Fiica lui Rudel Obreja acuză

Leyla Obreja, fiica defunctului Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, condamnat în dosarul Gala Bute, a declarat pentru Realitatea PLUS, că are suspiciuni clare conform cărora Florian Coldea are o implicare directă în moartea tatălui ei.

„Tatal meu e o victima fizica, intre timp a si murit.

Tatal meu nu a fost prieten, nu se cunostea nici cu dna Udrea, nici cu Basescu, nici cu Coldea. Nu a avut prietenii, nu a facut parte din sistem, nu a beneficiat nici financiar, nici prin functii de tot ce si-au atribuit oamenii astia de-a lungul timpului. Ca ei acum sufera si platesc pentru ce au facut, dar au avut multe momente de glorie cu totii.

Tatal meu a facut un denunt la DIICOT impotriva domnului Maior, a dl Coldea si a dnei Kovesi. Nici nu a fost bagat in seama acest denunt. Nu s-a dus cu probe, ca n-aveam de unde sa avem probe. Procuratura trebuia sa se sesizeze, dar uite ca s-au facut azi. Imi pare rau ca dansul nu traieste, probabil ca ar fi simtit o mare usurare, s-ar fi simtit indreptatit, ca a murit un om nevinovat totusi, iar in ochii tuturor era blamat, ca era un infractor.

Are implicatii in foarte multe multe cazuri, in ideea ca a coordonat un sistem parazitar, numit statul paralel.

Nu as avea eu probe ca are implicatii directe in cazul tatalui meu, ci prin prisma sistemului pe care il coordona, cu dosare facute la comanda, cu influenta pe care o avea prin prisma informatiilor pe care le detinea.

Prin toate aceste elemente, am o suspicine rezonabila ca a fost implicat direct in moartea tatalui meu.

Din ce inteleg, a facut parte dintr-un sistem, o organizatie, o prietenie cu oamenii de la Beciul Domnesc, si-au dat cu oalele in cap, au inceput sa-si faca rau unul altuia.

Aceste elemente ma fac sa cred ca ar putea fi intr-un fel sau altul responsabil. Prin sistemul pe care il controla, care a facut multe victime.

In stenograme apare si numele dnei Kovesi, care e inalt functionar european astazi.

Daca se foloseau de numele ei sa promita sau sa pretinda sume de bani pentru a influenta anumiti judecatori, ma indoiesc ca o faceau fara cunostinta dansei.

Are case prin sudu Frantei. E functionar public, de unde are bani sa si faca case? Are firme de consultanta, ce mari skill-uri are sa ofere consultanta ca e militar. E vreun grafic designer? Sunt clare lucrurile cum isi faceau oamenii astia banii.

Simt ca ar trebui sa se faca dreptate, au fost multe alte persoane vinovate.

Daca exista o persoana in Romania care intelege ca Rudel Obreja a fost nevinovat prin intermediul acestei situatii, eu ma bucur”, a spus fiica fostului pugilist.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

4 Comentarii

 1. „ce mari skill-uri are sa ofere consultanta ca e militar.”

  Ms Leyla-Denisa OBREJA – Publications Office of the EU
  op.europa.eu › web › person › EP_DPPE200468
  Administrator advising on parliamentary business. European Union > European Parliament > Political groups’ secretariats > ID: Identity and Democracy Group …

  -vopsesti cu skill
  vopsesti cu still!

 2. Prosport. Cristian Voicu

  „Obreja spune că marile ținte erau Traian Băsescu și Elena Udrea și vorbește pe larg despre tentativele făcute de DNA pentru a-i ușura sentința: „Au fost patru modalități prin care mi s-a spus „dă-o pe Udrea și scapi”. Mi s-a întâmplat în beciul unei circi de arest, unde a intrat un alt arestat, care a stat o singură noapte, și care a avut grijă să îmi sugereze și să intre în discuție, spunându-mi: „dă-o și o să scapi”. Am avut apoi o plimbare cu duba prin oraș, mă duceau de la o circă la alta. La un moment dat, pe traseu, am rămas tot cu un arestat și acea persoană mi-a spus același lucru. A venit acasă la soția mea, eu eram arestat. Soția a venit la mine și mi-a spus. Am mai avut o situație în care mie, personal, cineva mi-a spus pe holurile unei instanțe de judecata din București același lucru.”

  Acest om, pentru o astfel de atitudine demna, merita toata consideratia si eu cred ca ar trebui reabilitat.

 3. Obreja mort pentru ca nu a turnat pe” cine trebuie” , Elena Udrea la mititica pentru ca nu l-a turnat pe Petrov.Pacat de Rudel , el a avut doar vina de a fi presedintele Federatiei Romane de Box.Ceilalti doi -Petrov si Udrea se apara unul pe celalalt precum hotii de icoane de la biserica…PS in locul Elenei Udrea ar fi trebuit sa fie Basescu-Petrov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.