Gest controversat. Trump, întrebat dacă e ”sănătos la cap”

Un gest ciudat i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă Trump e în deplinătatea facultăților mintale. Dezinvolt, fără doar și poate, de data aceasta gestul său e mai greu de ”tradus”

Ce vrea să transmită, ce să demonstreze?   

Ce părere aveți?, întreabă Donal Trump, pe  Truth Social

„Timp de atâția ani, oamenii au spus că eu și Elvis semănăm. Acum, această poză s-a răspândit peste tot.

Ce părere aveți?”, vrea să știe fostul președinte.

Seamănă sau nu cu Elvis Presley?

Și  i-a răspuns  și strategul democrat Johnny Palmadessa.

„Donald Trump are în mod clar demență”.

 

Donald Trum  s-a mai comparat de-a lungul timpului și cu Nelson Mandela, și cu Abraham Lincoln, ba chiar și cu Mona Lisa, pictura lui  da Vinci.

Ironiile au fost însă acum extrem de aspre.

O întreagă pledoarie despre personalitatea narcisistă  a început să curgă pe rețelele sociale, semn că ironiile au lăsat fără drept de apel orice șansă ca Trump să își afle răspuns la întrebare…

Totuși, ce părere aveți?

 

 

Adică…

Tulburarea de personalitate narcisistă este o afecțiune de sănătate mintală în care oamenii au un sentiment nerezonabil de înalt al propriei lor importanțe.

Au nevoie și caută prea multă atenție și vor ca oamenii să-i admire…”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. E mai degrabă miștocar. cine se ia-n serios tot timpul nu atrage, nu devine popular că unul care are autoironie. Oricum ar fi, e mai normal că unul care pretinde ba că a fost camionagiu, ba că a lucrat sondor, ba că a fost marinar, soldat și o gramadă de alte ocupații pe care le inventează instant, el fiind în Congres de o juma de secol, ocupațiile lui principale fiind mâncatul înghețatei, mirositul copiilor, expunerea picioarelor lui păroase la nepoței și mai ales, vânzarea, contra cost, a intereselor țării pe care, cică, o conduce.

 2. Ticăloșie tipica a neomarxiștilor din partidul democrat să alături poza lui Elvis de la 30 ani cu poza lui Tramp la de 60 ani. Și la o glumă se activează haita de care povestea doamna Udrea “5 lei postarea” ca să decretăm imediat demență, sigur senilă Asta când Președintele Biden are mersul târșâit bătrânesc, pierderea șirului ideii în exprimare, dezorientare încotro să meargă exploatate la fel de infect de media. Toată urâțenia caracterului îngrijorător a câtor de mulți oameni s-a revărsată la iveală prin “rețelele” zise “de socializare”, aceste platforme de refulare și vectori de manipulare pe care lumea are curaj (crezând) fiindcă că “o dă pseudonim-ă.”

 3. Bideu, Pedofilu Statelor Unite nu e in stare sa vorbeasca 3 fraze legate, se duce’n freza la orice vant si treapta… dar democratii si prestituatele se arunca sa comenteze si sa despice firul in 4 la orice spune… fenomen care a aparut strict dupa ce si-a anuntat candidatura la Presedintie in 2015. Multumim coanei Lavinia ca posteaza toate ordinele pe unitate primite.

 4. În schimb Bideul veceului public e rațiunea întruchipata și rapiditatea desăvârșită. Sa fim serioși. Autoironia e apanajul oamenilor inteligenți. Neomarxistii neștiind ce implica o dau cu dementa. Atât pot, atat știu și firește cam tot atât manipulează. Ca întotdeauna se găsesc și admiratori care sa le confirme diagnosticul. Despre cel mai Alzhaimer dintre Alzhaimeri nu dorim sa comentam. Ieri a fost prezent la concursul de cultura generala ” câinele și stapanul”, unde a recunoscut un pechinez dintr-o suta de pechinez și un proprietar de câini care ținea un pechinez în brate, drept pentru care a fost declarat ” memoria anului cainelui” și recompensat cu un premiu de 5 miiane de dolari sponsorizat de o firma din Ucraina la care Hunter este membru în CA.

 5. parca se spunea ca ar trebui sa ai un model in viata, acum a cazut ideea unui model? Parca tot occidentul a inventat conceptul de FAN si manifestarile fara limite in care unii chiar si-au facut operatii extetice ca sa semene cu idolul. Poate ca Trump a observat ca-s mult prea multi fani Elvis si a vrut sa-i atraga de partea lui in alegeri, deci o strategie electorala. Tot asa este si asa zisul soc prin care unii se vor intreba daca are toate tiglele la locul lor sau nu. Vorba lui Iohannis:”ca sa castigi trebuie sa creezi emotii”.

 6. Globaliștilor le țâțâie 🌈ul de frica lu’ Trump.
  Să nu mai Zicem de 🥳ul PIANIzD de la Kiev și lingăii lui de pe forum, măRog…😜
  (■ RăuPorKKaK-UrKaK BuimaK-RăuPorKKaK ●)

 7. Oare când apare o asemenea aiureală și despre Bidonul cu Robinet ?.

 8. Si presa noastră căntă din aria compusă de globalistii lui Bidon.

 9. Eu cred că ăsta este marketing electoral. Este un mod inteligent de a rămâne în atenția electorilor între două scrutinuri locale.
  Cam asta însemna odată capitalismul, dar democrații n-au cum să priceapă. Ei o țin langa pe a lor cu secera într-o mână, cu ciocanul în cealaltă și cu ura în suflet. Tov. Lenin ar fi foarte mândru de ei.

 10. cel mai mare mincinos din istoria SUA,baronul Munchausen redivivus

 11. Domnule, eu nu stiu daca Trump e sau nu e sanatos la cap, dar daca mi se cere sa arat in lumea asta
  pe unul care sigur e sanatos la cap, as spune fara ezitare „Biden”

 12. Dupa definitia asta HITLER, Dr MUSSOLINII
  STALIN si CEAUSESCU
  nu au fost narcisisti !

  Straniu e insa ca multi fost sefi de stat yankei se incadreaza 100% in definitie !

  PUTIN si XI sunt dimpotriva extrem de calmi si dibaci … in iesirile lor publice , BONOME ! 🙂

  BIDEN …deunazii isntr-un joc de lumini sumbru avea tupeul narcisist sa spuna ca jumate de popor yankeu care nu l-a ales pe el (~80 milioane cu drept de vot) sunt toti niste … FASCISTI ! Doar pentru ca au tuppe-ul sa gandesca republican si nu LGBTQ-uist tikiat ! 🙁 😀

  Daca asta nu-i narcisism yankeu
  tikiat, care se crede cu-n MONOPOL pe adevar si morala modern-pan-sexuala, MONDIAL … ce-i ? 😛

  😀
  IQ=?
  😉

 13. Daca Trump este sanatos la cap, doar Dumnezeu …stie .
  Suta la suta … alalant este sanatos la cap, precum don Quijote !

 14. @NARCISIST dONALDUL asta feroce si atroce ne-a bagat Pfaizeru in casa sin sistem nu vezi ce blatist cu dip steitul este?! Bobby kennedy jr nu si-ar fi permis asa ceva; sunt zone mari de umbra la aripa (elefantina) rosie a vulturului imperial turbat numita donald alu tramp

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.