„Garcea“ a fost de AUR doar cu partidul

Garcea nu i-a convins pe olteni. Mugur Mihăescu, candidat AUR la șefia CJ Olt, nu a reușit să ia fața contracandidaților săi din principalele partide.

Liderul filialei judeţene PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Marius Oprescu, este cel care a câștigat un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie. Oprescu ce a obținut peste 58% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale publicate de BEC. Potrivit Agerpres, el se află acum la al treilea mandat de președinte al CJ Olt, după centralizarea rezultatelor din 373 din cele 381 de secţii de votare.

Pe poziţia a doua s-a clasat candidatul PNL, Emanuel Oproiu, cu 40.982 (20,00%), iar pe locul al treilea a fost candidatul AUR, Mugur Mihăescu (27.506 de voturi, 13,42%).

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Comedianul n-a reusit sa conduca un bar, cine sa-i dea un judet pe mana ? AUR nu castiga ceva pentru ca este partidul (editat) (cei care fura boarfe la uscat pe sarma) si al (editat) (cei ca re fura cashul din portofele) in Italia si in Spania. Niciun om serios nu se lasa condus de un etnic de la Maciuca. Astia sunteti, atata puteti !

 2. Cum să te conducă o panaramă ca schizofrenul ăsta?…Editat din toată lumea uniți -vă!…

 3. la cati retardati au candidat,era liber si Garcea,ce ne mai miram atat

 4. Nu a avut susținere și nici publicitate in forță cum a avut Mircea Diaconu! De când a spus la A3 că vrea să candideze și nu are susținere, nu are semnături, nu avea pagini de socializare, am scris, daca va mai amintiți, toate căile inclusiv prin poștă și firmele de curierat, apoi am intrat pe linie in forță. Nu l-am cunoscut în viața mea și nici la ora actuala, dar, din datele personale am văzut că are șanse uriașe și trebuie susținut! A reușit cu ajutorul nostru cetățenesc in 2-3 săptămâni. La fel trebuia și paratrăsnetul asta, câteva seri la tv sa se simtă dorinta dar și în datele personale, inca nu i-am calculat, și reușea. Asta e.

 5. Notorietate, notorietate, dar ce fel de notorietate? In ce sens, cu ce calitate? Intrebari, intrebari…

 6. Leana a lui Zapacitul s-a dus sa facă baie in Olt si au iesit Pestii din Apa ca s-au speriat Pestii de Leana !

 7. Curat caterincă: partidu’ care (sanchi!) apără memoria partizanilor anticomuniști promovează turnătorii la securitate!Și un prorus jegos!

 8. @ ,,Harap Alb – Zi una mai saltareata”, ?
  ,,Scena din basmul ecranizat „De-as fi…Harap Alb” din 1965 , regia Ion-Popescu Gopo”, ?

 9. Ce facusi fa?
  Ne facusi de ras si pa mine si pa Axinte si pa Lila!
  Fiti-ar basmoaua da ras!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.