Halep, lovită în plin de Serena Williams

Simona Halep a jucat în noaptea de marţi spre miercuri un meci organizat în scop caritabil, în care adversară i-a fost Serena Williams. La un moment dat, Serena a luat lucrurile prea în serios, creând un incident care putea fi evitat.

Simona Halep, liderul mondial din circuitul WTA, a fost lovită în plin cu mingea trimisă de Serena Williams, care a uitat că meciul de la Miami are un caracter demonstrativ. Americanca a lovit puternic, la fel ca în turneele oficiale, nimerind-o din greşeală pe româncă. Serena a realizat imediat că nu a procedat corect, iar deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam şi-a dus mâna la gură când şi-a dat seama ce a făcut, apoi i-a cerut scuze Simonei Halep.

În pofida incidentului petrecut pe teren, Simona şi Serena şi-au atins scopul, strângând bani pentru copiii cu autism. Fondurile de la “Miami All Star Tennis for Charity”au fost donate către aceeaşi organizaţie care a susţinut şi turneul „Tennis With the Stars”, în cadrul căruia Simona a participat în urmă cu două săptămâni. Spectatorii au savurat un moment inedit, atunci când Simona Halep a jucat alături de antrenorul ei, Darren Cahill, contra cuplului american Serena Williams/Francis Tiafoe. Apoi, Halep a făcut echipă cu Francis Tiafoe, înfruntând dublul format din Serena Williams şi australianul Nick Kyrgios.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

7 Comentarii

    • tie ti-a crescut barba de-un cot si tot la grupa mica ai ramas!bhai fratele mai mic al lui Bula, ala era academician pe langa tine, ofuscatule!

  1. A lovit cu voia după care a făcut teatru ipocrit. Sunt atât de înrăite încât nu pot să accepte că altcineva și nu ea este numărul 1 mondial. Și știu ca toate aceste lovituri se adună și ți se fac reflexe de ferit. Nu vă amintiți cum au tăiat-o ușor la spate pe croată ca să o facă pe Șteffi Graft super campioană?

  2. S-o fi lovit Simona urlau toate agențiile că este rasistă și o amendau, o suspendat, sponsorul era obligat să denunțe contractul etc… Serena ar fi ieșit pe sticlă să povestească cum a fost lovită o mamă care alăptează, și cum în urma loviturii i sa scăzut lactația. Dacă a încasat-o Simona nu-i nimic se mai întâmplă, mai lovit-o “ din greșală” și Woszniacki, parcă, n-a fost cu intenție dă cu niște gălbenele și în două săptămâni la o femeie trece vânătaia. Chit că o minge de tenis la aproape 60 de grame lovește cu peste 100 km pe oră, cam ca o pușcă cu gloanțe de cauciuc a piliției. Că așa-i în tenis, la occidentali avantaj serviciu!

  3. Se pare ca in astfel de meciuri este campioana s.h. Doar in acestea….

  4. Serena Williams este o mincinoasa consumatoare de steroizi care are voie sa triseze pentru ca se preface ca e bolnava si ca are nevoie de acei steroizi. Exista zvonuri cum ca ea de fapt ar fi un transexual. Avand in vedere ca arata ca Mike Tyson, nu mai stiu ce sa cred.

  5. @Dragos: daca nu era Simona Halep nu ai fi fost niciodata in posibilitatea de a alege casuta ( oligofreni, frustrati, mitocani, frustrati, impotenti, trantori din tata in fiu)si sa dobandesti astfel constiinta de sine! Ar trebui sa-i fii recunoscator!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.