Fețele lui Klaus Iohannis

Au mai terminat destule promoții de la Institutul Național al Magistraturii și președintele Klaus Iohannis fie n-a participat, fie n-a zis nimic. Ce s-o fi întîmplat acum, că președintele României a dat fuga în fața viitorilor magistrați? Nu cumva sclipitoarele minți care îl înconjoară și care sunt responsabile de multe dintre chiflele președintelui i-au zis: ar fi bine să ieșiți cu acest prilej și să mai clarificați lucrurile? Clarificat în sensul de a lua apărarea DNA-ului. De bună seamă că toate criticile la adresa DNA sunt înțelese la Cotroceni ca atacuri la adresa instituției și, implicit, a justiției. În mintea unora, dezvăluirile abuzurilor petrecute la Ploiești sunt și atacuri la statul de drept și la minunata operă de civilizare din România, numită și campania anticorupție condusă de Laura Codruța Kovesi.

Ce a spus memorabil președintele Klaus Iohannis cu acest prilej? Iată propoziția-cheie, expresia judecății sale, cea care l-a mînat în fața absolvenților și a poporului pentru a repeta felul în care este perceput scandalul de la Ploiești: „Învestirea dumneavoastră în funcție survine într-un moment în care activitatea de justiție e pusă public la îndoială tocmai de acele persoane chemate să răspundă în fața legii. Această tentativă nu trebuie să vă abată de la principiile constituționale ale egalității și imparțialității. Sunteți în prima linie a apărării principiilor fundamentale pe care se consolidează orice stat de drept autentic“.

Bieții absolvenți ai INM, în loc să termine într-un an ploios și cald, au încheiat studiile și intră în pîine într-un moment în care „activitatea de justiție este pusă public la îndoială tocmai de acele persoane chemate să răspundă în fața legii“. Incredibil! După gîndirea sasului, niște penali, la un pas de a fi condamnați sau pedepsiți, comit obrăznicia de a vorbi despre abuzurile comise de procurorii și polițiștii din Ploiești. Cum își permit așa ceva, nesimțiții dracului?! Să tacă, să fie condamnați cu orice fel de probe pentru a asigura liniștea justiției, a procurorilor, a magistraților și a anticorupției. Și după ce ajung după gratii să-i scrie scrisori Excelenței Sale și să-și caute dreptatea deja zăbrelită.

Insistența cu care Klaus Iohannis revine cu acuzele la adresa celor care au dat în vileag abuzurile ne arată că părerea sa este de neclintit. Sunt corupți, să crape, indiferent cu ce motopompă au fost umflați. Nu contează cum au fost făcute dosarele, nu contează falsitatea probelor, nu contează cine profită din condamnarea lor forțată. Contează numai pedeapsa. Și ideea de anticorupție cu orice preț.

Culmea ironiei! Exact în ziua în care Klaus Iohannis își continua judecățile de tip beton armat în fața promoției de absolvenți ai INM, la redacția Cotidianul ne-a sosit și fotocopia unei adrese de la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție, trimisă unei jurnaliste de la România TV, din 28.08.2015, prin care o anunță că, „la data de 25.02.2008, cu n. 532/II/2008, a fost trimis la Direcția Națională Anticorupție, spre competentă soluționare, dosarul penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu nr. 609/P/2007 și declinat la 21.02.2008 către unitatea noastră, privind pe Iohannis Klaus Verner ș.a. Procuror-șef direcție Daniel Constantin Horodniceanu“ (cineva a semnat pentru).

Din adresă se înțelege că dosarul cu numărul 609/P/2007 este cu P. Adică penal. Iar dosarul îi privește pe „Iohannis Klaus Werner ș.a.“. Adică „și alții“. Adică și soția.

Cu alte cuvinte, președintele nostru este cel puțin la fel de penal ca și penalii pe care îi socoate vinovați de scandalul de la Ploiești. Atîta doar că el apără DNA-ul la care a plecat dosarul său penal, așa cum a apărat și ÎCCJ, unde a dat fuga imediat după instalare și unde avea un dosar de incompatibilitate. De ce s-a dus Klaus Iohannis în vizită la Livia Stanciu? Să vadă ce nevoi are ÎCCJ?! Și ce le-a dat? Cu-cu! Clădirea ÎCCJ a rămas la fel de ponosită, iar dosarul domniei sale a fost închis.

Soarta dosarului penal cu casele dobîndite din meditații și prin falsificări de acte a rămas la fel de neclară.

Un lucru este clar. Inegalabilul nostru președinte este cel care a condus Forumul Democrat al Germanilor din România, cel care s-a declarat prin statut succesorul tuturor organizațiilor „desființate prin constrîngere“ (șmecherie prin care sunt definite și cele interzise prin convenții internaționale).

Editorialul complet în ziarul Cotidianul de miercuri versiunea tipărită – disponibilă la toate chioşcurile – sau varianta digitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 25

56 de Comentarii

 1. Cele TREI ETAPE ALE OPERATIUNILOR LUI SOROS : Prima este „demoralizarea” ( a luat cca. 20 de ani) ce a presupus educarea unor întregi generații folosite ca „idioți utili”. Soros –ismul este injectat în mintea necoaptă a cel puțin doua generații de studenți, fără contragreutatea valorilor fundamentale ale Romaniei, fără patriotism, Astfel cei care au terminat studiile în anii 2010 ocupă poziții de putere. Nu poți trece de ei. Sunt contaminați. Sunt programați să gândească și să reacționeze la anumiți stimului într-un anumit mod (precum câinele dresat). Nu-i poți face să-și schimbe opinia oricât i-ai expune la informații autentice . Sunt “autisti” Vor refuza evidenta. Urmează apoi faza „destabilizării” (o națiune astfel contaminată se poate destabiliza in 5 ani), prin resorturile economiei, politicii externe și apărării. A treia faza este „criza” , prin instaurarea unei noi structuri de putere. Coloniala, a multinationalelor marilor puteri…….Asta se va întâmpla dacă îi lăsam pe ticaloșii basisti – sorosisti sa promită raiul dar de fapt să destabilizeze economia, să pună un guvern «big brother>>. Politicienii, presa sorosista și sistemul basist de educație a format o generație care crede că trăiește vremuri de pace. Solutia de contracarare a acestui razboi : Un efort național de a educa oamenii în spiritul nationalismului (chiar si modelul V.Orban este bun) Scindarea societății romanesti, inclusiv prin anchete ale DNA menite sa delegitimeze Parlamentul si Guvernul și sa paralizeze administrația, sunt, spre satisfacția lui Soros, aproape de „criză”, în plină luptă pentru așezarea unor noi structuri de putere în statul profund.

  • De ce credeti ca nemtalaul o tine cu atata ardoare in brate pe Kodrula in acest scandal izbucnit la DNA Ploiesti??? E foarte simplu deoarece chiar Johannis i-a trasat sarcina de politie politica Kodrulei, adica DNA sa deschida dosare penale bazate pe probe false si denunturi mincinoase mai marilor PSD. Nu i-a cerut el lui Tariceanu ca Alde sa nu intre la guvernare alaturi de PSD pentru ca el va incepe un razboi necrutator cu PSD??? I-a cerut. Iar razboiul este chiar razboiul de la DNA dus impotriva liderilor PSD la cererea expresa a lui Johannis adresata Kodrulei.

  • Mafalda a vorbit, Soros a facut… Kovezi a cules si Iohannis a aplaudat!

  • Din insiruirea aia de nume (Valahu, Olahu, Blahu (Vlahu) ai uitat ce era mai important:Rusofonu,Rusofilu,Sovietcotcodac,Bolsevicu ,Vandutu si, nu in ultimul rand,Sputnik!

  • Minunat si cu bun simt spus de ce se intampla cu tara ,iar Johannis are scut Forul German in cardasie, au praduita mult din tara .Trebuie grabit timpul când trebuie judecati!

 2. PSD si ALDE va rugam impozitati multinationalele cum trebuie si construiti Comarnic- Brasov (incepeti cu Comarnic-Predeal nu tot in Ardeal) si Brasov-Onesti. Va rugam nu va supuneti interdictiei de a trece Carpatii !

 3. Nu prea inteleg de ce va agitati atata cu domnul sase case zis si Klaus. El primeste comanda dintr-un singur loc: BND (serviciul secret german). Restul sunt povesti de claca. De facut nu se prea poate face nimic. El e ca soldatii nemti care stateau cu grenada pe casca asteptand sa explodeze. Ce se poate face este sa inteleaga toti fraierii care l-au votat ce tampenie au facut. Pentru el mila si reprezentarea intereselor romanilor sunt ultima grija. Oricum nu-l intereseaza daca va fi ales din nou sau nu. Daca vor fi prosti care sa-l mai voteze va sta si va face ce trebuie pentru ..Germania. Asa „penal” cum e nu are ce pierde. Noi va trebui sa avem grija sa-l trimitem la origini la alegeri si mai trebuie sa scapam de cozile de topor gen Kovesi (romanca curat-vanduta) Makavei (agenta kgb, pardon fsb) samd. Un roman care nu vede ca toti alogenii astia isi bat joc de ei nu au decat sa sufere. Tot ce e mai rau la romani s-a strans in PNL USR rezistenti imbecili si la presedintie. Ba chiar si prin servicii.

  • Domne….poate fi adevarat ce spuneti…si chiar daca nu este asa un lucru e cert…kwi e intr-o colivie de aur…cum sa nu – placa acolo!? Poate inca 5 ani….

  • Deceneu, Bundes Nachrichten Dienst(BND) in traducere inseamna Serviciul Federal de Informatii.Individul de care vorbesti a fost preluat de la Stasi pe filiera GEG si prin absortia in serviciul de care vorbesti a intrat in lumea selecta a celor
   care lucreaza pentru Moscova in agentura Engie. Agentura europeana a securistilor de „dreapta”, adica a narodnicilor, in noua forma a popularilor…

 4. Iar Iohannis?Pai abia ieri l-ai mai dat o data de pamant!Ai o fixatie don Cornel,te bantuie,…Sa nu te specializezi doar in „Iohannis”,azi se cere multilateralitate…..

  • Numai acum te-ai „prins”? …”ordinul de zi” cu, nici o zi din saptamana fara cel putzin o flegma in capul sasului, are ceva vechime si inclusiv marele professore Marga i-l respecta, marga ala care a fost ministru „invtamantului” la PNT-CD si apoi mare liberal si ministru, umilit, umilit foarte urat de ciumarosie, iar acum o apara!

  • Felcere, cui vorbesti de multilateralitate? Tocmai tu care nu-ti depasesti conditia mediocra „profesional” si moral?
   Spala mai departe leshuri ca asta ti-e soarta, cu toti banii lui Söros pompati in tine!!! Penalul suprem n-a dat mana
   o data in 3 ani cu absolventii si s-a trezit acum, ca sa faca presiuni asupra lui Tudorica plin de frica petru Penala
   adjuncta. Penalul nu i-a mai facut penali pe cei care-i stau in cale, ca la scarbavnica, conferinta de presa. S-or fi
   reabilitat intre timp? Idolul tau e la fel de limitat ca tine confundand notiunile, caci Justitia ins infam, nu e treaba
   procurorilor, ci a JUDECATORILOR. Atacurile indreptatite la procurorii infractori NU SUNT ATACURI LA JUSTITIE…

 5. Ce vehementa , acum s-au dat cartile pe fata , ca pe vremea lui ” Impuscatu ” , nici o masa fara peste , nici un articol fara sa fie infierat cu manie Presedintele Romaniei .Corectitudinea si modul exemplar in care Johannis si-a exercitat functia si atributiunile ce-i revin scoate din sarite o parte a presei ce-l vroiau tarat in derizoriu si transformat intr-o marioneta compromisa , arata neputinta , teama si disperarea opozantilor legati ombilical in cercul vicios al coruptiei generalizate .Cati din cei ajunsi dupa gratii ( nu aia de-au furat o gaina de foame ) au avut tupeul sa-si caute ” dreptatea deja zabrelita ” cand stiau bine ca sunt corupti pana-n maduva oaselor ? Johannis trebuia sa le spuna absolventilor INM sa pice la pace cu coruptii ? Chestiunea caselor este foarte clara , la fel si a FDGR – ului ,asa , in ciuda lui Silviu Manastire , Golban din Elvetia , profesorului Surdu si altora ce confunda Forumul Democrat al Germanilor din Romania cu afacerea Godju in care se stie cine este implicat si nu se sufla un cuvant .

  • Am observat si eu o chestie interesanta :Iohannis chiar vrea sa treaca cat mai discret,nu racneste,nu hohoteste nu nimica,umbla numai cu doamna si media,o piedica in calea uitarii, il tot baga in casa noastra,pe masa noastra ,in patul nostru,in sufletul nostru, doar doar o punem mana pe topoare!Ma nene, cu Basescu injurand si edit pe la toate televizuinele ,cu Nutzi dupa el,nu era bine, nu ii permitea Constitutia sa fie”jucator”!Concluzia:cu cat este mai multa liniste in spatiul politic, cu atat media pierde !Totusi maine,pentru variatie se vor ocupa de Kovesi,nu stiu daca ai auzit de ea!

  • Domnule Nistorescu, cu regret va spun ca nu-i cunoasteti pe nemti. Mecanica in starea cea mai pura. Cunoasteti vreun sahist neamt?

  • @In sfarsit…. :Ai uitat sa mentionezi concediile si vacantele dintre acestea, executate intr-adevar in mod exemplar!

  • Nu stim inca cine l-a scos din palarie adica din obscuritatea unei primarii a jud.sibiu dupa cum nu stim nici cine l-a imbracat cu jacheta rosie la manifestatie.
   Dar daca disjungem faptele observam in antet raspunsul.
   STATUL PARALEL.

  • Cata nedreptate ai nea ciripitorule. S-ai o viata plina de bucurii si sanatate dupa cum iti sunt sufletul si imbarligatura.

 6. interesant traseu, dela rtv 28.08.2015 ajunge la cornel in februarie 2018, cu doua zile inainte ca min justitiei sa-si prezinte raportul! sa vedm maine ce senzatii tari mai gustam.

 7. Ce problema il darama pe Teleormanez ,ca bolovanul neamt,sade imaculat, tot colea. Si nu modistul Tariceanu.
  Neamtul n-are nici o treaba. Asa scrie in Constitutie. Treaba ii. Nu-i place politica,si pace.”Decat” calaria cu sotia.Cu bicicleta.
  Nu-l poti clinti.
  Politica s-o faca desteptulp de foca Weddel Dragnea,,ce vrea sa scoata castanele din foc, cu bubete de tudorel. Ce e prea alenunecos, ala, a’ dracu peste guvid!
  Presul?Nu poate da cu barda ca Basescu.( Vedea-l-as si pe el la Bulau).Sa-si vada de bicicleta. Ca altceva NU poate! Scrie in aia, Constitutie.
  Iar bubulete,cu ataia Sefi, hoti dovediti ,pe care de-abia ii asteapta sapunul la bulau?
  Il mananca troaca de porci PSD, de nu-i salveaza….

  • Janukevici, vezi sa nu te inhatze Plagiatoarea pentru incalcarea bunelor maniere si crima de lezmajestate!!! Adica neamtzul
   nu are voie sa-si calareasca sotia? Chestia cu bicicleta e de acoperire, dar cam lesinata, caci la calarit nu poti sa stai
   neclintit…

 8. Timpul trece…laturile lui Asistenta Sociala TR si ale lui Gojdu…se strang…cartelul anti justitie da tot mai tare din aripi, si-si cravaseaza mercenarii din mass-media.

 9. Iohanis este adevarat actioneaza ca un robot programat sa spuna si sa execute ordine din exterior dar din pacate i-au pus un soft de nivelul unui manipulant …..

 10. astazi este Sf Jigodie cel Nou ! toti rumanii cu carnet de partid sunt la biserica si se roaga sa primeasca slujbe grase !
  altii se gudura pt salarii, pensii, ajutoare, … ceilalti pleaca, sau fac planuri sa plece din Tara !
  clasa mijlocie mica trage la saiba, saraci cu duhu, pt care va fi bine mai Apoi, in Imparatia Cerurilor !
  hai libi

 11. Pare deja că noile promoții de magistrați îi „stimulează” lui Popescu Tăriceanu serioase nemulțumiri, „ajungând să o acuze pe Codruța Kovesi că a fost convocat la comisia SRI a parlamentului” ?

 12. Si atunci?… Se impune darea lui in sus, cat mai sus, adica SUS…PEN…DAREA !

 13. Iohannis nu „apara” DNA sau Justitia, ci propriul sau interes. Tema anti-coruptiei a adus voturi si inca poate aduce. In circumstante normale ar fi zacut in parnaie alaturi de alti „penali”, dar Occidentul si tradatorii din interior ni l-au impus pe post de primul imun al tarii, pentru ca raspunde corespunzator la comenzi. Ca si Iohannis, Kovesi si DNA au rolul de a tine colonia periferica numita Romania supusa. Tara noastra este o piata de desfacere pentru gunoaiele occidentalilor si o furnizoare de materii prime ieftine, si asa trebuie sa ramana.

 14. Pt.In sfarsit , … . ” … .Corectitudinea si modul exemplar in care Johannis si-a exercitat functia si atributiunile ce-i revin scoate din sarite o parte a presei ce-l vroiau tarat in derizoriu si transformat intr-o marioneta compromisa, arata neputinta, teama si disperarea opozantilor legati ombilical in cercul vicios al coruptiei generalizate. … ” , auzi exprimare la slugoiul asta, securistul asta de dreapta, care isi pune buzele pe dosul sotului doamnei Carmen, care in fapt precum predecesorii sai este un gargaragiu o marioneta al celor care se amesteca copios si abundent in trebile interne ale tarii ROMANIA in ultimii 29 de ani, adica: AMERICANII, RUSII, EVREII, FRNCEZII, ENGLEZII, GERMANII, in scop clar jefuirea resurselor solului si subsolului, in dispret pentru mediu, precum in coloniile din Africa si America de Sud in contradictie flagranta cu apartenenta tarii noastre la: N.A.T.O., U.E.,Parteneriat Strategic cu SUA ! In trendul asta, datorita datorita in principal intereselor rusilor si americanilor in zona, putem sa fim faramati ca stat national unitar iar jefuirea tarii sa se faca pe mai departe in formatul de cnezate si voievodate ca in feudalismul timpuriu, din pacate suntem o tara pe farasul istoriei !

  • Cegeule , cum iti permite moderatorul sa jignesti , sa folosesti atacuri la persoana si altora… NU ? Ti-am dat un raspuns decent , moderatorul nu vrea sa-l cunosti , te menajeaza . Din ce motive ? El stie , e judecatorul suprem !” Slugoiul asta de dreapta , securistul asta de dreapta care isi pune buzele pe dosul sotului doamnei Carmen „. MODERATORULE , TU CITESTI POSTARILE SAU TE UITI LA PSEUDONIME SI POSTEZI COMENTARIILE IN FUNCTIE DE PROPRIILE OPTIUNI ? AI PRIMIT ORDIN SA-TI BATI JOC DE OPINIILE ROMANILOR SI SA POSTEZI COMENTARIILE UNOR IDIOTI ?

  • Pt. ALO, … . Auzi ma manuta trista, lasa indignarea si apelurile astea disperate de fecioara violata la adresa zonei de moderare de la gazeta asta ! Legat de apreciera facuta la adresa celor care nu suntem slugile sotului doamnei Carmen, ca am fi ” idioti ”, ai putea sa faci ceva moderabil la statuiile din orasul unde se da ora exacta ! In rest multe azvarlituri de popou in nas sluga securista de dreapata ! Hai barsti in ceva moderabil !

  • @ c.g –L-ai spart , te-ai desconsiderat total , cu asemenea valori in frunte coruptii vor fi sefi la DNA .Ti-a venit vreo prima pe cuponul de pensie pentru balivernele din Cotidianul ? Creste-ti stranepotii si lasa-te de postat , faci partidul de ras Multumiri moderatorului pentru exigenta , tot inainte !

  • Pt.Nivelul propagandei platite.Hai vezi de drum cu gargara asta ieftina de securist din dreapta, slugoiul sotului doamnei Carmen ! Vai steaua voastra de penibili !

 15. Cred ca vehementa cu care apara asa zisa „independenta” a justitiei,tine mai mult de apararea prestigiului ei,sifonat de anumite abuzuri din interiorul ei,lucru care,in parte este justificat…Totusi exagereaza,atunci cand se refera la intangibilitatea ei si nu se preocupa de detensionarea situatiei prin simpla inlocuire a managerului DNA,cu fusta sau fara fusta,care si-a dovedit oarecum limitele…Nu cred ca judecatorii sau procurorii,vor iesi timorati din aceasta situatie ci dimpotriva,in mare parte vor deveni mai intransigenti in orgoliul lor,bineinteles prin respectarea legilor si procedurilor,dupa ce va fi eliminata si pleava dovedita ca abuziva prin intermediul careia vor cadea si vreo cateva capete din umbra…Daca nu se va face acest lucru,e evident ca e legat oarecum ombilical de acest sistem si mai devreme sau mai tarziu se va confirma acest lucru,dar ma tem ca va fi prea tarziu…

 16. N-are nici o vina dl. presedinte ca este pus acolo in frunte , de cei care l-au pus ! El saracu executa tot ce i se dicteaza , doar le este dator , chiar daca este contra interesului RO si zice mersi ca se poate plimba cu sotia , pe colo ,colo ! Uitati-va doar in ce fibrilatie a intrat Klemm ,in ultimele zile (o fi el presedintele?) .Intr-adevar , mare dreptate a avut , cand a spus ca avem mare ‘ghinion’ !

 17. P nu e de la penal. E de la parchet. Asadar toata constructia articolului se duce naibii.

 18. O namilă de om cu un caracter josnic … ! Acesta este președintele Romăniei impus pe căi oculte cu scopul de a îngenunchea poporul romăn … și cu ajutorul justiției aservite … ! Criteriile și metodele sunt de manual … , să fie șantajabil , să nu aibă copii , să fie pasionat de un trai luxos pe care nu-l poate susține … , să fie predispus la infracțiuni …

 19. Unde este postarea ” Universuri paralele ” ? N-am scris nimic josnic sau jignitor , ” Zapada ” isi permite despre Presedintele Romaniei sa scrie „o namila de om cu caracter josnic „. De ce esti partinitor , ce moderare e asta ?

 20. A inceput sabatul vrajitoarelor Ciumei rosii…in frunte vrajitoarele vedeta ; Zapada , c g , Charlie , Ion de Romania , Alcibiade de la braila ! In jurul focului topaie , dantuiesc si se veselesc ! vrajitoarea -sef , care l-ea convocat , le priveste zimbind subtire , din marginea padurii unde s-a retras sa se odihnesca ! Totusi are 70 ani …mult si pt. o vrajitoare propagandist ! Dar este linistita …I-ea promis pensii special , indemnizatii , slujbe babane pt. micuti vrajitori ! Totul este sa iasa bine si sa 9 scape Stapinii , cu libertatea si averile furate ! DAR MAI SUNT problem…Kovesi , Klaus ( nici macar nu sunt romani ) , sorosistii din P.TA VICTORIEI , americanii cu bazele lor , U E ( n-ea pus dracu )…mai sunt si alegerile anticipate …nu se stie

 21. Pt.pamflet de primavara. Eu c.g. nu sunt ” vrajitoare a Ciumei rosii ( ma flateaza asa treaba cu ” …vedeta ” !, repet: pana in 2010 am chibitat cu machitorul, gargaragiul marioneta de matroz, am fost cu dreapta ( nu am fost insa securist !), dupa data asta, m-am lepadat de …satana, dar au mai ramas oarece deprinderi, sa le spunem voluptati de fript in bulane in care se mai folosesc asa oarece exprimari mai tari, la limita regulamentului sa spunem, invatul asta de debarasezi de el mai greu, te mai fura tastatura, ii mai tii asa in suturi pe unii cand esti jignit, s.a.m.d. ! Eu c.g. mai repet, poate se retine pozitia care o reprezint eu azi: LOCUL HOTILOR SI BANDITILOR ECONOMICI, IN URMA UNOR PROCESE DREPTE ESTE IN PUSCARIE, IAR AVERILE LOR ILEGALE SA FIE CONFISCATE INDIFERENT UNDE DUCE LANTUL DE LA GATUL LOR, INDIFERENT CE FUNCTII AU AVUT SAU AU AZI IN TARA ASTA ! Clar … ! Sa fi sanatos si la punga gros ! p.s.- daca m-am aprins in unele comentarii, replici la comentarii si am depasit anumite limite imi cer anticipat scuze fata de cei pe care i-am ofensat cu exprimarea mea !

  • c.g , nu-ti mai cere scuze , lasa-te de vrajeli si postari de rasul curcilor si mergi ( macar ) duminica la slujba , izgonesti necuratul si te primenesti sufleteste . Ce-ti trebuie la varsta dumitale sa te injure lumea si sa risti un infarct ?

  • Pt.Sfat Prietenesc. Crestine uite cum sta treaba, nu cred ca trebuie sa ma persiflezi sa ma mistocaresti legat de scuze, eu asa am simtit si asta am facut, nu sa ma iei tu in raspar acum asa gaozareste ! Legat de postari si ” curci ” si ” rasul lor ” cam tot in felul in care am explicat mai sus. Legat de biserica, recunosc merg cam rar, dar in pipota mea sunt cu frica de Dumnezeu. Am sa insist legat de ”varsta, infarct ”si ” sa ma injure lumea ” adica; in anul 2014 eu l-am preferat in fotoliul Cotrocenilor pe sotul doamnei Carmen in locul ” carlanului ”, precum circa sase milioane de romani, iar dupa ce omul s-a vazut cu sacii in caruta a inceput sa ne sfideze pe milioanele astea care l-am votat: l-a pus pe MRU la serviciul ala de trei litere ( pana la coada a demisionat …! ), aiureaza cu Sefa DNA ca este super s.a.m.d., iese asa la geaca fie ea si de culoare rosie la demonstratie in favoarea Opozitiei, a aiurit cu ” guvernul meu ”, a pus in Palatul Victoria calamitatea tehnocrata Dacian Julien Ciolos si celelalte nulitati politice chipurile tehnocrate gen Pruna si restul, are un salariu marit cu 300% care sfideaza nesimtirea precum salariile diplomatilor si altor categorii priviligiate, nu ii mai citez…, in contrast cu nivelulul pensiilor si salariilor a majoritatii romanilor, pentru astea si altele cred ca omul din Dealul Cotrocenilor ar trebui sa fie suspendat de Parlamentul ROMANIEI ! Sigur sunt haite din exterior care ii subordoneaza pe gargaragii si marionetele care decid ceva in tara asta, asta este soarta noastra, dar daca din cauza asta plec la cele vesnice eu c.g. cer bunului Dumnezeu un favor: sa ma lase dupa … sa bantui o saptamana sa strang pe dusmanii astia ai ROMANIEI si ai romanilor si apoi plec in … stele ! ” Sa fi iubit de popor ca finul Mitrea Cocor ”, asa cum ma alinta pe mine cu zicerea asta tatal unui ziarist de renume din tara asta !

  • @ 16:49—c.g , daca-ai fost de dreapta , de ce-ai cotit la stanga ? Ai auzit de Petre Tutea ? Stai linistit , nu a fost vreun securist sau tortionar , dimpotriva . Ce l-a apucat de a scris :” Stanga nu poate guverna . Cand vine la putere e pustiu .” ? Sau :” Toate formele de stanga violeaza cotidian ordinea naturala a lui Dumnezeu .”. Sa nu-l faci prost sau cum iti vine la gura , cinste-i memoria pentru cate a indurat , multi am vrea sa avem caracterul si personalitatea lui . Tot el mai are una memorabila : ” Orice om cu inima curata , la varsta de 30 de ani , nu poate fi decat de stanga . DACA RAMANE DE STANGA SI DUPA ALTI TRETZEZI DE ANI , INSEAMNA CA E CRETIN ! ” Bravo tie , esti loial si ai printzipii , ai grija , pastreaza-ti demnitatea , sa nu pleci ” la stele ” … Noaptea , Ca Hotii !

  • Pt.Mitrea Cosor. Bine ma crestine, am receptionat! Spune o vorba: ” ajunga o maciuca la un car de oale ”, mi-a placut replica ta care se vrea a fi mai deosebita ! Stai linistit nu prea am chef sa plec la stele …, de socoteala asta se ocupa bunul Dumnezeu, El da si ia viata !

 22. Pt.pamflet de primavara. Legat de ce spui: ” … mai sunt si alegerile anticipate …nu se stie ”, eu ii cunosc bine pe PSD-isti ( de cand ma frigeam in bulane cu ei pana in 2010… ) sunt cel mai bine ancorat partid in teritoriu, iar azi datorita: exprimarii penibile a sotului doamnei Carmen, a Opozitiei cu reprezentantii sai: PNL, USR, PMP, UDMR, la caz de anticipate PSD si tabachera lor politica ALDE castiga si mai detasat alegerile, cu circa 70-75% din cei care voteaza, deoarece in tara asta voteaza cam 50% dintre romanii care au drept de vot ! In concluzie cred ca trebuie ” ciocul mic ” legat de anticipate ca ii ridicati la plasa ” peonului de Telemorman ” Liviu si Dragnea si aglomerarii poltice PSD ! Sa auzim si de mai bine !

 23. Cum se poate asa ceva? Doi Becalezi,intra la ani grei de puscarie,pe motiv de fotbal,iar”Fratii Petreus”, Dragnea si modistul din colivia cu nebune…Stau bine mersi in fruntea statului degeaba….Nici Ebola nu-i atinge….Si tot ne seaca cu „Parlamenta ” lor…Si „revolutiile” de circari faliti la buzunar.
  Remes si Muresan,(Stan si Bran) pentru o damigeana de palinca, si un cos de caltabos, au papat parnaie degeaba…Dar domniile lor,inventatori, sunt plini de idei marete, ptr. care ar merita locuri mai umbroase „decat” Brazilia….
  Daca nu e sasul de vina,sigur, e oglinda de pe perete!

 24. Posibil ca „Pinochet de Romania”, sa prinda dreapta parnaie,la fel si Arsenie Boca de Teleorman, Dragnea, cu cei 2 ani cu executare…Acasa. NU in Brazilia.

 25. Oameni buni-voi-UNII- care mai scrieti pe aici chiar nu aveti un pic de minte in capul ala sec sau o faceti intentionat? Pai ce legatura are Kovesi cu Iohannis atunci cand e vorba de cum isi face treaba fiecare in functiile detinute, si trecutul lor care unul este cam cu pete si a celuilalt nu prea. Intr-o tara in care s-a furat mii de miliarde euro in 28 de ani si se fura in continuare-voi acuzati pe singura persoana din aceasta tara care-inca-mai rezista tavalugului cripto-comunistilor,securistilor si hotilor acestei tari? Di cand te gandesti ca nu prea are aliati de caracter si cu functii importante in stat si pe deasupra este si femeie-voi-globanilor-ar trebui sa-i pupati picioarele. Este de neimaginat cu cata ura va uriti singura persoana si institutie care INCA-mai lupta pentru voi-PROSTIME. Singurul merit a lui Iohannis-pana acuma este ca nu o demite. Cred ca ar fi greseala vietii lui. Asa-poate mai castiga admiratori din randul celor cinstiti si admiratori a lui Kovesi-altfel este pierdut si el. Daca pica din functie si ramane tot ciuma rosie la putere cu om de-al lor la sefia DNA-in 2 ani e condamnat. Dar cam aici se termina asocierea intre cei doi. Poate -cu timpul-o sa va mai desteptati si o sa vedeti cum stau lucrurile in Romanica. Altfel-Coreea de Nord va paste!!!

  • Pt.j&d.Ne iei asa la raspel: ” Oameni buni-voi-UNII- care mai scrieti pe aici chiar nu aveti un pic de minte in capul ala sec sau o faceti intentionat? … ” si mai bagi printre altele: ” … Este de neimaginat cu cata ura va uriti singura persoana si institutie care INCA-mai lupta pentru voi-PROSTIME. … ” ! Sa fim clari ce mare branza facu Sefa DNA legat de coruptie si miile alea de miliarde de care spui ca se sterpelira dupa ticalosia din dec.’89 mister ”j” si ” d ‘, iti spun eu un simplu condicar, lefegiu, mai nimic, mult zgomot, scuturat de catuse arestari cu zurgalai, brandu recuparari de miliarde de bani furaciti ! Cine este Sefa DNA ma neica doua litere care ne iei asa la chestia aia moderabila, o fatuca baschetbalista care o baga cu ” DNA ne facem trieaba ” si cam atat , mai clar asa ce mare scula de meseriasa este ” persoana umana ” in cauza , medalita de serviciile secrete americane, franceze, s.a.m.d. , promovata de machitorul, gargaragiul, marioneta de matroz, neica doua litere crezi talica asa ca daca ne iei asa la carne … crezi ca esti smecher iar astia care mai citim si comentam la gazeta ” suntem nascuti ieri ” legat de o Sefa DNA protejata asa obraznic de ambasadorul SUA mister Hans Klemm intr-un mod cel putin obraznic ! Da cu grebla prin vorbe si nu ne mai provoca cu vorbe de smecher de la portile orasului !

 26. Este aproape Coreea de Nord,daca mai castiga KLAUS WERNER IOHANNIS un mandat.Am inceput sa-l regret pe BASESCU,pe care nu l-am votat niciodata.Kovesi e sibianca si poate mai are nevoie de ea.Procurorul general e nasul lui Kovesi si asa ca mergem mai departe cum ne dicteaza ei,cu tot clanul.Ministrul Justitiei nu v-a face nici o propunere joi pentru schimbarea lui Kovesi.Cred ca o sa spuna o alta data cand o sa ia hotarare.Domnul Tudorel ia masuri incet,incetisor si deloc.

  • Tepes , pe trase-n teapa cine minte si manipuleaza ? Daca Kovesi nu e fina lui Lazar executi singur miscarea cu demnitatea japonezilor care-si fac sepuku ? Iar vine gerul , stai la plaja in bikini pe riviera Nistrului cu urechea la difuzorul cu stirile din Tiraspol si tastezi nazbatii , s-ar putea sa racesti !

 27. Pt.j&d.Ne iei asa la raspel: ” Oameni buni-voi-UNII- care mai scrieti pe aici chiar nu aveti un pic de minte in capul ala sec sau o faceti intentionat? … ” si mai bagi printre altele: ” … Este de neimaginat cu cata ura va uriti singura persoana si institutie care INCA-mai lupta pentru voi-PROSTIME. … ” ! Sa fim clari ce mare branza facu Sefa DNA legat de coruptie si miile alea de miliarde de care spui ca se sterpelira dupa ticalosia din dec.’89 mister ”j” si ” d ‘, iti spun eu un simplu condicar, lefegiu, mai nimic, mult zgomot, scuturat de catuse arestari cu zurgalai, brandu recuparari de miliarde de bani furaciti ! Cine este Sefa DNA ma neica doua litere care ne iei asa la chestia aia moderabila, o fatuca baschetbalista care o baga cu ” DNA ne facem trieaba ” si cam atat , mai clar asa ce mare scula de meseriasa este ” persoana umana ” in cauza , medalita de serviciile secrete americane, franceze, s.a.m.d. , promovata de machitorul, gargaragiul, marioneta de matroz, neica doua litere crezi talica asa ca daca ne iei asa la carne … crezi ca esti smecher iar astia care mai citim si comentam la gazeta ” suntem nascuti ieri ” legat de o Sefa DNA protejata asa obraznic de ambasadorul SUA mister Hans Klemm intr-un mod cel putin obraznic ! Da cu grebla prin vorbe si nu ne mai provoca cu vorbe de smecher de la portile orasului!!!

 28. Lasa de dorit DEMAGOGIA reprezentantilor europeni. Am crezut, la un moment dat, ca sunt dezimformati de maKOvisti si sunt nevinovati, chiar daca erau obligati sa verifice incalcarile INCREDIBILE ale drepturilor omului si Politia Politica instaurata pe legile MaKOvei. Nu, EI sunt parte a diversiunilor. Stiam asta de peste 10 ani, dar credeam ca e vorba de Teoria Conspiratiei. Acum, m-am convins definitiv. Episoadele cu Piata Universitatii 2010-’11, Referendumul cu Base, Colectiv, Bamboo, #rezist si multe altele sunt probe. In 2010-’11 nu ne-au mai pus cipurile cu 666 (fiind redirectionate prin Obamacare la cei cu dizabilitati din SUA). De #rezist stiam inainte de alegerile din SUA si s-a adeverit ca si in SUA si la noi, pierzandu-se alegerile, s-au pus planurile in functiune. Ar mai putea fi ceva, tot in SUA si la noi, prin martie, dar poate vor avea surprize pana atunci. Ati vazut filmarea cu Juncker si Soros (CONDAMNAT PENAL DEFINITIV, de 3 luni), pupandu-se, la sfarsitul anului trecut. Johannis a mintit, gasindu-se pe site-ul ECFR, langa Soros si fiul lui, timp de 1 an si jumatate, incalcand iarasi Constitutia. Incalcarea GRAVA a democratiei in Romania, sustinuta de liderii europeni, trebuie sa ne dea de gandit daca ne mai trebuie o UE a minciunii. Cei care conduc acum UE nu au majoritate in sondaje, dar manipularile sofisticate inlatura, demobilizeaza pe unii, ca sa iasa cine trebuie. 60-70% din populatia europeana nu agreeaza actuala conducere UE. Mass-media lor propaga numai neadevaruri, doar un exemplu ar fi minciunile lui KOvesi despre inregistrarile cu ministrii si email, fata de cele inscrise in Raportul Inspectiei Judiciare, care arata CONTRARIUL !

 29. Anchetă făcută în SUA care demască propaganda. Fantomele lui Soros în România.
  Andreea Sava a prezentat la emisiunea „Descoperiți” o anchetă făcută în SUA care arată cum a căpătat George Soros putere în România.
  „Capital Research Center” a publicat joi episodul 7 din serialul despre influența lui George Soros în România.
  „Absolventă a Universității Central Europene și fostă activistă de ONG, Monica Macovei ne oferă un exemplu de prim rang despre cum activiștii aliniați la Soroș au preluat puterea în Estul Europei”, scrie capitalresearch.org.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.