Intervenția a fost finalizată. ISU anunță ce urmează

Intervenţia în cazul exploziilor produse sâmbătă seară la Crevedia s-a încheiat.

ISU Dâmboviţa a anunțat că nu mai există niciun pericol de explozie la Crevedia. Toate cisternele au fost golite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa anunţă că evenimentul rămâne sub supraveghere. Zona va fi în continuare supravegheată cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

”Intervenţia este finalizată, la locul evenimentului rămân pentru supravegherea zonei o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Garda Corneşti”, a transmis, joi seară, ISU Dâmboviţa.

Peste 100 de jandarmi  au fost mobilizați să caute noi probe. Anchetatorii au pornit cercetarea la fața locului, după ce au primit confirmarea de la pompieri că zona este sigură. Jandarmii  au căutat probe chiar și la sute de metri de stație, în lanul de porumb.

Una dintre ipotezele care ar fi dus la producerea exploziei este că angajații amestecau gaz de butelie cu propan pentru a-l vinde ca GPL, la un preț de trei ori mai mare.

Trei persoane au murit. Două dintre ele, soț și soție  (bărbatul în urma unui infarct, femeia din cauza arsurilor). Ce-a de-a treia persoană se află în stare critică la spital. Peste 50 de persoane au fost rănite, majoritatea pompieri, în urma incendiului și exploziilor succesive din Crevedia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Arafat i-a trimis la moarte pe pompieri cu dotarile, castile de jucarie care le aveau s-au prajit pe cap.

    Cu echipamentele adecvate si ignifugate corespunzator, altfel ar fi fost, protejate scapau mult mai usor.

  2. amarastean erea la puscarie de a doua zi.
    Sa nu mai vorbim de ce le facea tovarasul de la cabinetul 1!
    Sponsorii PSD, au imunitate!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.