Îmbunătățiți comunicarea cu partenerii de afaceri folosind EDInet Data Automation Suite

Business team working together in a modern office - Entrepreneurship concept

Se spune că viitorul fiecărei afaceri este automatizarea. Tot mai mulți antreprenori confirmă faptul că utilizarea unor instrumente care optimizează procesele este indispensabilă în zilele noastre. Dacă doriți să îmbunătățiți comunicarea cu partenerii dumneavoastră, luați în considerare platforma EDI pentru a realiza un management reușit al documentelor. Cum funcționează?

O soluție concepută pentru diferite modele de afaceri

Dumneavoastră și partenerii dumneavoastră de afaceri formați o rețea, care necesită o comunicare eficientă și bine organizată. În ceea ce privește fluxul de documente, ar fi mult mai ușor dacă fiecare fișier ar fi ușor de găsit, fără a mai fi nevoie să căutați prin e-mail sau alte canale. Specialiștii Infinite IT au conceput soluția EDI ca răspuns la necesitățile dumneavoastră.

EDInet Data Automation Suite este o platformă pe care puteți face schimb de fișiere și documente cu toți partenerii și colaboratorii dumneavoastră. Aceasta înlocuiește modalitățile tradiționale de comunicare, cum ar fi telefonul, e-mailul sau faxul, toate părțile făcând schimb de informații de afaceri în același loc.

Tipuri de EDI – alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră

Organizarea este un element esențial al activității de zi cu zi. Alegând cele mai convenabile metode, puteți lucra mai productiv. Există două tipuri de EDI:

  • EDI Connector – un instrument care poate fi integrat cu ușurință cu software-ul ERP și care servește drept o soluție IT de tip „one-to-many” (cu receptori multipli). Puteți utiliza acest instrument ca să comunicați cu oricâți parteneri doriți și, de asemenea, puteți crea un singur canal pentru a rămâne în contact cu mai mulți parteneri din lanțul de aprovizionare.
  • Web EDI – vă conectați la portalul online pentru a face schimb și a gestiona toate fișierele de care aveți nevoie, trimiteți și primiți instantaneu documente electronice de la partenerii dumneavoastră de afaceri. Portalul poate fi folosit de către mai mulți utilizatori în același timp și nu necesită software suplimentar. Web EDI funcționează independent – pentru a comunica aveți nevoie doar de acces la internet.

Ce beneficii vă poate aduce?

Implementând EDI Suite, puteți să automatizați procesele de afaceri și să vă gestionați mai eficient documentele. Validarea automată este un mare avantaj, care reduce riscul de erori umane, cum ar fi greșelile de date sau greșelile de scriere. În plus, nu vă veți confrunta niciodată cu e-mailuri sau faxuri lipsă, facturi scrise greșit sau documente nelivrate. Cu EDInet Data Automation Suite, veți obține o acuratețe a datelor de 100 %.

Acest instrument va influența și productivitatea angajaților dumneavoastră. Lucrătorii nu mai trebuie să completeze manual documente pe hârtie, ceea ce reprezintă o adevărată economie de timp atunci când este vorba de o companie cu activitate foarte intensă. Toate procesele de vânzare și cumpărare sunt acum sub control – aveți acces la disponibilitatea stocurilor și la situația plăților, ceea ce îmbunătățește considerabil nivelul serviciilor.

Funcționalitățile platformei

Funcționalitățile numeroase vă vor permite să maximizați procesele de afaceri. Cu ajutorul EDI, puteți trimite și primi fișiere în diferite formate, puteți accesa istoricul documentelor procesate și le puteți arhiva în conformitate cu reglementările legale din țara dumneavoastră. În plus, aveți posibilitatea de a urmări starea documentelor, urmată de confirmarea de primire. Pentru a fluidiza și mai mult activitatea, puteți partaja documentele cu autoritățile fiscale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.