Gușă-primar, Dracul-popă la Ciorogîrla

Nu știu dacă George Simion vorbește prea mult și se scapă sau vîntură diverse nume și proiecte pentru a le testa valabilitatea. Și vede el ce iese!  Săptămîna trecută, George Simion a făcut oarece valuri cu o prezență  la Realitatea TV unde a fluturat ideea unei candidaturi a lui Gușă la Primăria Capitalei.

Cozmin Gușă este o personalitate suveranistă pe care o vom sonda (pentru Primăria București – n.red.). Nu mai face politică, dar îmi rezerv dreptul ăsta să sondez pe toată lumea (…) A spus că nu mai face politică și să așteptăm rezultatele acestui sondaj. Așa am făcut și cu Florin Călinescu, Petrișor Peiu și cu Mihai Neamțu”, a spus liderul AUR, în cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV (declarație preluată din Adevărul, 27.02.2024).

Surpriza făcută de Simion avea oarece temei. A lămurit-o chiar atotștiutorul de Gușă:

Nu vreau să fac un secret din faptul că, de ceva vreme, eu discut cu George Simion și încerc să-l ajut, din același sentiment de nostalgie pe care-l am pentru că atunci când eu aveam nevoie și aveam vârsta lui n-a venit nimeni să mă ajute. Mergeam pe la toate personalitățile publice, aveam și eu 37-38 de ani, și le invitam în PIN, nu voia nimeni să mă ajute. Eu prefer să-l ajut pe el, un om care n-a furat și n-a mințit, deocamdată” (din confesiunile lui Cozmin  Gușă, care pretinde că este prieten cu toată lumea, că îi știe și i-a ajutat pe toți și le-a dat sfaturi pînă i-a nenorocit)

Era necesar doar rezultatul sondajului anunțat de Simion, semn că și AUR, ca și PSD-PNL în  comasatele alegeri  leocale și europarlamentare, a traversat aceeași criză  de candidat pentru București.

Așa cum vă spuneam, o să-i dau un răspuns în câteva zile la solicitarea sa, timp în care am fost de acord ca el să măsoare potențialul meu electoral printre al celorlalți candidați antisistem, iar eu mă voi gândi oricum la o strategie ce să fie de folos suveranismului, unui curent conservator, pe care sper să-l putem impune în societatea românească și cu ocazia alegerilor din București” (același Cozmin Gușă).

Ion Cristoiu a fost chiar entuziasmat.

Dacă Gușă candidează din partea AUR se realizează o simbioză a electoratului suveranist!”

 Pe neașteptate, în mintea lui Cozmin Gușă  a licărit iar  o speranță de relansare trezită de neobosita sa ambiție de putere: „Și dacă poporul Bucureștilor i-o  zice «da»?“ .

Eu nu am refuzat și acum mergem pe acest sistem de măsurare, să vedem dacă sunt pe placul bucureștenilor”.

O fi  Cozmin  Gușă pe placul bucureștenilor? Eu zic că omul și-a conturat portretul de ins lunecos și neobosit sforar și măsluitor de informații și scenarii și numai cîțiva afumați mai merg pe urmele și pe spusele sale. Cu riscul de a-l ambiționa să mai zică  de o sută de ori că sunt omul lui Florian Coldea (pe care nu-l cunosc și cu care nu am avut și nu am  nici o legătură!) trebuie să-i spun că este doar una dintre cele mai dizgrațioase figuri negative de care nimeni nu-și mai leagă nici o așteptare.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cheamă în această seară, de la ora 19:00, la sediul AUR, la dialog toate forțele politice, indiferent de ideologie, pentru a găsi cea mai bună soluție pentru alegerile locale, pentru Primăria București, primăriile de sectoare și municipii, președinții de Consilii Județene, astfel încât să ducem împreună o luptă comună împotriva Partidului Comasat Român PSD-PNL” (Anunțul AUR).

Declarația lui Simion și acordul de măsurare a lui  Cozmin Gușă   păreau a vesti nașterea unui val suveranist, un pol, un  bloc politic, o alianță, ceva care să adune oamenii într-o mișcare mai largă. Din păcate, sub coordonarea lui  Simion și cu Cozmin Gușă  pe post de gînditor geostrategic șansele scad vertiginos, în ciuda faptului că vremurile o cer.

Din 27 martie ac și pînă azi, 2 aprilie, trecînd și peste Ziua Păcălelilor, am așteptat un comunicat privitor la decizia luată în marea ședință  de la „ora 19.00, de la sediul AUR”. Nu știm dacă s-o fi  dus cineva și, dacă s-a încumetat careva, ce au  hotărît privitor la  înființarea marelui pol suveranist, care să învingă „Partidul Comasat Român PSD-PNL”.

Aceeași tăcere domnește și în ce  privește măsurarea lui Cozmin Gușă la comanda  AUR. Cine știe, i-or  fi măsurat lungul nasului și au ajuns la concluzia că  Gușă le promite multe și ar vrea  să-i încalece, așa cum a  încercat cu Adrian Năstase și cu Traian Băsescu?

Sau  s-au trezit din vorbărie și au lăsat-o moartă!?

Oricum, preț de cîteva zile, Cozmin Gușă a scris și s-a umflat în pene că ar putea fi candidatul AUR pentru Primăria Capitalei. În mintea lui chiar o fi cîștigat alegerile!

 Gușă Solid News. În sensul ăsta am amânat decizia. Cine ar fi deranjat? Cei de la putere. Iohannis are doi favoriti: Nicușor Dan, pe care l-a susținut și în 2020, și Cîrstoiu, iar partea cealaltă din Coalitie, prin PSD, îl are tot pe Cîrstoiu si pe Piedone, pe care Ciolacu îl păstorește din umbră. Ei cu toții sunt deranjați de partidul ăsta, AUR, de un curent suveranist, pentru că se cam termină multe lucruri – se va face promovarea culturii, se cam termină cu curentul ăsta LGBT (…)”. (30 martie ac) (C. Gușă, 31 martie, Solid News)

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 26

45 de Comentarii

 1. Ma gandesc ca la primăria capitalei, după aceste editoriale, ar fi indicat ca să candideze un academician doctor și la președenție, președintele Academiei Ion Aurel Pop.
  PS. Bunicul meu a avut patru clase și a fost ales primar. Avea o gospodărie invidiata de majoritatea sătenilor. De, pe atunci criteriul alegerii erau altele. Acum intelectualilor le revine rolul de a gospodarii marile orașe. Și Nicușor e un intelectual rasat. Are exact profilul cerut de progresisti. Ca abia reușește sa se conducă pe sine, iar în gospodărie e condus de soție, nu are importanta. În fruntea urbei situația e alta. Acolo e nevoie de unul care a făcut facultatea și si-a luat un doctorat în salvamar și salvamontism și, ca atare, e capabil sa salveze orice. Animale sălbatice, oameni decăzuți, orașe în ruine, mediu bolnav, blocuri suferinde, conștiințe degradate, chipurile terne, speranțe ghilotinate, vise năruite, invatamant analfabet, consilieri încarcerați. Pentru el totul nu e decât o chestiune de credinta și abordare. I-am studiat serios programul tv pe viitoarele luni. Are și paragrafe cu umor sec și umor diluat cu apa minerala sau suc de prune Bistrite. Mi-a plăcut, în mod special unul. Cică frânghia nu merge de multe ori la fântână Blanduziei. Tare nu. Și apoi,daca-i priviți atent frizura, are ceva din Einstein, dar și din Napoleon cand era exilat pe insula Sf. Elena. Nu știm dacă soția sa, Josephina îl susține, dar suntem siguri ca toate forțele progresiste lgbtiqiste, wokiste, ciolosiste, transumaniste, anticrestine s-au aliniat în spatele sau ca sa-l susțină, inclusiv Batalionul șobolanilor din Sectorul 1 și cel al guzganilor blenoragici din sectorul Agricol Băneasa, aia care se ocupa cu însămânțate valorilor antinationale și antisuveraniste.

 2. este mai bun matematicianul Nicusor, filoloaga Firea, etc. fata de fizicianul Gusa primii au castiga ca au avut gura mare, teoretic si Gusa are gura mare…

 3. Am înțeles ăștia adică alde ciolace, ciucă al nost’, doftoru’ de genunchi pui de urmaș dubios, piedone osparu’ incult cu avere mare, acum mai nou auriferul sim-ion dar și mai nou vechiul gușe, fost sau viitor agent al rușilor, sunt nașpa adică nașpa-nașpa ! Dar niciodată, never, despre alde plicusor protector de mafioți de prin parcul tineretului, steaua ecuațiilor de gradul 2 sau furăcioasa de voturi, cu sacul, venită să fure taman din Guadelupa, pe numele ei clocotitoara clotilda, toți conduși fără prihană, aiurea, de dărâmătorul de chioșcuri drulău zis și câine rau, chiar nimic adică niciodată nimic-nimic !?

 4. In toate sondajele reale Piedone conduce detasat. Cu toata opinteala PSD-PNL, doctorul nu-l va putea ajunge numai daca Secu nu va interveni pentru el folosind procedeul clasic. Gusa este un tip inteligent spre deosebire de Gigi Aur si nu va pune botul la propunerea aluia.

 5. Dintre slute de cotarle, ce-si înalță boturile, cate oare le va sparge urnele și voturile? Semne bune Aur-ul n-are. Fapt este ca nesiguranța bantuie Abjectia Urii față de Romani. Oscilarea intre X, Y si Gușă-Capusa reclamă cea mai mare viermuiala. Ghiță Simion, de fapt un (s)pion, muta, la ordinul stabilor obscuri, „regi” si pune pe altii in loc ca pe niște figuri de sah. Poate, poate… Practic, are loc o vânătoare după adeziunea electoratului cu creierii fierți. Aceasta ultima achiziție nu este decat o creatura venala, sinistră, sperjur, renegat. O branza in butduf de caine! Ce au facut concret indivizii ăștia pentru România? Cu ce solutii la problemele țării s-au remarcat tembelii politici din Cloaca Urii fata de Romani? Cu urlete si cu neo-legionarism, cu suveranism penibil sibantieuropenism, cu extremism si pro-kremlinism, cu nationanalism feroce si perpetuarea fariseismului total! Exact ceea ce-si dorește Colosul cu picioare de lut!

 6. Se caută notorietate/vizibilitate cu orice preț pentru că este an electoral! Gușă ar vrea, ba nu se lasă, apare mai mereu pe la trustul lui Maricel Păcuraru împreună cu care, dar nu singuri, au o afacere imobiliară în Clujul lui Boc.

 7. „eu discut cu George Simion și încerc să-l ajut”

  Mai m-am linistit, Gusa a ratat tot ce a intreprins. Nu intelegeam de ce face Sim-Ion doar poze in Parlament, de adio, probabil.

 8. Mi-e teamă că aici e vorba doar tangențial despre domnul Gușă. La fel, chiar, și despre domnul Simion. Aici e vorba mai mult de suveranistul AUR.
  Cum poți să zici că faci politică suveranistă, când nu ai mai pe nimeni ales în administrația locală? Acolo, în consiliile locale, în primării poți face cu adevărat politică suveranistă. De acolo poți pleca cu stindardul suveranist și în Parlamentul României și în Parlamentul European.
  Ajungând la domnul Gușă, AUR a venit, în sfârșit, cu picioarele pe pământ și a constatat că nu are bază. Iar floarea suveranismului pe care o tot arată ei nu are nici rădăcină, nici tulpină și nici frunze. E o floare de plastic.

 9. Gușe pare un om normal, bien infornmat și cu mansarda mobilată,.. Mult mai in temă decît generalul talpeș, prezent pe sticlă in loc să fie văzut doar pe funei la uscat..Deci clar e vînat.. Mă intreb de ce și-ar distruge prestigiul,.

 10. Legionarismul (conducerea prin crime cu arma in mana) se cheama mai nou suveranism ?! Terminati, bey, nu pacaliti decat pe cei care se uita la OTV si la DDD ! Suveranismul este nationalism, patriotism, inseamna sa servesti patria, nu masa la popota !

 11. „FACEȚI-NE ODATĂ PORTRETUL ROBOT AL CANDIDATULUI PERFECT ȘI DAȚI-NE ȘI LISTA CĂ VĂD :CRITICAȚI,ACUZAȚI,BĂLĂCĂRIȚI -IAR DACĂ ȘTIȚI FAPTE PENALE,CONTRAVENȚII,INFRACȚIUNI DESPRE CEI BĂLĂCĂRIȚI -ȘI NU LE SPUNEȚI PROCURORILOR -OARE NU SUNTEȚI TĂINUITOR,COPĂRTAȘ…ETC CĂ VORBA AIA:CHIAR ÎNCEPE SĂ NE PARĂ RĂU CĂ—CALOMNIA NU SE MAI INCRIMINEAZĂ!

 12. Probabil ca Simion vrea sa-l sondeze suveran pe Gusa din perspectiva Lgbt-ista, sa fie sigur ca nu-si murdareste partidul si prestigiul de sondor. Iar Gusa asteapta cu nerabdare colonoscopia electorala, i se pare aventuroasa.

 13. Prin Iniţiativa legislativă a cetăţenilor potrivit Legii nr. 189/1999, din 28.09.2021,in Parlamentul Romaniei a fost depus sub titlul proiectului de act normativ „Legea suveranităţii Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”,un proiect extraordinar de bun pt.poporul roman.
  In Ungaria a fost adoptata Legea SUveranitatii.
  In lupta dintre globalismul (partial zice dl.SRS in evenim.zilei)al UE si suveranimsul national al tarilor membre,UE este port drapelul primului,alaturi de tarile dominante,puternice economic si politic si nu numai,ce se opun.
  Intrucit AUR exprima latura suveranist-nationalista in aceasta lupta acerba dusa contra ei de catre UE si st.puternice dominante in general impotriva Romaniei,a Ungariei,a Bulgariei,Cehiei,Serbiei ,Poloniei deci impotriva tarilor din centru-est ce au fost sub „cortina de fier”,orice roman adevarta,iubind libertatea si identitatea nationala,necorupt,neviciat ,netradator,are sansa sa se alature curentului suveranist,acestei miscari promovat de unele partide din Romania.
  Este greu suportabil sa citesti scrierile cuiva ce critica doar pt.ca este cineva suveranist,nationalist,patriot.Fiind patriot,inerent ajungi la suveranism.
  Este greu de admis un @Sandu@tomlin ,
  sau criteriul ca imi place sau nu de Gusa,si pornesc,emotional sa sfirtec principii,valori,interese majore .

 14. Fac inca un apel solemn deci sa se inceteze (STOP) cu comentariile la adresa tivului rochitelor mele de profesoara de limba americana de religie luterana greco catolica!
  Nu voi face rabat de la standardele mele de superbitate si ravasire!
  Frumusetea este o categorie estetica protejata de ONU, NATO, UNESCO, FMI si WHO!
  Sau despre ce e vorba in articol ca nu am timp sa citesc in romana?
  Craciun Fericit tuturor credinciosilor ca Mine!

 15. Sa mai spuna cineva ca ne conduc si ne vor conduce „prostocratii”…Iata ca SeMe Ivan intre alte specialitati face si sondaje, mai precis „pune sonde”…Pe unde apuca…Si nu numai in GUSHA…

 16. De unde vine alde gușă ca nu vine din guda doar da din gusa.De venit vine, asa cum a scos pe propria gușă,” am fost timp de 30 de ani învățăcel lui iulia vlad” tartorul securitatii și trădătorul tarii.Deci atentir Simioane cu cine ” iti bagi în plug” și pe cine primești în casa !@

 17. O veste bună! Peste tot pe unde s-a lipit căpuşa Guşă, s-a ales praful! Aşa că mult succes cu piaza rea! 😂😂😂

 18. D-le Nistorescu imi premit sa va corectez: N-ati inteles foarte bine ce face Giorgica Simion! Omul a devenit geotehnist si se ocupa cu sondajele prin diverse locuri. Sondeaza pe unde poate si ce poate, si l-a gasit acum pe Gusa, gata de sondat.
  P.S. Dumneavoastra chiar luati in seama toate fenomenele paranormale??? Simion si Gusa sunt omuleti verzi, de pe alte planete, nu au treaba cu noi, pamantenii….

 19. tot soiul de lichele provinciale vor sa fie primari in Bucuresti….Primarul Bucurestiului trebuie sa fie bucurestean NU DE LA CUCA MACAII, PITESTI SAU DILGA !

 20. „Omul a devenit geotehnist si se ocupa cu sondajele prin diverse locuri”

  De ce n-a incercat cu profesorul care preda filosofia altora, tot din Cluuuj ? L-ar fi bucurat pe analistul Coti !

 21. Ori cine este ok important sa nu fie gunoaiele de tradatori libidinosi si infractori PNL ,cocalarii hoti PSD si homalaii drogati USR, Respect si mult succes AUR

 22. Cu stupoare descopăr tot mai mult în mediul online că există în unii oameni o adevărată splendoare a ticăloșiei și-a arivismului!
  Nu știu dacă-i pot numi “Oameni” ….cuvântul Om pentru mine reprezintă un cumul de trăiri, sentimente…o COMPLEXITATE ce cu siguranță, de acești INDIVIZI ar fi greu de înțeles!
  Ei, “dragii de ei” se scaldă zi de zi în mocirlă, cu o satisfacție năucitoare, ( înțeleasă doar de ei) ca în cea mai exclusivistă dintre piscine.
  Ce e drept acești indivizi au un soi de rafinament al ipocriziei, nu sunt doar ipocriți și-atât.. “Dânșii” sunt ipocriți-eleganți, oameni ce-ți înfig în spate “pumnalul” fabricat în Ferentari… după o “dușcă” de ALEXAndrion, asta după ce și-au ales, și-au îmbrăcat cel mai sofisticat “smoking de gală” din dressing nelipsitul costum de carnaval : GĂINUȘĂ respectiv PĂCĂLICI!
  Au mai tras și ei un loz câștigător ( pe nas mai rar în tinerețe, poate mirosul pantofilor)… acel loz le-a permis “trecerea” într-o lume paralelă pentru ei, în care au cunoscut cu adevărat Oameni, valori morale… dar nu s-au putut adapta! Până și Dumnezeu care este Învățătorul Suprem, are de suferit zi de zi din cauza neștiinței lor…de vorbitul în doi peri bătând șaua să priceapă iapa…concluzionez însă, analizând cele declarate de ei, că sunt semne clare că există o deficiență crastă de CARACTER….până la 0

 23. Acești indivizi doresc a ne conduce..ce e drept eu personal, știu cum trebuie să mă feresc de hiene, “cunosc” toate ecosistemele lumii care le găzduiește, astfel pentru mine rămân niște pupincuristi de cea mai joasă speță…niște “Indivizi hidoși”!
  Trist este că le acordăm audiență, trist este că
  ne-am obișnuit să le dăm crezare pentru că strigă tare, în loc să ne îndreptăm cu admirație privirea spre cel ce tace într-o eleganță desăvârșită! ȘI NU DOAR TACE CI ȘI FACE!Indiferent de domeniul în care activează…sport (judo), politic….
  Am ajuns astfel să “pupăm” zi de zi acești indivizi în partea dorsală..Cum?! Printr-un simplu CLICK pe pagina lor…Chiar și eu din păcate…
  Un lucru este cert!!! Acești indivizi, oricum vor auzi mereu ce vor dori să audă deoarece au dobândit în toți anii de “pupincuristi” o surzenie autoimpusă, aud doar ceea ce le convine lor, iar ce aud trebuie musai să fie în avantajul și întru PREAMĂRIREA lor. De citit vor citi în funcție “de ochelarii” purtați….de vânt…
  P.S rog a consulta DEX-ul pentru o descriere mai amplă a cuvântului : INDIVID respectiv OM
  Ador “Găina” face supa bună, de tocăniță să nu mai vorbesc…dar nu în meniul Primăriei să nu mai vorbesc de meniul unui SPORTIV
  Semnat : UN OM

 24. TOTI RATATII-DIN COMUNISMUL GRATUIT LA EDUCATIE SI ..LA TOATE-AU APARUT, DIN FUNDUL CANALELOR DE DEJECTIE URTA MIROSITOARE,O LIOTA DE NEISPRAVITI,
  IN FRUNTE CU GAINATUL TARABIST DE NIUIORK-PORK….PISEDONEEEE….PIRODONEE,
  MALAGAMBISTUL..BORCAN,BURDUF,NACELA DE BALON, IMBRACAT,NUMAI IN NEGRU-negruin simbolul culorilor-moarte,boala,vaduvie,necaz,pacoste,uratul negru,HOPA,HOPA,APARE,
  ALT FOST PIONER REPETENT,DAR,CU TUPEU DE OLIGARH ZAT-CAPITALIST. HOT SI CRI
  MINAL…..SUB-NUMITUL..GUSA-CAPUSA,PAPUSA-de fete,cu ten curat-TEPUSA-sa-i dea tea
  pa lubroscoiul pierdone-clone.HAHA. AU APARUT RATATII IN MESERII,FARA ACTE. NICIU
  NUL NU ARE,DACAT DIPLOMA DE 7 CLASE.TOV,BIDON-TROMPA..LUATI-I LA VOI IN TE
  XAS,SA SE FACA CAIBOI CU PISTOALE CU APA.PAI,LUAT-II,CA SUNTEM AMICI,LA FURA
  T…IN NATO GRATIS.!!!VOI,LUATI GRATIS,NOI,RAMANEM MAIM SARACI,DECAT IN COMUNISMUL DEMOCRAT=toti au veau loc de munca-13 mil.cu carti de munca,case,concedii

 25. Cei mai mari trădători sunt Ciolacu și Ciucă. Dacă nu le ajung voturile, sigur apelează la UDMR. O ziaristă l-a întrebat azi pe Ciolacu dacă se pregătește comasare și pentru zone unde e maghiarime, Mureș ,Satu Mare etc. Parcă ziceai că a picat o bombă pe el, nici prin cap nu i-a trecut așa ceva.

 26. Nea Cornel e supercredincios, fapt decelabil direct din titlu…Gushatul e raspopitu Securitatii si a propovaduit la precedentele prezidentiale pentru Alogenu Secu-i intr-o procesiune de luni de zile prin intreaga tzara…Acum la sfarsit de deceniu apocaliptic toti s-au dezis, incepand cu piticoatele peltic Crist Tzoiu care-l miruise intreaga perioada…

  Bunicutzu lu marius a avut 4(patru) clase…Nepotzelu are o clasa in plus fiind rasat…Se scrie PRESEDINTIE, NU „presedentie”…

 27. Și Simion și Gușă sunt niște lingatori de clanță la SRI scoși în față pentru a distruge ideea de naționalism sau suveranism. Sunt atât de proști încât nici nu-și dau seama de asta. Un chelner care turna la Secu avea mai multă minte decât ei.

 28. Dle Nistorescu,că tot le știți pe toate,luminați-ne și sugerați un candidat pe placul Dvs.la capitală,poate și la președinția coloniei dâmbovițene,v-am rămâne recunoscători…

 29. dl gusa in politica a fost un loser. profilul exact al loserului. si a facut partid si atat… la alegeri a luat procent de nota la patinaj artistic…a vrut sa se cocoate in varful stirului prin toate partidele prin care a trecut dar sefii cand obraznicia sa a devenit exagerata i au aratat invariabil usa. a intrat in casa mea in a vecinului in a vecinei …s a uitat bine…a cunoscut oameni…si odata azvarlit a devenit mare consultant politic. adicatelea zice fraierilor cu gura cascata la palavrele lui cum a fost la mine in casa cine a venit intr o zi la vecinul meu sau cum l a primit vecina. credeam ca in romania exista o singura persoana care stie absolut totul : anca alexandrescu. nu! cosmin gusa o intrece. un om pe care nu l as lasa sa ma treaca strada nici pe culoarea verde a semaforului.

 30. Cand ma gandesc ca postacu Elena Popa e atacat ca fiind de „dreapta”, cand individul in loc sa vorbeasca de SECURITATE aduce vorba doar de SRI, fapt ce-i tradeaza „convingerea” ca la 1989 a avut loc o „revolutie” si NU O LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern avand scopul CONSERVARII MATERIALULUI subu Mann comunist si IMPIEDICARII PROCESULUI COMUNISMULUI!!! Plus MENTINEREA LA PUTERE A FOSTILOR
  din esaloanele inferioare care sa IMPIEDICE CONDAMNAREA ASASINILOR de dupa 1945 si din 1989!!!

 31. Prin „sondat” se intelege introducerea unei sonde in corp,aparent un obiect metalic sau din plastic prin gura sau prin poponeata in vederea unor exlplorari/prospectiuni in diferite scopuri ,de obicei medicale.Nu stiu ce inseamna in politica securisto-tiganeasca „îl sondez”si nici nu ma intereseaza.Ce va pot spune este ca i-as sonda pe toti candidatii (pramatii) de la toate partidele,de dimineata pina seara,fara anestezie si cu multa pasiune la oricare post de televiziune.Spun „la oricare” pentru ca de audienta/rating nu ma pling,as fi pervers cu mine insumi.

 32. Mai, mie îmi plac alegerile din Romania și le privesc relaxat,nu pun patima că nu sunt prost.
  Le pierd mereu numai cu Traian Băsescu mi-a ieșit,apoi l-am votat pe Ponta și a ieșit Johannis.
  La următoare tura m-am dus cu Viorica pe care prostii o făceau proasta și n-o mai fac.Si aici am pierdut !
  Acuma la București mă bag și eu în seama nu că m-ar interesa ,de ce să mă intereseze ,până la mine in Codru -i mult nu ajung nici șobolanii și nici mirosul iar „nea MAESTRU” s-a obișnuit să-i alerge șobolanii printre picioare iar mirosul i-a dispărut după Covid de aici vine „simpatia”pentru Nicușor Dan și Clotilde.
  Gușă Cosmin e o „poveste”,n-o luați în seamă, Simion are nevoie de Realitatea ,in celelalte televiziuni fiind interzis așa că Gușă e o poveste a irealitatii.Ar vrea câțiva să se către în cârcă AUR la europarlamentare și nu numai.
  Acestea fiind zise va salut și îl aștept pe Radu Humor și pe Doru Popescu cu cearceafurile de mâzgălituri!

 33. Anii 50 au fost anii marxismului proletar agrar. Zilele noastre sunt ai celui intelectual. Dacă atunci unii primari au fost aleși din plebea satelor sau a orașelor pentru a da satisfacție originii sănătoase și a-i trece pe tușă intelectualitatea și pe cei aparținând regimului burghezo mosieresc, azi dacă nu aparții intelectualității scolite în străinătate nu mai corespunzi tiparului modernității. Slogane de genul: a studiat în strainatate: cunoaște doua limbi: aparține lumii progresiste: nu e ingropat in Evu Mediu au mare trecere la cei care considera ca experienta organizatorica, persusivitatea, spiritul practic, viziunea, consecventa, respectul fata de cetățean, de calitatea vieții sale, grijă fata de viitorul copiilor și fata de mediul în care trăiesc sunt aspecte desuete. A se retine. Nu sunt un adept a lui Piedone. Dar democrația ne spune ca orice cetățean are dreptul de a alege și de a fi ales, deci de o candida. Ca o fi bun sau rău. Ca va reprezenta comunitatea sau nu, aceasta doar ea o poate decide, firește in cunoștință de cauză. Dar atat timp cât unii au confirmat, iar alții au dezamăgit e ilogic ca să faci din incompetenta statuia reușitei și din reusita pe cea a neimplinirii. Cu doamna Firea ați rezolvat-o. Cu ceilalți o s-o rezolvați.
  PS. A vorbi post alegeri, 3 ani și jumătate despre democrație, adevăr, dreptate și neîmpliniri, ca apoi sa le manipulezi pe toate în favoarea celui despre care ai scris editoriale și ai publicat comentarii nefavorabile e o lipsa crasa de deontologie și spirit civic care contribuie cu brio la ciulamaua degringoladei actuale.

 34. A desfiinta zilnic tot ce misca pe celalalt palier, ca să ridici în slavi progresismul, nu e gazetărie independenta, ci doar o mocirla morala in care porcii existentei se pot scalda de dimineață până seara în schimbul unei sume consistente de bani fără nici cea mai mica urma de morala sau de dorința de a spune nu imposturii și neputintei. Cand conștiința tace, vorbesc banii. Când frumosul moare, vorbește interesul. Când limpezimea e tulburata, vorbește statul paralel. PS. Doresc sa le mulțumesc unor comentatori care au rămas fideli acelorași convingeri de zeci de anii pe acest forum. Asta e verticalitate și profunzime. Care e deosebirea dintre Voiculescu, A3 și domul C.? Nici una. Mercenarii nu se deosebesc cu nimic între ei, ci doar lasa impresia ca sunt deosebiți.

 35. A mai candidat o data la primarie, atunci in minipartidul remorca a lui base-parca PIN ii zicea, acum disparut? Atunci, gusatul propunea demolarea Garii de Nord ,pt proiecte imobiliare si mutarea ei la Straulesti!!!In concluzie, nu are rost sa va pierdeti vremea cu un asemenea traseist impostor

 36. ce vor „sonda” exact ? :)) cred ca fiecare trebuie sa se opreasca la ce ii place sa faca. anumite persoane nu pot indeplini functii publice oricata gargara ar avea. cred ca functiile publice sunt destinate profesionistilor si celor care au viziune. oamenii au aratat rezistenta impotriva unui sistem discretionar care se ridica. unele lucruri s-au incetinit dar nu s-au oprit, pentru ca rumanii nu reactioneaza. adevarat. un Ronald Reagan este greu de gasit. este ca un facut: cand ajung la putoare (PENTRU CA TOTI SUNT SANTAJATI) isi schimba viziunea TOTAL. imi amintesc de caramitru…o vad pe onutza pelea, imi amintesc de rebengiuc…de unde vine banutzu, acolo slujesc…zero coloana vertebrala. cui slujeste Dl. Gusa…?

 37. Gusa este un intrigant , este un tehnician electoral insa nu are carcasa de Lider .

  AUR – cu C.Gusa lokomotiva in Bucuresti , va pierde 50 % din prezumtivii votanti.

 38. Flecarul parazit Guşă, vesnic in cautarra unui nou stapin vaca de mult, o ameoba ridicola si respingatoare…Gusa si primaria, baba si mitraliera…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.