Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la partidul lui Ponta

Fostul purtător de cuvânt al PSD Adrian Marius Dobre a trecut la partidul lui Ponta, Pro România, el afirmând că PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere, un drum antieuropean, al extremei şi al populismului.

„PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale. Dar social democraţia nu este despre ură. Social democraţia înseamnă incluziune, tolerantă şi bunăstare, şansa la viaţă şi la dezvoltare personală. Am cumpănit îndelung şi am luat o decizie importantă pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astăzi sunt ProRomania! Singura alternativă social democrată şi europeană din România!”, anuntă Dobre pe Facebook, postând so o fotografie în care apare alături de Victor Ponta şi de Corina Creţu.

 El spune că a intrat în Partidul Social Democrat în 2010 la Consiliul Naţional al PSD.
 „Am urmărit personalitatea politică a fostului premier Adrian Năstase. Am avut onoarea să lucrez cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD o perioadă. Până când a fost băgat la puşcarie în urma unui simulacru de proces. Am urmat apoi calea politică social democrată, am muncit zdravăn şi cu multă plăcere mulţi ani. Am fost întotdeauna un om de stânga deşi am muncit toată viaţă în mediul privat. Am ocupat poziţia de secretar de stat şi purtător de cuvânt al PSD”, relatează Dobre.
 El crede în dreptate socială, în egalitate de şanse dar în acelaşi timp şi în valoarea adăugată a economiei libere, a iniţiativei şi a creativităţii.
 „Şi mai cred cu tărie că locul României este cu capul sus în Europa. Vreau că atunci când băieţii mei mă vor întreba (în scurt timp) care au fost valorile în care am crezut şi pe care le-am promovat să mă pot uită în ochii lor fără ruşine, să le răspund că am fost de partea binelui şi am făcut lucruri bune pentru România”, îşi argumentează decizia fostul purtător de cuvânt al PSD.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

13 Comentarii

  1. Dle Dobre, să fiți sănătos, faceți impresia că v-ați supărat ca văcarul pe sat. ,,PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale,, Hai, dă-o dracului, cum ai constatat asta așa, dintr-odată? Până mai ieri dădeai tare cu PSD-ul la TV, vă era bine. Și, hodoroc-tronct, PSD e pe drumul pierzaniei, măi să fie! Cum ați vrea s-o întoarcă PSD-ul? Care clase să divizeze și antagonizeze? Mai există ,,harnica noastră țărănime și eroica noastră clasă muncitoare?,, Cine v-a luat în șuturi în PSD și pentru ce, vrem să știm și noi și să-i tragem la răspundere? Aaaa…ați pierdut foncția. Atunci, bine! Ah, dle Dobre, ,,iubim trădarea dar ….N-ați avea amnar și iască/SRI-ul să trăiască/ alegerili stau să vină/ PSD -ul e di vină/ că rămase fără drum/ SRI să facă buuum/ noi suntem partidul hard/ cu oiștea dăm în gard/ asta-i România Pro/ dar poporul strigă: Hoooo! Sincer, dle Dobre, nu ne supărăm, bine ați făcut, să se aleagă apele! Dar vă mai zic una: Noi pe steag toți am jurat / că de SECU-i înșfăcat/ Patria-i a posteriori/ pe voi treacă-vă fiori! …si-un praz verde !

  2. Timpul trece și de la “Doi băieți și o ștrengariță”, iată-ne “Prieteni la toartă după un jacuzii”!

  3. Noa, uite că am postat! Dle Dobre, să fiți sănătos, faceți impresia că v-ați supărat ca văcarul pe sat. ,,PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale,, Hai, dă-o dracului, cum ai constatat asta așa, dintr-odată? Până mai ieri dădeai tare cu PSD-ul la TV, vă era bine. Și, hodoronc-tronc, PSD e pe drumul pierzaniei, măi să fie! Cum ați vrea s-o întoarcă PSD-ul? Care clase să divizeze și antagonizeze? Mai există ,,harnica noastră țărănime colectivistă și eroica noastră clasă muncitoare?,, Cine v-a luat în șuturi în PSD și pentru ce, vrem să știm și noi și să-i tragem la răspundere? Aaaa…ați pierdut foncția. Atunci, bine! Ah, dle Dobre, ,,iubim trădarea dar ….N-ați avea amnar și iască/SRI-ul să trăiască/ alegerili stau să vină/ PSD -ul e di vină/ că rămase fără drum/ SRI să facă buuum!/ noi suntem partidul hard/ cu oiștea dăm în gard/ asta-i România Pro/ dar poporul strigă: Hoooo! Sincer, dle Dobre, nu ne supărăm, bine ați făcut, să se aleagă apele! Dar vă mai zic una: Noi pe steag toți am jurat / că SECU nu face blat/ Patria a posteriori/ pe voi treacă-vă fiori! …si-un praz verde !

  4. Prea multe lichele in acest partid. Cum naiba faceti de-i nimeriti pe toti codosii si-i numiti in functii de prima marime? Aveti „noroc” sau doar atat va duce mintea?

  5. Nu cred că și Dobre are ceva grade, ci este frustrat că nu a fost inclus pe lista pentru europarlamentare! Drum bun pe drumul „european” al ofițerilor SIE alături de Ponta, caricatura lui atitulescu!

  6. Foarte bine ca a plecat,securiștii la securiști trag,ca doar asa suna ordinul pe unitate.Un partid de securiști și trădători,nulitati cu pretenții ,gen ponta și cretu ca in poza de mai sus !

  7. un om matur ca varsta si ca experienta de viata a caracterizat doi membri de ”valoare” ai PSD-ului pe unul l-a facut pro… si pe altul car…asa ca mult succes pe calea ”deschisa” cu ani in urma de Geoana, pacat, Ponta avea un viitor daca nu se credea genial si respecta varsta, nu era de acelasi leat cu seniorii partidului…

  8. Javrele securiste se aduna sub nemernicul de Ponta pentru ciolan! Mai sunteti jivinelor? Duceti-va toti odata, macar sa stim de o treaba! Ponta precis i-a promis un scaun caldut cu bani multi, asa cum este al lui si al japitei din poza! Niste lichele cu ochii dupa „EUROI”!

  9. Securistii se muta la partidul lui victor viorel chelnarul Sri si sie

  10. Cocori si cameleoni vor fi todeauna in politica romaneasca ! Bine, bine , domnia sa a fost todeauna de partea binelui , dupa cum afirma , dar ceilalti din PSD , care au ramas fideli partidului si nu i-au intors spatele ,de partea cui sunt ? N.B. Pentru mine politica se imparte in doua : a mea si a celorlalti , dar nu suport pe cei care canta azi la un tambal si maine la altul ! Poti avea incredere in ei ? Eu zic ca nu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.