Femeie terorizată în trafic de fostul iubit

Un bărbat în vârstă de 51 de ani este cercetat pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi încălcarea obligaţiilor impuse prin măsura preventivă a controlului judiciar, după ce şi-ar fi urmărit în trafic fosta concubină în vârstă de 31 de ani, informează, vineri, IPJ Buzău.

Pentru depistarea bărbatului, au fost angrenaţi în misiuni specifice poliţişti din trei judeţe – Buzău, Vrancea şi Galaţi.

„În seara de 22 mai a.c., poliţiştii râmniceni au fost informaţi de către Poliţia oraşului Mărăşeşti cu privire la faptul că o femeie de 31 de ani a sesizat că fostul său concubin a încălcat prevederile ordinului de protecţie şi a urmărit-o în trafic pe traseul Vrancea-Galaţi, fapt ce i-a generat o stare de temere. În urma sesizării primite şi a cooperării rapide între inspectoratele judeţene de poliţie Vrancea, Buzău şi Galaţi, în aproximativ 15 minute de la primirea apelului, bărbatul a fost interceptat în trafic de către poliţiştii gălăţeni. Totodată, apelanta a fost preluată şi condusă la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat pentru audieri”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, în data de 10 mai a.c., instanţa a emis pe numele bărbatului ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, cu obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 200 de metri de fosta concubină.

„La data de 22 mai a.c., bărbatul s-ar fi intersectat în trafic, în timp ce se deplasa pe raza judeţului Vrancea, cu o maşină în care se afla tânăra de 31 de ani.

Bărbatul ar fi urmărit maşina în trafic, deplasându-se în paralel cu autovehiculul, timp în care ar fi filmat apelanta cu telefonul mobil şi ar fi generat acesteia o stare de temere. Totodată, din investigaţii a reieşit că, prin acţiunile sale, bărbatul ar fi încălcat şi obligaţiile impuse prin măsura preventivă a controlului judiciar, fiindu-i interzisă depăşirea limitei teritoriale a judeţului Buzău”, precizează informarea transmisă de IPJ Buzău.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi, totodată, poliţiştii au informat procurorul competent cu privire la încălcarea de către bărbat a obligaţiilor impuse prin măsura preventivă a controlului judiciar, în vederea sesizării instanţei şi înlocuirii măsurii preventive.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. El 51, ea 31!
    Cum naiba sa nu-l apuce nebunia pe bietul om, cand s-a vazut ajuns in stadiul de ,,fost”? Trebuie remarcat totusi ca, in ultima vreme, masina a ajuns un fel de arma personala impotriva fostelor sotii, iubite sau concubine……[Rumburak]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.