Grinda din capetele lui Grindeanu și Prelipceanu

Mă cuprinde din ce în ce mai tare teama că suntem  dominați de o mulțime de nemernici netoți, împărțiți în două cete. Una cu steag roșu, cealaltă cu un altul galben. Oamenii aceștia leșinați după putere n-au decît o singură preocupare: cum să rămînă la putere. Și noaptea visează, și ziua, indiferent ce se petrece în preajmă.

Ei fac combinații, lansează ipoteze, negociază și tîrguiesc, fac orice, dar să rămînă la țuțuroi. Ar da și neamurile, unii poate și mama, și-ar jupui și obrazul, numai și numai să rămînă la împărțirea banilor. În aceste zile, nu se mai discută nimic altceva. Vedeți cumva un politician preocupat de soarta agriculturii, a  bugetului, a transporturilor, a sănătății sau un politician îngrozit de  nenorocirea provocată în educație de eternizarea rectorilor? Nici vorbă! Ei combină și motocosesc variante peste variante din care să  rămînă cîștigători.

Una dintre cele mai tembele și ticăloase idei de ocupare a puterii pe termen lung a fost lansată la emisiunea de seară (n.red miercuri seară) a patinatorului politic Cosmin Prelipceanu, talentat la datul din cap, împreună cu Sorin Grindeanu, talentat și el la datul din mîni și din picioare pe post de invitat  pentru a-și susține „părerea mia”.

Dacă ar fi să ne supunem unui chin psihologic, atunci putem să alegem discuțiile între datul din cap al bretelarului Prelipceanu și pedalările lui  Sorin Grindeanu. Omul care s-a agățat de  Guvernul României ca maimuța de  cracă și a fost alungat cu greu din Piața Victoriei s-a agățat cu disperare și de  Ministerul Banilor din Transporturi (unde și-a numit destui acoliți de la Timișoara), iar acum pedalează la greu și pentru o funcție mai importantă în România. Uitați-vă cum vorbește în timp ce pedalează pe sub scaun din picioarele agitate, mai ales cînd i se termină oxigenul gîndirii și cînd gura îi rămîne ca o jumătate diformă  de minge tăiată prost!

Ei bine, acest cuplu pe cale să devină celebru în garnizoană, în numele unei stabilități care să  domine  România pentru cel puțin un deceniu (că stabilitate ne trebuie și pentru o jumătate de secol!) a lansat o idee bună doar de spart borcanele cu castraveți.

Cosmin Prelipceanu, ca bărzoiul care se uită în balta tulbure, a lansat o întrebare despre o variantă care se discută (fără să ne spună dacă la un pisoar sau la partid!), ca, în tandem, unul din partide să aibă o  funcție, cea  de președinte al Republicii, celălalt de prim-ministru”. Țara s-a  încins de bucurie,  dar și de spaimă (Prelipceanu, minutul  32), iar Sorin Grindeanu, pedalînd pe sub scaun ca să trimită oxigen către cerebel, a răspuns:

– „S-ar putea, s-ar putea!”

S-ar putea pe dracu’! Altă idee tîmpită trecută ca liliacul prin întunericul gîndirii!  Nimic mai mult! Ideea  de geniu sfertodoct lovit  la logică a răsărit la emisiunea băieților și a murit tot acolo, prilejuind totuși o zi de umor.

În disperare de cauză, incapabili să rezolve o  chestiune mai dificilă, cele două partide încearcă să se  salveze inclusiv într-o poziție în care se țin de gît.

Așa enormitate n-am mai auzit și circulația ei (prin  cele două partide) ne arată ce adunătură de prostovani obraznici le populează. În același timp, avem dovada lipsei de oameni și de soluții și proba că sunt în stare de orice numai și numai să rămînă la putere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 71

84 de Comentarii

 1. …domnule nistorescu, eu am o alta temere vaznd ca absolut toti au uitat cine este arbitru in acest joc, de parca cel din urma nu ar exista, nu ar impune regulile jocului si nu ar veghea la respectarea acestora, adiva la votanti…isi fac planuri ci cinale pe zece ani ca si cum ar fi foarte siguri de rezultatele alegerilor…si mai am o mare temere:incet incet au introdus in discursul public problea necesitatii modificarii constitutiei, inclusiv aur rostogolind acest narativ…desigur, sunt multe lacune in constitutie dar ma tem ca pretextul pe care il invoca, reorganizarea administrativ-teritoriala este doar de fatada…trebuie sa recunoastem, putini oameni au cultura juridica,nu cunosc fineturile limbajului, habar nu au de felurile, metodele de interpretare a legii, inclusiv dintre politicieni sau, mai bine spus, mai ales dintre politicieni…cu o presa aservita, cu o opozitie afona in materie de legislatie, dezbaterea publica va fi doar un simulacru…iar acesti vremelnici aflati la butoane ar introduce anumite prevederi absolut catastrofale pentru viitorul nostru…astea sunt cele mai mari temeri ale mele dintre multe altele…cat despre personaje, stim toti adevarul, cred ca este inutil sa-l mai exprimam…trebuie doar sa facem liniste si sa-i lasam sa vorbeasca…si toti ascultatorii vor intelege fara a fi ajutati, oricare dintre cei din urma este…altfel?…decat cei doi!…

 2. Orice roman cu tiglele pe casa se intreaba si acum cine a putut sa aseze aceasta giurumea caraghioasa in scaunul de premier. Este greu de crezut ca a fost hotararea exclusiva a lui Dragnea. Acesta este un tip versat si inteligent care stia cate parale face timisoreanul ingamfat si ingramadit mintal. Strans cu usa de ‘prietenul’ Coldea care-i amintea mereu de dosare, Dragnea o fi acceptat ca Grinda sa fie premier. Dar dupa isprava clinica cu baricadarea sa in biroul de sef al guvernului si-au luat totii mana de pe el. Se vede insa ca intre timp securitatea l-a iertat si i-a incredintat alte misiuni pentru ea.

 3. România plătește 2 miliarde de Euro la Gabriel Resources. România plătește 1/2 miliarde de Euro la Pfizer. România plătește 38 de miliarde de Euro, armament american de oe vremea războiului din Vietnam. România plătește la ziaristul influent Iosif Buble, 4 milioane de Euro net anual. România dă la Ucraina 1.5% din PIB. România impozitează concediul medical și bonurile de masă! De 35 de ani zero spitale noi! Suntem conduși de proști cu Bioterra și cu Ecologica la FF! Corupția și prostia ucid? O gravidă din Botoșani moartă pe scările Maternității lipsă cezariană! Voi cetățenii României ce părere aveți? Corupția și prostia te omoară cu zile?

 4. Bretelatul nu mai poate susține pe usr-istii penali si se agata de omul lui Soros infiltrat în PSD,pe nume Grindeanu! Se vede din F-35! Globaliștii sunt mai răi decât comuniștii!

 5. Noi plătim 2 miliarde de Euro la un SRL Canadian de garsonieră și dl Ciucă, Ciolacu, Johannis, vor comasarea alegerilor și rotativa? Bioterra și Ecologica la piață la Chirigiu conduc destinele României! Dl terorist arab Omar Haysam, cu Dl Ciolacu ca paharnic, a distrus IPRS BĂNEASA și a luat 20 de ani! Dl Ciolacu e liber, râde, duce România în șanț! Așa patron, așa slugă!

 6. eu astept „grindeanu opere complete”… ca lenin…

  ha ha ha ha psd a ajuns un fel de moartea pasiunii… sint goi, sint dezumanizati, sint rataciti in propria minte ca sufletele le-au dat pe arginti si privilegii.

  mi se pare mie sau grindeanu seamana cu broasca inghitita de ioan oltean?

 7. Cam tîrziu l-ați “citit” maestre pe acest specimen numit Grindeanu.Oricum mai bine mai tîrziu decît niciodată.E plină politica românească de asemenea specimene și sunt principalul motiv al prăbușirii României în anii luminoși ai capitalismului postdecembrist.

 8. Fara suparare – schimbati sigla : Din PSD in PP -partidul prostanacilor. -imi cer scuze pesedistilor care mai frecventeaza partidul si au tiglele si coamele pe acoperis! Hai partidul prostanacilor!!!!!!

 9. Zalmoxe pensionarule militist, fii sigur ca Grindeanu este cu o clasa (a doua) peste tine. Sustii ca esti dac? De care?

 10. Chiar nu observați că, este doar o mică diferență între comunismul securist dinainte de 1989 și perioada actuală trăită în România? Înainte de 1989 pupau in cur Secu și partidul comunist turnând real sau fals sau cu ode pentru o functie, acum e plata grasa contra laude cu pupat in cur și laude însoțite de turnătorii false și manipulări bazate pe minciuni crase. Cât despre cri doi, se încadrează perfect în această categorie infecta.

 11. Pensionarule se’cur’ist, să știi că Zalmoxe este peste devla ta de slugoi pesedist. Tu îți iei mâncarea din ce aruncă grindeanu din frigider, el din ocupație liberala. Editat trebuie ca să știm cu toții?

 12. Eu cred că astea sunt simple fumigene. Europa și, implicit, România se îndreaptă cu pași mari spre război. Și atunci totul rămâne neclintit, pe model ucrainean.
  Problema acestor indivizi va fi după război, căci dacă n-au jucat la capătul corespunzător al istoriei, vor atârna de capătul corespunzător al ștreangului.
  Dar până atunci vor trece mulți ani, fiindcă și pentru ruși războiul este aducător de profituri și nici la ei nu sunt sfinți.

 13. Ce o fi in capul slugilor, alugoilor, sclavetilor, care au votat neîncetat de 35 de ani gunoiul psd-pnl? Ce o fi in capul lor decât supărare! Trei litri de lapte proaspăt muls, egal 1 litru cu apă plată din Market? 14,5 lei o sticlă cu suc? Impozitarea bonurilor de masă și a concediilor medicale? Talpa Țării a ales pleava României pe post de PM, acum vrea ca să își dea foc? Fraierilor! Târziu, foarte, foarte târziu! Se poate și mai rău! Fugiți încolonați la Cornu la Adrian Năstase ca să ii numărați oule! Voi l-ati făcut Miliardar în Euro, vă plângeți de prețul la carburanți? Adrian Năstase prin vânzarea Petrom a crescut PIB- ul Austriei cu 2,89%. Pe al vostru cu cât l-a scăzut? Mai votați psd-pnl pe găleți goale din plastic roșu cu sigla psd?

 14. Bretelatul cu cap de cal și cu bretele made by Larry King, a fost făcut praf de maestrul Cornel Nistorescu. Dvs dle ziarist credeți că la mocirla UM24 se caută oameni rezon sau liane cu coloana din cauciuc și cu limba caldă?

 15. Dl Nistorescu a scris o coală de A4 ca să scrie un singur lucru PU-TE-REA.Deci? Ei vor puterea? Păi Maestre asta se întâmplă de 13 000 de ani în societatea lumii! Psd-pnl are puterea, o conserva, și o va avea în continuare! Pârghiile? Prostimea, talpa țării votanta de psd-pnl, Tabletele STS, Televiziunile, trolii pesedisti! Îl vedeți dvs pe dl Grindeanu la Oficiul Forțelor de Muncă pentru un job la Privat? Mai degrabă s-ar arunca în fața trenului, trenului GFR, Intrat cu sigla CFR la Szegged Hungary, vopsit cu 3 litri de vopsea GFR, Reintrat în România! Așa te faci miliardar în România, cu trei litri de vopsea, schimbi o siglă! DNA o ști??? DNA știe?

 16. Maestre de ce permiteți slugilor psd, adică troli, adică căței, adică puturoși, ca să posteze în ziarul dvs? Din milă? Din amuzament? Sau ca să vedeți dvs, să vedem cu toții, cum se degradează o ființă umană pentru bani? Dvs le vedeți la sclavetii psd IP, Internet Protocol, sunt mulți sau 3, 4? Râdeți și dvs de prostia umană? Românul are iobagia în ADN?

 17. Visul puterii veșnice nu cadrează cu ‘democrația’, clamată 24 de ore din 24 pe mapamond.

 18. Ce articol tip comentarii, plin de furie și ciudă de cârâit îmbătrânit care nu-și poate controla condeiul folosind expresii de studenție gen: “ca maimuța de cracă, gura îi rămîne ca o jumătate diformă de minge tăiată prost, idee bună doar de spart borcanele cu castraveți, bărzoiul care se uită în balta tulbure, pedalînd pe sub scaun ca să trimită oxigen către cerebel, idee tîmpită trecută ca liliacul prin întunericul gândirii, într-o poziție în care se țin de gât”. Toată răbufnirea editorială de la o inutilă discuție, preelectorală, fiindcă la o întrebare a întrebare flașnetă în televiziuni a domnului Prelipceanu, un onctuos probabil viitor ambasador, un ministru ce s-a facut în trecut de panaramă ca Prim, domnul Grindeanu răspunde diplomatic: – „S-ar putea, s-ar putea!” Cu “adunătură de prostovani obraznici care populează” partidele se va putea ce doar zice Licuriciul.

 19. Chipul este oglinda sufletului. Nu știi care dintre cei doi este mai grețos, mau greu de suportat. Amândoi înregimentați la Burghezia Securista Bugetară, amândoi fără chef de muncă. Am o lene de mă doareeeee….

 20. Grindeanu e disperat sa ramana Ciolacu liderul PSD,ca nu il va vota nimeni presedinte,exact ca pe Dancila, altfel zboara si el la pachet cu Ciolacu,Tudose si nu numai…Vine cu solutii cretine exact la tele vizuiunile stiriste,prin definitie cretine

 21. Editorial 31.01 , comentariu mischto 01.02. ora 14.55 scrie : …fitzuica asta …

 22. In acest an avem partru rânduri de alegeri ,nu sunt în aceeași zi spre norocul nostru. Se întâmplă rar sa avem patru rânduri de alegeri într-un an ,e ceva că eclipsa totala de soare,o data la … nu știu câți ani.
  Eu mă pregătesc de mic pentru aceste alegeri și pentru asta am păstrat Muzeul din fundul curții exact in starea in care l-am moștenit ,nu am modificat nimic,chiar nimic.
  I-am adus doar o îmbunătățire,minora,am pus un poster pe peretele interior din spatele Muzeului știți voi cu cine!Cum deschiz ușa dai de el apoi …
  Am făcut asta pentru că acolo e locul cel mai potrivit.
  In dreapta îl am pe Câțu ,iar în stânga pe Orban.Puteam să-i pun și invers,mai stau cu ei de vorba ,acolo am timp și îi înjur când sunt constipat.
  Pe cel din spate nici nu-l bag in seama ,cum face și el.
  Acuma cu alegerile din acest an ce sa zic eu, am ce zice nu asta e problema, da nu vreu să va umbresc speranța ,da nici nu pot sa nu va zic că nu se va schimba mare lucru.
  Și daca pleca ăla de pe peretele din spate și tot e ceva.
  Să ne înțelegem,nu pleacă de unde l-am pus eu,pleca de unde l-ați pus voi.El visează să ajungă undeva dar aia nu-l vor și el știe asta,ar rămâne la noi că nu i-a fost rău dar nu-l răbda Constituția.
  Pe la muzeul meu din fundul curții mai vine din când în când și Rareș Bogdan ,mi-a pozat pentru un poster și mi-a arătat unde să-l așeze.
  O să-i respect dorința!

 23. La vârsta lui, bogat, fără griji, nistorescu transformat Cotidianul.ro într-o probă de mâncătorie,unde el este bucator șef.

 24. Și tu Brutus fiul mieu, și tu Editat în mine la Idele lui Marte? Și tu Emile?;și tu trol mărunt psd-pnl? Și tu ai timp berechet de petrecut la calculator? Bai fraților, ba nebunilor! Mai muncește cineva în România? Emile! Te uiți simultan pe 2 monitoare? Postezi și la alte publicații? Dacă îți dă cancerul generalizat PSD-PNL 3000 de Euro net, mă bag și eu! Cv-ul la tine sau la Varan? Cât de mult timp liber ai ca să ii copiezi textul Maestrului! Nu ești deloc pe ” fereala”, deloc nu ești…

 25. Nea Cornel nu are numai „convingeri”-le pe care ni le-a impartasit/administrat in ultima vreme cu pipeta, ca sa nu ne provoace angoase, are si „temeri”, ceea ce e firesc intr-o ROMANIE SECURISTA, COLONIE MOSCOVITA SUB ACOPERIRE „amerloca”, vorba cititorilor sai fideli!!!

  E uimitor cum nu si-a dat seama ca PAPUSILE dau din maini si din picioare manevrate de PAPUSARI!!! Iar ARIPILE SECURITATII sunt
  UNA ROSIE, UNA GALBENA si coada ALBASTRA precum Marea Neagra cand nu bate Soarele de la Rasarit…Nu lipseste SECERA si CIOCANU!

  O fi uitat PEDIGREUL Grindeanului specializat si in grimase grotesti intarite prin tonalitati fluctuant-declamativ-bubuitoare? A uitat ca apartine MARII FAMILII COMINTERNISTE TATA SOCRU-Del Ponte care a JUCAT SARBA in Palatul Victoriei?

 26. Maestre ești înconjurat de câinii pesedeului, de trolii lor, de servitorii lor! Dumneata mai ai aer de ei când scrii editoriale? Mai ai aer, sau te ții cu mâna la nas! Cu volumul inspirator, expirator, volumul rezidual, dvs stați fff bine. Olimpic Deci? Trolii postează, cancerul generalizat PSD-PNL, vinde România pe zeamă de varză Mitică Buzatu când e pe „drojdie” suna un prieten din Privat ca să îi aducă 250 000 de Euro la geantă, șeful CJ Prahova a fost și el pe „drojdie”! S-a scos cu 4 milioane de Euro! Maestre! Când „scoatem” România din ghearele acestor lepre, acestor pușcăriași? Când? La Paștele Cailor sau Paștele Mamii Lor?

 27. Grindeanu o figura neplacita a politicii romanesti….omul serviciilor suta la suta, creatia lor…De PSD Timis nu te poti apropia fara voia lui si a…serviciilor…suspiciunea e la ea acasa…

 28. Don Corenel imi place cum ati combatut acest subiect, dar am o intrebare: daca nu va place steagul rosu si nici cel galben, va place steagul cu sageti?

 29. Maestre! De ce reptilele astea se agață cu ghearele de Putere? Ezista neste esplicatii? Puterea presupune bani sau viceversa? Sunt prosti bota, idioți utili, în Privat ar spăla veceuri de rahat uman, de aceea se feresc de munca la Privat? Prefera post de Stat? Dar prostia lor „cine” o plătește? 2 miliarde de euro la Gabriel Resource firmă de Garsonieră din Canada! 1/2 miliarde de Euro la Pfizer! Lista este infinită, regenerabilă! Îi vedeți pe Ciucă, Ciolacu , triști de cele 2 miliarde de Euro dați la o firmă de Garsonieră? No Problem! Impozitam bonurile de masă, concediile medicale! Trolii psd-pnl râde, talpa țării suferă! C’asai în tenis, deștepții la șpriț rece, proștii la strung!

 30. P-aci pa cocioc, sute de ani cel mai inalt pitic a fost piticu’ otoman. Apoi a fost piticul franco-britanic, apoi piticul german, apoi piticul sovietic, apoi piticul nostru si in fine azi e piticul american. Pai cu atatia pitici (pe creier), ce pretentii poti pentru ca sa ai?

 31. Ticuta, tu esti ca un pudel galagios. De fapt, ne jucam toti in acelas parc si impartim aceeasi hrana.

  Era aseara la RTV un fragment dintr-un interviu in care un tip spunea ca le-ar confisca averile celor aproximativ 30 de insi imbogatiti prin fraudele de dupa ’89. Era foarte dur. Din pacate, nu stiu cine era.

  Pe a3, la Gadea, parca ar fi fost o continuare, era vorba despre mari tunuri date in Romania dupa ’89 de catre prieteni ai lui Stolojan Am retinut numele lui Frank Timis si am vazut niste imagini cu un tip care comandase sa i se impaieze un elefant si care era un fel de imparat intr-o tara africana.
  Si erau romani Observatia este pentru un prieten.

  Niste emisiuni pe care as vrea sa le pot urmari cu toata atentia pentru intelegerea vremurilor traite…

 32. Votati AUR, votati hotia si turnatoria ! ceausescul sa ne ierti, in decembrie eram beti !

 33. Eu am spus aici pe Cocioc cum e la noi și cum se face „Selecția de cadre”,treabă e secretizată pe bune,dar eu deștept și modest cum mă știți am reușit să intru pe lângă „secretizare”,așa am găsit la vremea respectivă de Lada cu Prosti de la Cotroceni din care au fost scosi și promovați Orban și Catu, a fost surpriza mare atunci,pentru mine nu!
  Total lumea se întreba mânioasă „mai de pe prosti astea i-a găsit?”
  Da pe astea !
  Că ce fac ei după ce ajung în funcții vine din alta parte, ei nu trebuie decât să „implementeze”să „pună în „practica” ,nimic altceva.
  Ei „implementările”asta”, „pusul in practica”nu îl face orcine,sigur n-o să-l facă unul normal la cap și cu un trecut nesantajabil dar sigur îl face unul care a pus-o pe nevasta-sa sa fure case și sigur o v-a face un bețivan notoriu și un drogat.
  Aste o să facă și mai mult pentru că au în ADN dorința lor de a deveni și mai „utili” .
  Dacă „șeful cel mare” face asta,de la el în jos toți îl copiaza .
  De ce credeți că Johanniss vrea funcția ai importanța la Bruxelles ,pentru că a făcut ce i s-a cerut,a făcut și mai mult,mult mai mult și după mintea lui merita funcția râvnită și chiar zic și eu că o merita!
  De ce credeți că cei anchetați de DNA pentru vaccinuri se uită spre Cotroceni disperați?
  Pentru că așteaptă să fie salvați numai că „neamțul” a lucrat cu mana lor că de aia i-a pus acolo și ei s-au bucurat!
  „Lada cu prosti” e un izvor nesecat de „cadre”!
  Cine vrea sa viziteze Lada cu Prosti să mă caute că mi-am făcut o dublura după cheia originala!

 34. Tică nj e pudel, este un lătrău din redactia comentarii, prieten cu Nistorescu. Latră nistorescu, latră si Pudelul Tică.

 35. Euil inteleg ,mai ales ca e un tip destept ,totusi de ce desteptii din aceasta tara nu sau bagat sa scape tara de prosti.E ca la galerie ,de pe margine toti striga ,dar in lupta nimeni .,iar ura nu ajuta la nimic.

 36. Maestre! Trolul analfabet Drag de România, suptofiter de Securitate care l-a chinuit pe dizidentul Ursu, zice că psd & pnl este Har Divin pentru România! Suptifiterul analfabet știe ca Alfred Simonis e vice la PSD el având la bază Tibiscus, în fel de veceu public gen Bioterra? Știe analfabetul Drag de NeRomânia că psd a dat concesiune la Chevron Marea Neagră „gratis” și le-a „răscumpărat” pe Banii bugetului cu 1 miliard de Dolari? Cum vine asta? Îți dau casa mea gratis și o răscumpăr cu 1 miliard de Dolari? Drag de NeRomânia, marș supt’ofiter analfabet la Latrina3 Cnn! Cotidianul este o căciulă pentru devla ta seacă! Marș la troca Varanului, dependentule de banii publici! La muncă bă, la muncă cu tine..

 37. Românii au EXACT ce au votat în 2004, 2009, 2014 și bomboana pe colivă în noiembrie 2019. Acum se pot odihni în pace.

 38. Pe tine te pune cineva ca sa citesti acest ziar? Mereu ești nemultumit de ceva, totul iti pute, esti silit sa citesti ce scrie Nistorescu?

 39. 1. Văd realitățile, racilele societății așa cum sunt expuse în destule articole sau nenumărate opinii anonime.
  2. Din păcate, sunt foarte puține voci publice care propun soluții și căi concrete de eradicare a acestor multe fenomene negative. Dar, deloc surprinzător, propagandiștii oficiali și .. neoficiali încep imediat contracararea, denigrarea, răstălmăcirea propunerilor.
  3. La fel de trist, este faptul că așa-zisa opinie publică, comentatorii de producție mass-media sunt total divizați sub efectele manipulărilor perfide sau a lipsei de discernământ. Furia multor comentatori-ppstaci anonimi (io inclusiv) rămâne una absolut neputincioasă ! Descărcare a nervilor, refulare, nimic altceva.
  4. După cum lesne constatăm, alegerile de după ’90 ne-au dus din rău în mai rău. Am văzut apariții meteorice de formațiuni politice și lideri care arătau că ar vrea să schimbe lucrurile. Sub efectul nepăsării la nivel de popor sau al propagandei ostile, al racolărilor, au dispărut. Nu sunt fan AUR, cu argumente care privesc lideri și acțiuni concrete întreprinse, dar privesc, pentru a câta oară, bombardamentul oficial-neoficial, public-subteran la care este supus și acest partid.
  5. Sunt teme concrete de remedieri la îndemâna maselor. E nevoie de o .. „oneghe”, nu de un partid, ca poporul să strângă semnături pentru un referendum de limitare a numărului de parlamentari la 300. De demitere a unui „ales” corupt, incompetent. Nu s-au făcut.
  Am două explicații care vor stârni furie, tot neputincioasă :
  – una .. de pe net : Poporul român este un popor neutru. El nu s-au amestecat în treburile interne ale României.
  – câți din cei 16 milioane de alegători nu sunt „mânjiți” de avantajele și profiturile stării actuale ? Credeți că cei 1.2 milioane bugetari plus rubedeniile / afiliații lor vor schimbări profunde sau … pe ici pe colo ?

 40. Un editorial care provoaca scrisnete de dinti si stari de damblageala postacilor pezdisto- labarali , care au cuib in acest copac frumos numit COTIDIANUL.RO ! Si ii stirbeste din frumusete ! Desi editorialul nu este pt. ei , este pt. romanii cinstiti , care muncesc , care platesc impozite luna de luna , ca sa traiasca tara lor ! Daca macar 50-60 % din presa romanesca ar avea astfel de articole , in psdpnl ( ca este o singura creatura politica ) n-ar mai avea loc atitia oameni stricati , putrezi , dezumanizati ! Editorialul d.lui Nistorescu este oglinda lor … ” Ar da si neamurile , unii poate si mama , si-ar jupui si obrazul , numai si numai sa ramina la impartirea cascavalului ” ! Cita dreptate are acest ziarist ! Respect !

 41. VAd ca nu exista vreo diferenta intre bogati si saraci. Toti vor sa NU plateasca pebtru serviciile de care beneficiaza. Iar politicienii profita de incurajarea lor !

 42. Cu grimasele si gestica lui, Grindeanu seamana cu Rowan Atkinson,dar mai putin simpatic.

 43. Imi poate explica Nea Cornel care a fost ratiunea BLOCARII comentariului meu de la 11:23 in care spuneam:

  Amusinarile Cpt core/Core zisa Rollasonata cu Ticutzatomlin alias marius hemo roidu continua zgomotos… Citarile din altii, de
  preferinta mistificatori ordin Narr-i, precum flacaul cu „praf stelar” pe epoleti care ne denigreaza NOMENCLATURISTII/SECURISTII
  capitalizati de IDEOLOGIA GENOCIDULUI ca MILIARDARI, MULTIMIONARI, MILIONARI, REDUCANDU-I la „30 de bogati”, cand de fapt sunt de
  O MIE DE ORI mai multi MILIARDARI, de ZECI DE MII DE ORI mai multi MULTIMILIONARI si de NENUMARATE SUTE DE MII de MILIONARI, il demasca cel putin A TREIZECEA OARA pe Cpt core/Core rollasonatu ticacalos davosiano-trilateral ATEU si ANTISEMIT/CE URASTE ATAVIC
  EVREII!!!

  MILIARDARUL ROSU al Securitatii ceausiste resovietizate Timis fiind o PIESA DE BAZA in Agentura Comintern-Langley a MILIARDARULUI ROSU/BOLSECIC COMINTERNIST Söros, odrasla unui locotenent al MAHARULUI Comintern Bela Kun, Timis, a jucat un rol determinant in TANDEM cu PATRONUL care A SPECULAT SCADEREA PRETULUI Aur-ului determinata de „cumpararea exploatarii” de la Rosia Montana, pentru ca dupa interventia „patriotarzilor” camarazi din Romania fiind „BLOCATA EXPLOATAREA” PRETUL AUR-ului crescand spectaculos!!!
  BLOCAJ care nu a fost FUNDAMENTAT JURIDIC pentru A IMPIEDICA DAREA IN JUDECATA A STATULUI ROMAN!!!

 44. „Asta ai înțeles tu din editorial?” [neexprimat]

  Tu cine esti, Dabija sau Charlie ? Vezi pe unde calci, la grajdurile la care lucrezi.

 45. Ai uitat de Varanul milionar din ARIPA…MARONIE A SECURITĂȚII, precum și de latrina lui, de unde te ospătezi !

 46. Pe Ioan alias Tică, îl cheamă de fapf Anton Dabija, care-și toarnă- n rect beton cand îl apucă grija

 47. Charlie Boy, încearcă cu lamuie, mămică, că o aj mică, chiar mai mică ca a lu nistorică

 48. Ca urmare a nevoii de stabilitate din ce în ce mai crescute, românii vor beneficia de perfuzii zilnice cu Interesul Național şi de supozitoare cu patriotism. În aceste momente emoționante unica soluție pentru țară este o juntă militară de tip Niger pentru următorii o sută de ani! Ştiți şi dumneavoastră cum e iubirea asta de patrie… niciodată nu poți avea suficientă stabilitate! Trebuie să ne conducă strănepoții securiştilor de astăzi pentru a putea fi siguri că avem stabilitate. Şi poate nici atunci nu o să fie suficientă stabilitate! Pentru că niciodată nu ai atât de multă stabilitate, pe cât şi-ar dori băieții de la Securitate.

 49. tomlin ești de fapt ultravarza cu ultracarne. Atat ai înțeles din editorial? Treci singur strada sau ajutat de parinti?

 50. Știe cineva dacă imaginea din preambulul articolului reprezintă imaginea imbecilității pure in diferite ipostaze? M-au întrebat studenții de la SNSPA și n-as vrea sa le creez o imagine falsă deoarece mai sunt 2-3 exemplare care râvnesc la această titulatură

 51. Tu te vezi pe tine atunci când îi acuzi pe alții de antisemitism și ură atavică față de evrei ?!
  Ce probă de denigrare perfidă a Comunităților Evreiești din România mai vrei, când despre Eduard Hellvig, premiat cu cea mai înaltă distincție a lor, tu ai scris că acesta … „încă de la 15 ani…a combătut la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern” ?!
  Caricatură, taci ?!

 52. Aceati magari nu vor sa mai coboare de la conducere,se cred invincibili pentru ca majoritatea romanilor sunt usor de pacalit cu o suta la pensie dar la bugetari fara numar. Daca nu ies oamenii sa voteze cum vor ei nu cum sunt prostiti o sa planga inca 4-5 ani si tot asa o sa fie,iar atunci isi merita soarta de sclavi. Chiar nu se vede ca astia de acum,care sunt de peste 30 de ani,ne au adus din saracie in saracie iar ei s au umflat ca porcii si la obraz si in buzunare?

 53. „împărțiți în două cete”. Mestere, mari grija s’ai … ca’i boala contagioasa / adeca se poate lua de la unu’ … l’altu’ !

 54. …dap…nimic despre protestul fermierilor care sunt inca in afumati, pe la vami…de fapt asta se si urmareste, ne tin ocupati, vorbim discutii…desigur, vor face tot ce si-au propus, vor comasa si alegerile, vor merge si pe candidati sau liste comune, vor castiga cu scorurile transmise de sondajele pieleanului, dictate de tabletele sts-ului…citeam un comentariu mai sus, referitor la initierea unui referendum de cetateni…din acest motiv am ajuns unde am ajuns, omul obisnuit, cocosat de grija zilei de maine si de probleme nu mai are timp sa mai citeasca, sa mai asculte…culmea democratiei, cetatenii nu pot initia referendum decat pe plan local si pentru niste motive destul de subtiri…culmea democratiei, la nivel national nu au aceasta posibilitate, au avut grija cei care au scris constitutia de acest lucru…de fapt, despre ce mai discutam?…mutul a fost votat de doua ori, si cati l-au votat!…acum, alta moda!…nu esti telectual daca simpatizezi aur, esti putinist, anti ue, anti nato…la nivel relational inteleg acest lucru dar in cabina de vot esti singur!…a dracului psihologie de mase!…te apuci de fumat sa fii primit in grup, fetele se destupa de la 10 ani sa fie cool…trec pe partea lgbt ca este trendy…ce bine le-a iesit!…

 55. „mutul a fost votat de doua ori, si cati l-au votat!…”

  Mutul a iesit de 2x presedinte votat de catre viitorii votanti AUR ! Asa ca, va aud de pe acum cum ii veti injura. Eu nu, ca nu votez orto-dosia, escrocheria si pedofilia (vezi DanDiaconescuDirect, nasul finului din Maciuca) !

 56. CHARLIE,să știi că „nea Cornel”nu are nici o vina că nu îți intră comentariile,mai mult nici nu te cunoaște și nici nu îți citește comentariile.
  In schimb ,cum ajunge dimineața în redacție își comanda o cafea și îl caută pe Bătrânul,să-i citească masgalelile , Înțelegi?Mă îndoiesc!Eu zic, Charlie ,că mâzgălelile tale nu intra din cauza lui Ioan Spania,investigatorul ,pe care „nea Cornel”l-a uitat în Caracal in poarta la Dincă.Acuma Spanu ar veni de acolo dar nu mai are un leu din diurna!
  Spanu asta l-a investigat doi ani pe Dincă și până la urmă a aflat unde locuiește în Caracal.

 57. mai nea tomlin, de data asta iti dau dreptate, se numeste le-a venit mintea la cap…mai bine mai tarziu decat niciodata!…sa te-auda barbosul!, eram eu optimist dar nici prin gand nu-mi trecea ca aur va castiga cu scorul de 66,6-cati votanti a avut multu- plus vreo 20% fani care nu au votat cu mutul…si pt ca ai adus vba, se mai stie ceva de ancheta aia?…dar de aia cu violul de la scoala de vara?…dar de dosarul ravasitoarei pentru fals si uz de fals ai mai auzit ceva?…de ala cu vaccinurile, da ala a lu barna, nimic?…

 58. Mortal editorial, m-am stricat ideologic de râs. Felicitări maestre!

 59. Eu vreau ca AUR sa ia 100%, sa nu mai existe altcineva, vreau partid unic, poate Shosho, sa rada de ea si sa-i dea sa manance. AUR e mai tare ca ceausismul, are si BOR alaturi, stalpul natiunii. In plus, isi vor construi case dacice, ca aia de la Tohani. Oare a inteles saracul bodigard ca aia a ars toata din cauza formei, altfel avea tot ce trebuia ?

 60. Pe SCURTuu’ 🙂 To’arashi, pen’ca de LUNGuu’ NU mai avem Vreme si LOC linisit … :):

  A. Sistemul ImPULsionat NOUA, de 34 de Ani este Criminal, Tampit, Lacom sik deci DISTRUGATOR de ROMANIE.

  B. TOATE Ale_LUI, CARE „Izvorasc si Cura” din Structura Dansului, SISTEMuu’)NTERNA, INTRINSECA, sunt DEJA Moarte, vis a vis de CE ar trebui sa insemne, potrivit cu DOCTRINA Democratie,
  sunt putrede, in Putrefactie avansata si ImPutrezesc TOOOT, To’arashi CE ating … 🙂 .
  Adica, Partide „POLITICE”, Inalt_Doctrinare TOATE, desigur.
  Adica BISERICILE in care oficiaza PREOTII („Politicienii”) si care schimba frecvent Bazele „Doctrinare”/
  .

  Deci, TOOOTI, To’arashi, CARE va simtziti in MINTZI si PUTERI
  faceti in TROULLA mea CEVA !
  Cat mai este TIMP!
  Iertati Exprimarea Buruienoasa,
  da’ la Situatia PUTRINDA Existenta, NU mai conteaza si chiar ma mandresc cu Dansa (Exprimarea, NU Troulla … 🙂
  POATE va:
  1. Indignati, da’ va si
  2. Treziti!

 61. „DOAMNELOR ȘI DOMNILOR COMENTATORI” :1)TOȚI SEMNAȚI CU PORECLE,PSEUDONIME,CU SEMNE HIERO SECRETE,:;2)TOATE ȘI TOȚI SUNTEȚI NEMULȚUMIȚI ȘI DE PSD,ȘI DE PNL,ȘI DE AUR,ȘI DE FORȚA DREPTEI. 3)TOȚI CRITICAȚI MĂSURILE,COMPORTAMENTUL CELOR CARE AU AVUT CURAJUL,TUPEUL,BUNA INTENȚIE -DE A SE ÎNSCRIE PE BULETINE DE VOT PENTRU A FI VOTAȚI,ȘI AU FOST VOTAȚI IAR DUPĂ VOT S-AU MANIFESTAT DUPĂ CUM AU PUTUT,AU GÂNDIT …-CÂND I-AM VOTAT -NU LE-AM FĂCUT OARE ANALIZA PERSONALĂ-?OARE I-AM VOTAT ÎN ORB? NE-AU MANIPULAT SAU NE-AM LĂSAT MANIPULAȚI?4)ACUM V-AȚI TREZIT ,AȚI ÎNVĂȚAT-DECI VĂ ROG TRECEȚI LA APLICAREA EXPERIENȚEI DOBÂNDITE –ALCĂTUIȚI O FORMAȚIUNE POLITICĂ CONFORM LEGII, PARTICIPAȚI LA VOT,CÂȘTIGAȚI ALEGERILE ȘI FACEȚI CA ÎN ȚĂRIȘOARĂ SĂ CURGĂ RÂURI DE LAPTE SCUMP ȘI APĂ IEFTINĂ! NU VREȚI?NU PUTEȚI -ATUNCI DAȚI-LE CELOR PE CARE ÎI ÎMPROȘCAȚI TOATĂ ZIUA -SFATURI CONCRETE ! AȘA CĂ GRINDEANU-I PROST ȘI DĂ DIN PICIOARE ,CĂ CIUCĂ-I GRAS,CIOLACU-I COVRIGAR,WERNER ÎI TURIST,SIMION E ȚĂRĂNOIUL RUȘILOR,ȘOȘOACĂ E BALENA LUI MEDVEDEV …NU SUNTEȚI DECÂT ALĂMURI RĂSUNĂTOARE ÎN MEDIUL CE NU TRANSMITE SUNETELE !!!

 62. Pe SCURTuu’ 🙂 To’arashi, pen’ca de LUNGuu’ NU mai avem Vreme si LOC linisit … :):

  A. Sistemul ImPULsionat NOUA, de 34 de Ani este Criminal, Tampit, Lacom si deci DISTRUGATOR de ROMANIE.

  B. TOATE Ale_LUI, CARE „izvorasc si cura” din Structura Dansului, SISTEMuu’, INTERNA INTRINSECA

  (Adica, Partide „POLITICE”, Inalt_Doctrinare TOATE, desigur.
  Adica BISERICILE in care oficiaza PREOTII („Politicienii”) si care schimba frecvent Bazele „Doctrinare”)
  .
  sunt DEJA Moarte’n’ Cotetzuu’ UE, vis a vis de CeArTrebuiSaInsemne, potrivit cu DOCTRINA DemocratieEconomieDePiataAlegeriLibereDLOC,
  sunt putrede, in Putrefactie avansata si ImPutrezesc si SPURCA TOOOT, To’arashi CE ating … :).
  DLOC, pentru cei Interzisi a Priceperea Initialelor: Drepturile si Libertatile Omului si Cetateanului.

  Deci, TOOOTI, To’arashi, CARE va simtziti in MINTZI si PUTERI
  faceti in TROULLELE Noastre, ale ROMANIlor Martirizati CONTINUU, de 34 de Ani mea CEVA !
  Cat INCA mai este TIMP!
  Iertati Exprimarea Buruienoasa,
  da’ la Situatia PUTRINDA Existenta, NU mai conteaza si chiar ma mandresc cu Dansa (Exprimarea, NU cu Troulla MEA, NU garantez NIMIC de CE ced Ailalti ROMANI care GANDesc Similar … 😊

  POATE va:
  1. Indignati, da’ va si
  2. Treziti!

 63. oameni fara tara sau apartin unei secte care declara ca:”tara lor e acolo unde le merge bine”. Numai ca astia nu pleaca, mai mult capuseaza tot cu inteligenta lor debordanta… nu inteleg de ce unor oameni nevinovati le-a dat atatea griji si unor…”valori” numai zile linistite. Avea cineva o vorba: sa le dea Dumnezeu preocupare in atat incat sa lase tara neatinsa de morbul lor.

 64. Presa romînească este ticăloasă.. Văd pe sticlă pe unii care acuză corupție in Ungaria,.. și incă pe poziție fruntașă in europa. Nu știu de unde se ia astfel de informații, doar eu care totuși urmăresc presa maghiară nu știu de vre-un primar care să fure cu banii in portbagaj, sau cu amante angajate, sau cu orice fel de neregulă,, Cu atît mai puțin la politicieni, nici chiar la opoziția de stînga finanțată ilegal cu banii americani pentru a doborî pe Orban Viktor…deci aș vrea să aud cazurile de corupție pentru care dobitocul de pe sticlă acuză Ungaria.

 65. „Nu știu de unde se ia astfel de informații”

  Cum nu stii, care hungur-pungur n-are voie in Hungaria ? La fel este in Izdrael, cu Bibi. Toate gazetele ii sunt obediente aluia, Monika Macovei este peste tot, mai ceva ca Avram Iancu. Inteleg ca voi sunteti mai grei de cap, vroiati sa bubuiti o petarda intr-o cutie de tabla de un 1 Dec. Bey, la noi 1 Decembrie este in fiecare zi de doliu pentru voi !

 66. Ministerul Transporturilor este un minister de linie da si de paran-ndarat, Grindeanu-Grinci aduce malai la PSD, el ia spaga , i-o trimite lu Teodosie Spagoveanu s-o binecuvanteze, apoi o varsa-n visteria PSD, toti e multumiti pe urma, cum sa te lepezi de Grinci, plus ca deasupra lui se afla o bolta de stele, deh are ciolanul peste ma.

 67. După aceste 72 de postări, Grindeanu și-a dat demisia.
  Audiența UM DIGI a scăzut dramatic, riscând falimentul.
  Prelipceanu a depus cerere de angajare la Morgă, având experiență la îmbălsămari.

 68. O postare excelentă după cele 99% idioate ale trolilor psd idioten! Întreabă omule pe fostul șef al gării B. din Suceava, cine i-a furat 70% dintre angajați și 96% din materialul rulant? Cel mai mare furt, rapt, hoție din Istoria României! 87 mld de Dolari hoție, material rulant, cai ferate, clienți. Etc. Etc, etc! Pleacă la Szegged Hungary, locomotivă nou nouta cu sigla CFR, cu trei litri de vopsea este GFR? Ce mi-e CFR ce mi-e GFR? O litera face diferența, băieți cu ochi albaștri! Țară de că’cat, instituții de că ‘ cât, câinii latră, Grindeanu râde! Și eu râd și eu scuip talpa țării care ii votează ca porcii, ca vitele, pe acesti vanzatori de țară!

 69. Dacă ar ști maestrul Cornel Nistorescu cine se ascunde sub acest zâmbet zeflemitor, ar face 800 de AVC-uri, 749 de Infarct-uri, plus 5600 de Ictere Mecanice! Este cel mai mare escroc din istoria României, Adrian Năstase cu vânzarea Petrom, e pistol cu apă rece! 83 mld de Dolari? Citez din dl Ciolacu, Dl Grindeanu este cel mai bun prieten al meu! Oare? Omul sau cei 83 de miliarde de Dolari, care e prietenul? Cel mai tâmp și idioten popor din Europa! Așa va trebuie, așa vă trebuie! Speranță de viață 55 de ani, 5,5 milioane în Exod? Cine i-a votat de 35 de ani, nu cumva voi? Crăpați cu zile în spitale? Dumnezeu nu doarme…

 70. D-le Marean Vanghelie care este rețeta succesului dvs în afaceri, în politică? Rețeta succesului meu? Apă, aer și fraieri! Speach less…
  psd-pnl 58% din voturi? Or fi ăia fraierii d-lui Vanghelie? Votanții, nu psd-pnl!

 71. Daca le tai banii de reclama la posturile TV de stiri – si ajung sa traiasca din audienta, atunci in 48 de ore inchid „cofetariile”! SUNTEM VARZA BAIETI! Tufe de Venetia! Falimentul national se apropie!
  Ce mai conteaza critica la gradina zoologica din poolitica non-romaneasca? Ce rost mai are sa comentam ceae ce stim cu totii cind totul este praf? Nu vedeti ce armate de mahalagii s-au baricadat in parlamentul Romaniei? Vorbesc unii cu altii fara sa se asculte reciproc! Ca sa stirpesti si sa alungi astfel de specimene bipede trebuie sa o faci in mod radical! Insa nu exista inlocuitori! Asa cava raciti tastatura degeaba! Iesiti la aer curat , vine primavara si apar zarzavaturile! Sistemul democratic de borfasi functioneaza!AVEM CEEA CE SUNTEM!

 72. și întreabă-te cine-s păpușarii. Cine numește politicienii pe care tu, ca fraier ce ești, îi votezi crezând că „ai ales”? În ce oraș fac plecăciune politicienii planetei pentru a fi (și ei) aleși? Pe cine apară ei necondiționat, fără rezerve și fără excepție?

  Cască ochii românașule și vezi pe cine pupă în fund PSD, PNL, USR și partidul-speranță AUR. Pe (((ei))) prostuțule. (((Ei))) ce te vor jupui fără milă și te vor trece prin mașina de tocat a războiului pentru a-și satisface lăcomia ce nu are limite.

 73. Terminati cu „romanasi idioti” ca nu-i adevarat!!!! Iesiti la vot in masa si votati altceva! Vorbesc foarte serios: Votati Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România!!!! Sa-i votam in masa. Daca castiga ies si oamenii de valoare sa-i ajute. „Inlocuitori” pentru mahalagii exista si sunt in stare sa ridice tara in cinci ani! Trebuie maturate „serviciile” si este posibil doar printr-o rezistenta masiva. Sa ne vorbim intre noi si sa votam in semn de protest fata de mafiei securoide proaste, sa votam Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România!!!!

 74. Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante că din vest vine lumina!

 75. „Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante că din vest vine lumina!”

  Ce faci cu 7 voturi din 700 ? Lasa vrajeala, indemnizatii mari si pensii speciale, toate platite de statul roman !

 76. IDIOTEN sunt CeiCareCred in VOT si Damacracy InCurvita de Capitalimsuu’ LIBER Total la Rele.
  SOLUTIA?
  Perfect Democratica … 🙂
  Cand Capitalismuu’ SUB Stat,
  Cand STATuu’PESTE Capitalism!

 77. Mai Nea Cornele, azi nu mai citesc, am trecut peste tot si zic:
  pai ca Grindeanu e mai misto Prelipceanu (daca poate fi si asta),
  dar ce tot o scaldam pe ici si pe colo?
  Romania cica copiaza America unde e un partid democratic si unu republican.
  Un rahat Romania asta, o tara aschilopatica, mizerie peste tot, d alea cu buze cu silicon si cretini care se dau cu masinile pe strazi.
  Pe bune!? Mai merita sa facem atatea dezbateri, sa ne gandim la strategii, sa analizam?
  Pe bune, Nea Cornele, vorbeste-ne despre cat de terminati suntem!

 78. Acest pitecantrop a ingropat Romania..el si camarila lui trebuie condamnati …………..judecata…o sa ajunga mai rau ca Basescu ……….. asta…apoi toti acolitii lui de 2 bani din partidul ala de …………………….. numit PNL…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.