Israelul uluiește lumea

În Israel, Numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 a depăşit 3 milioane în Israel, a anunțat duminică Ministerul Sănătăţii

Aceasta înseamnă că, de la debutul campaniei pe 20 decembrie, a fost vaccinată peste 32,2% din populaţia de circa 9,3 milioane de locuitori.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, circa 90% dintre persoanele cu vârste de peste 70 de ani au fost deja vaccinate.

Duminică, numărul total al infectărilor cu coronavirus ajunsese în Israel la 640.644, dintre care 72.026 reprezentând cazuri active.

Bilanţul deceselor a crescut la 4.745, iar numărul pacienţilor în stare gravă a scăzut la 1.162 din cei 1.814 spitalizaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Si zicerile de strimba si cele de dreapta lauda la unison placerile neamului ales !

 2. Vezi de treaba, moshe SS,nu citesti statistica Worldometer: „Israelul uluiește lumea:))” totusi are cel mai mare numar de infectati la 1 milion de locuitori dupa SUA si Cehia,a testat toata populatia de 1,3 ori (adica o data toata si au reluat testarea )a bagat in case obligat populatia de 2 ori,a interzis zborurile in si din si are totusi un record de infectari, cu toate ca a crezut ca daca vaccineaza scapa !Nu faceti ca ei,e fara folos…
  A vaccinat de pomana 30% din populatie,nimic,nimic,nici o speranta
  Daca nu respecti reguli simple,masca si spalat pe labe,tot degeaba…Masca e salvarea..

 3. Desi mai toata lumea „civilizata ” poarta masti ,unii probabil si in somn, covidul sporeste mereu.Daca mai gandim si cu creierul inseamna ca masca e purtata in aceste conditii cam degeaba.Probabil sforarilor globalisti li se mai intareste doar cand vad toata lumea cu botnita care nu protejeaza decat de mustele care ne pot intra in gura.Ea e doar un instrument de oprimare.

 4. da israelul uimeste lumea …si inca cum? in timp ce pandemia a creat haos asa cum era de asteptat israelul cu perfidia caracteristica isi terorrizeaza palestinienii distrugindu-le infrastructura ,livezile ,ucid animalele si le demoleaza casele sub protectia armatei israeliene…fortindu-i sa abandoneze teritoriu….n acest timp soros si agentii lui promoveaza democratia si valorile democratice …lupta pt eliminarea discriminarii in sua si ue ….

 5. Dupa ce au vaccinat cu prima doza, s-a constatat ca nr. infectarilor a crescut. Asta, deoarece, vaccinatii trebuiau protejati maxim vreo 2 saptamani macar. Oraganismul lor producand proteina Spike a virusului,a facilitat astfel infectarea. Din aceasta cauza, trebuie ca cei vaccinati sa se izoleze vreo 2 saptamani, caci sunt vulnerabili in fata virusului.Informatia de ARN mesager a virusului determina organismul sa produca proteina Spike,iar daca dupa vaccinare, nu te izolezi, esti vulnerabil in fata virusului o perioada, pana ce anticorpii capata consistenta.Virusul este ajutat la inceput de organismul iman, care produce el insusi proteina spike a virusului.

 6. Concluzia reala va fi cand statistica lor ne va comunica numarul mortilor peste cateva luni.

 7. M-a rugat nea Gogu de la Scularie sa va intreb daca nu cumva noile tulpini fac ravagii taman in tarile vaccinate masiv, gen Israel, UK, etc.
  Daca nu cumva vaccinul-minune te face de fapt MAI VULNERABIL, oricat de absurd ar parea, aparent?!
  Nea Gogu nu stie din astea cu celeritate si rezilienta. El pune intrebari tampite.
  Am sa-i raspund simplu, ca la orice intrebare in Romania, ca asa ceva NU SE POATE.
  Nu?

 8. Uluiește lumea cu CE ?

  Cu faptul ca industria farmaceutica este sub controlul evreilor si ca au primit un numar de doze de vaccinare cât a primit toata UE si înca câteva tari la un loc?

 9. oamenii se imbolnavesc de la experimentul mengele. cei care primesc placebo scapa. este un ritual satanic intru genocid. un razboi mondial in numele „binelui comun” si al „sanatatii”. TREZITI-VA! SINGURA CALE ESTE SA NU ACCEPTATI #NOUL NORMAL! SE INOCULEAZA FRICA ZILNICA PENTRU A ACCEPTA IN MINTEA VOASTRA CA VIATA NU VA MAI FI LA FEL NICIODATA! TREZITI-VA! VOI SUNTETI CEI CARE LE DATI PUTEREA! INTR-O NATIE UNITA UNDE OAMENII VOR SA FIE LIBERI NU AU CUM SA PATRUNDA!

 10. prostiile pe care le debitezi raman prostii chiar si scrise cu majuscule

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.