George Simion a câștigat procesul cu Marian Oprișan

Liderul AUR, George Simion, arată că a câștigat și în apel procesul cu Marian Oprișan, fost președinte al CJ Vrancea, potrivit stiripesurse.ro.

Simion a publicat imagini cu impresionantul domeniu care ar aparține familiei Oprișan, iar fostul președinte al CJ l-a dat în judecată și a cerut daune.

”Curtea de Apel București a respins apelul formulat de vicepreședintele CJ Vrancea Marian Oprișan, prin care îmi cerea despăgubiri pentru că am avut curajul, în martie, anul trecut, să arăt lumii întregi complexul rezidențial de lux pe care baronul local și l-a construit din banii românilor.

Baronul local m-a dat în judecată atunci, cerându-mi despăgubiri de imagine de peste 2,5 milioane de euro.

Toată averea lui Oprișan este trecută pe numele mamei sale, care, pensionară fiind, are venituri de 4 milioane de euro.

„Aceasta este casa lui Marian Oprișan, pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica.

Casele, că sunt vreo 7, 8, una lângă alta, costă undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune „mama mea sunt eu”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Simion n-a castigat ceva, lui Oprisan nu i-a fost admisa plangerea, atat. poate a fost prost intocmita, poate nu avea obiect … nicio legatura cu finul santajistului condamnat Dan Diaconescu Direct, viitor condamnat pentru pedofilie si prostitutie infantila. Simion sa vada daca partidul sau legionar va fi admis la alegeri.

  2. ” pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica.”

    -probbabil ca doamna Simion lucra la fermă,
    fura de la CAP sau de la IAS.

  3. Simion a spus ca mama lui Oprisan a lucrat ca muncitoare intr-o fabrica, deci nu a avut un salariu mare si impliit o pensie. Doamna Simion are sub 30 de ani deci s-a nascut dupa ’94 iar CAP-ul s-a desfiintat in ’90. Pare ca iti place Oprisan foarte frumos daca a fost harnic si a facut economii, daca nu, atunci e trist.

  4. În SUA, dacă află IRS-ul că ai o mămămăiță multimilionară, deşi pensia ei este de câteva sute de dolari, te trezeşti direct cu FBI-ul la uşă. În Rrumânistan interlopii de județ te dau ei în judecată pe tine, pentru „ilegalitatea” de a spune adevărul despre averile făcute din devalizarea statului eşuat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.