Hagi. ”Încercăm, dar mai este mult până o să fim acolo, sus”

Gică Hagi s-a arătat încântat de recordul de asistență de pe Arena Națională, stabilit sâmbătă de suporterii celor de la FCSB, la meciul cu CFR Cluj (0-1).

Au fost 54.673 de oameni în tribunele stadionului, un nou record de asistență pe cel mai mare stadion al țării. Despre acest lucru Gică Hagi a spus că oamenii își doresc fotbal și stadioanele arată mai bine:

„Înseamnă că lucrurile în România merg spre bine, că lumea se întoarce pe stadioane, așa cum era pe vremuri. Este un factor foarte important pentru că aduce spectacol. Oamenii își doresc fotbal și stadioanele arată mai bine. Ușor, ușor, o să vină și calitatea, și fotbalul mai bun, dacă o să avem și o infuzie de capital. Până nu o să vină bani, doar încercăm, dar mai este mult până o să fim acolo, sus”, a spus Hagi, potrivit gsp.ro.

„Este greu să te bați cu ceilalți, când au 55.000 de oameni în tribune. Să vină și la noi stadionul nou! Din ce știu eu, se va face, iar spre toamnă, în august sau septembrie, începe construcția. Dar dacă nu sunt bani, nu avem ce face. Jucăm tot la Ovidiu, dar măcar noi avem propriul stadion, pe care putem evolua și în cupele europene. Dacă nu ne calificăm, vine Galațiul și joacă aici!”, a explicat Hagi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Gică, să fim serioși! Atîta vreme cît copii nu mai bat mingea de dimineața pînă seara, oriunde, nu o să aveți cu cine. Copiii nu numai că nu sînt încurajați dar sînt opriți chiar să intre-n curțile școlilor ce să mai zic de parcuri și alte locuri!
    Iar cei ce fac fotbal, de obicei tîrîți de părinți, să facă ceva mișcare, de două ori pe săptămână, unde grija antrenorului e de a face cît mai mulți bani, oricum nu învață nimic. Un fost coleg, alt sport dar se știe cu fotbaliști, dacă i-am zis mai demult că vreau să-mi dau băiatul la fotbal mi-a zis că singurul lucru ce-o să-l învețe va fi să înjure mai bine decît tine.
    Încă ceva, în opt ani, cît au fost copiii mei la generală, nu a călcat pragul școlii nici un antrenor, orice sport.
    Dar poate cînd vorbeai de bani, vorbeai de jucători străini. Dacă-i așa, nădăjduiesc ca oamenii să nu mai calce pe nici un stadion și nici să se mai uite la tembelizor.

  2. Hagi,ca de obicei,invatat ca statul sa dea banii,si ei,papagalii din fotbal, sa zburde ca mieii la pariurile meciurilor de fotbal
    ‘ínfuzie de capital’?:))))) adu-l pe Ianis la Farul, sa vezi atunci meciuri ‘acolo, sus”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.