la 99% tineri drogati.

  3. Lasati expertii, americanii te pun de zeci de ani sa mergi drept pe o linie, fara aparate, omologate, verificate, autorizate, cum „gandesc” astia cu o singura circumvolutiune si aia de la chipiu. Citu a stat 2 zile la arest pana s-a trezit la americani, fara aparate. Parca militia trebuia demilitarizata, ce cauta uniformele alea si chipiurile platite din banii nostri, plus bonuri de masa !!! Va imbracati ca papagalii si aveti minte de bibilica. Si mai platiti si experti. Continuati, sa luati spaga !

  4. Etnobotanicele au fost introduse legal pe vremea chachatilor basescu-bok-pdl de la „magazinele de vise”, pentru a pregati terenul pentru drogurile care dau dependenta.

  5. Trafic masiv de droguri grele usor detectabile cu caini si aparate sub privirea complice a serviciilor,diicot, procurori, politie etc si apare un Gigel care e preocupat sa interzica o etnobotanica! Probabil a mai ramas o ciuperca pe care o foloseau mayasii acum o mie de ani cand fumau si visau ca or sa intre intr-o zi in nato si Schengen! Apropos marijuana e legalizata in peste 25% din statele USA. Si nu doar medical ci si pentru consum. Dar noi suntem obsedati cu interzicerea ma mir ca se vinde berea si vinul la liber in Romania.

  6. JJ UNii VOR Leglizarea …

    Si NOI, Restul Romanilor iNTREGI la MINTE LE vrem MUUUUUULTE Jigodiilorde ORICE Soi …

  7. Hahahaha! Treziti-l pe Ceausescu sa va spuna cum nu intra nici pasarea cerulii granita Romaniei fara sa stie statul Roman. Nu era transport neverificat chiar daca Romania avea a 3 flora commerciala a lumii. Luati exmplu la sisteme de securitate ce fac tara sigura pt copii si batranii Romaniei

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.