Fost director în trustul lui Dan Voiculescu, contract cu Min. Economiei

Compania Media Consulta Internațional a fost desemnată câștigătoarea unei campanii publicitare la TV și radio a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului finanțată din bani europeni cu o ofertă de 499.000 lei (100.000 €). 

 

Compania Media Consulta este condusă de Mihai Craiu, fost șef al ziarelor Jurnalul Național și Săptămâna Financiară din trustul Intact al lui Dan Voiculescu.

Contractul poartă denumirea generică „Management de calitate și performanță în cadrul MEEMA, pentru reducerea poverii administrative și dezvoltarea IMM-urilor inovatoare – Operational Capacitate Administrativa – POCA”. Presupune educarea și interconectarea antreprenorilor prin intermediul unei platforme digitale, cu scopul de a pune la dispoziția întreprinzătorilor o gamă vastă de resurse și informații relevante pentru întreprinderile mici si mijlocii, start-up-uri și scale-up-uri afacerilor.

Ministerul vrea să-și promoveze platforma digitală IMM MENTOR ca un centru de resurse și informații, un punct unic în care se vor afla toate informațiile de care ar putea avea nevoie un antreprenor pentru a-și desfășura activitatea în mod sustenabil precum: cum să înființezi sau să dezvolți o afacere, evenimente de business, târguri, legislație, surse de finanțare, oportunități de afaceri, planificare strategică, gestionare și eficientizare a vânzărilor, eficientizarea activității IMM-urilor prin instrumente de cercetare de piață, recomandări de clienți și furnizori cu ajutorul inteligenței artificiale, solicitări ale investitorilor, oportunități furnizate de către consilierii economici din rețeaua externă a MEAT și altele.

Firma Media Consulta are mai multe licitații câștigate cu statul pentru contracte de publicitate, din care se remarcă cele cu municipiul Craiova, condus de Lia Olguța Vasilescu, și cele cu Ministerul Economiei.

În 2021, Media Consulta câștiga același tip de contract ca cel din prezent – “Management de calitate și performanță în cadrul MEEMA, pentru reducerea poverii administrative și dezvoltarea IMM-urilor inovatoare”, numai că prețul era unul mai mic, 63.000 euro .

Deși are o vechime de mai mult de 20 ani, firma lui Mihai Craiu a început să câștige contract serioase cu statul abia din 2019. În 2022, a fost vârful, derulând campanii pentru stat de 1 milion lei. Printre alte instituții cu care Media Consulta a fost sub contract se numără Ministerul Energiei, ANRE, Institutul pentru Sănătate Publică sau Ministerul Dezvoltării.

O centralizare a tuturor acestor contracte poate fi găsită aici RO 15731750 / MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL / Bucuresti , Bucuresti.

Mihai Craiu, proprietarul Media Consulta, pe lângă cariera de aproape 20 de ani în trustul Intact, unde a ocupat mai multe posturi de director,  se recomandă ca lobbyst. Compania sa oferă, printre altele, strategie de business pentru start-up-uri, consultanță juridică și fiscală, investiții strategice și planuri sustenabile pentru gestionarea costurilor, lobby de management organizațional, strategii de marketing și vânzări, cercetare și dezvoltare, strategii de comunicare, servicii de publicitate, relații publice, digital marketing și activități BTL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1091 Articole
Author

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.