
Sunt peste 3,1 miliarde de mc de gaze în depozite iar stocarea continuă într-un ritm de 10 milioane de mc zilnic, așa că depozitele vor fi pline 100% mai înainte de sfârșitul ciclului de stocare, o premieră în istoria României. Adăugând producția curentă, de circa 23 de milioane de mc și accesul la importuri, este de așteptat ca România să nu aibă nicio problemă în alimentarea cu gaze, la iarnă, indiferent de temperaturi.
UE a cerut ca toate țările membre să fie extrem de bine pregătite pentru iarna 2023-2024 pentru că există temeri ca întreg fluxul de gaze rusești către Europa să fie oprit.
in ’89 romania-si-a-indeplinit-anticipat-obligatiile
ramasese fara creditorii care sa-i poarte grija,
au urmat niste „incidente misterioase” pe final de an,
„nu aduce anul ce aduce ceasul”.
Când ai cele mai mici depozite , e normal că le și umpli repede, plus scăderea consumului pentru că au distrus economia
La iarna ne vor innebuni cu solidaritatea UE. Cum e acum cu solidaritatea fata de exportul de cereale, fara taxe, din Ucraina care afecteaza profund 5-6 state membre ? Stie cineva exact ,,trasabilitatea” acestor cereale ?! Germania si Franta, oare intamplator sunt cei mai acerbi opozanti ?! Cei mari si tari intotdeauna vor sa dicteze. Daca ai politicieni si demnitari autentici, patrioti, pot fi infranati.
De ce ar fi obligatii fata de UE si nu fata de cetateni ?!
Cu noi românii se poartă de parcă nu ar avea nici o obligație! A venit vremea să ne luăm instituțile înapoi, să le readucem la menirea pentru care au fost făcute.â; să fie numai și numai în slujba noastră.