Guardiola i-a lăsat pe ruşi cu ochii în soare

Pep Guardiola, fostul antrenor al Barcelonei, i-a lasat pe rusi cu ochii in soare, anuntand ca nu se gandeste sa le preia echipa nationala, scrie ziare.com.

Dupa ce presa sportiva din Rusia a anuntat ca Guardiola si-a dat acordul pentru a prelua echipa nationala, agentul sau a marturisit ca nici nu se pune problema.

„Pep se afla in vacanta si intentioneaza sa ramana acolo. Zvonurile ca ar urma sa zboare la Mosvoca pentru a se intalni cu sefii federatiei sunt false. Nu este interesat de preluarea nationalei Rusiei”, a explicat impresarul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.