Guvernul prelungește plafonarea la polițele RCA

Guvernul prelungește plafonarea prețurilor la polițele RCA cu încă șase luni, la care se adaugă doar rata inflației, de maximum 6,8%, a anunțat prim-ministrul Marcel Ciolacu, joi, la începutul ședinței de la Palatul Victoria.

„Tot în ședința de astăzi vom decide și prelungirea plafonării cu încă șase luni a polițelor RCA la nivelul din februarie 2023, la care se adaugă doar rata inflației, de maximum 6,8%.

Este o măsură necesară pentru a preveni o creștere excesivă a prețurilor, cu impact semnificativ asupra economiei”, a declarat premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Un politician adevarat mai da o lovitura la pifani ! Asta este decis sa va scoata afara din Parlament, sa faceti poze de exterior pe telefoane, hahaha.

  2. da-mi banii, am de recuperat 1200 de lei. De 10 luni!
    Cum recuperati miliardul ciordit de firma bulgareasca sau ce o mai fi, ia spune-ne!

  3. hahahaha cica-s plafonate? vorbeam cu un amic care si-a facut asigurare recent la autoturism si a dat vreo 1500 ron pe un an… la B8 si peste 40 de ani, si e o skoda doar. Ma intreb daca rromanii realizeaza in ce kkt e tzara asta, daca guvernul ar scoate toate subventiile si plafonarile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.