Fost șef al partidului. Cele mai mari pericole pentru PNL

 Există un deficit de comunicare în PNL, nu se comunică foarte bine între nivelul naţional şi cele locale, dar nici între partid şi societatea românească, este de părere Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica

„Cred că PNL trebuie să se gândească foarte serios că pentru a avea forţa de a aborda prin el însuşi alegerile următoare să aibă un program electoral foarte clar. Şi mai e nevoie de două elemente pentru ca această formulă să aibă acoperire. Programul politic este una, programul electoral este alta, strategia electorală este altceva. Şi sper că în partid se lucrează la această strategie electorală pentru cele patru campanii care vor fi anul următor”, spune Stoica, potrivit News.ro.

Starea de spirit contează  mult la europarlamentare

„Dacă PNL vrea să aibă un scor bun trebuie să creeze o stare de spirit, nu este suficient să pună în mişcare aparatul de partid pentru că la aceste alegeri strategia electorală se bazează nu în primul rând pe aparatul de partid, ci pe starea de spirit pe care o poate crea partidul. Şi e greu să creezi o stare de spirit favorabilă în condiţiile în care există curente populiste destul de umflate”, a explicat Stoica.

 PNL are nevoie să împrospăteze partidul 

„ Riscul este că am avut un imobilism vreme de câţiva ani şi cred că este nevoie să împrospătăm partidul. Curentele sunt foarte necesare, ele trebuie să fie însă prezente şi să existe împreună pentru a da o identitate PNL”, a afirmat fostul preşedinte liberal.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Riscul pentru România este ca PNL să supraviețuiască. PNL trebuie să meargă alături de PNȚ-CD și din partide istorice să rămână doar istoria.

  2. hopaaa… scoate capul și inventatorul pensiilor speciale, marele sinistru al Justiției Valeriu Stoica (PNL), în timpul Guvernului condus de Victor Ciorbea (PNŢCD) în 1997. El a început transformarea „băieților din justiție” într-o castă specială, intangibilă, stăpână pe tot ce mișcă. Hai Sik…!

  3. CiucĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ ce sa comunice altceva! Legat de curent, zici ca-i pus la curent alternativ de la panouri fotovoltaice !

  4. Sa te opui la peste 6,3 milioane de alegatori este incremenire in proiect, politica de manelist la vanghelioane. PNL/PDL zboara de la guvernare in viitorul parlament.

  5. Valerica era mai potrivit sa fi fost sef al PDL. Totul il califica pentru acea functie.

  6. Valeriu STOICA a fost conform cv judecator comunist timp de 15 ani inainte de 1990; pentru cine stie,cunoaste,ce grad avea in securitate

  7. „ AXIOMĂ: PNL-UL ESTE SCOS DIN CĂRȚILE USA! CÂND WERNER DISPARE -PNL-UL MOARE!

  8. Nu trebuie sa se deranjeze nicidecum PNL! A guvernat aproape 6 ani, ultimii impreuna cu „ciuma rosie” iar opinia votantului este deja formata. In acesti 6 ani Romania si poporul roman au constituit bataia de joc a clasei politice profund corupte care a prosperat „prin ea insasi”. Poate a sosit momentul ca toti chiritoii platiti cu zeci de mii de euro pe luna din banii cetatenilor sa isi faca bagajele si sa plece pentru totdeauna, fiindca au distrus o tara si au saracit cumplit un popor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.